LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Carglass laat het afweten en laat je staan

Andere onderwerpen over auto en vervoer
willemww
Berichten: 2
Lid geworden op: 03 mar 2010 07:46

Carglass laat het afweten en laat je staan

Ongelezen bericht door willemww »

Via internet een afspraak gemaakt en een bevestiging hiervan ontvangen dat zij vrijdag in de middag langs zouden komen voor reparatie voorruit. Vrijdag,zaterdag,en zondag niemand meer gebeld. Wordt Maandag in de middag opgebeld door een medewerker voor een nieuwe afspraak. Verteld er nog bij dat ze wel geweest zijn maar er staat geen uren op wanneer. Zo wordt je belazerd om hun fouten te verdoezelen. Afgezegt en verteld dat ze niet betrouwbaar zijn. Een ander bedrijf genomen die wel snel en accuraad was.

maartenschoenmaker
Berichten: 4
Lid geworden op: 05 feb 2007 23:27

Re: Carglass laat het afweten en laat je staan

Ongelezen bericht door maartenschoenmaker »

Hier kan ik me helemaal bij aansluiten, ik heb verleden week ruitschade gehad waarbij de voorruit van de auto op verschillende plekken helemaal doorgescheurd was en het glas zelfs aan de binnenkant op het dashboard lag. Dit alles nadat een steentje op de voorruit kwam gedurende een ritje naar Zeeland. Omdat ik niet goed met die schade naar huis durfde te rijden, heb ik Carglass gebeld rond 9 uur in de ochtend. Nadat ik aangegeven had dat ik op lokatie geholpen moest worden omdat ik niet wist hoe mijn autoruit het zou houden gedurende een rit, werden mijn gegevens opgenomen en werd ik vervolgens doorverbonden. Daar ging iets mis, heb vervolgens weer gebeld en nu kon men mij niet doorverbinden omdat het toestel in gesprek was, wederom heb ik aangegeven dat ik op lokatie geholpen moest worden en graag zou willen weten of dit mogelijk was. De meneer aan de andere kant van de lijn kon mij daar helaas geen antwoord opgeven. Ik zou worden terug gebeld. En u raadt het al, dit gebeurde niet. Vervolgens heb ik rond de klok van 11 uur (2 uur later) weer contact opgenomen en nu kon ik eindelijk worden doorverbonden. Yes, dacht ik, nu komt het goed. Helaas voor mij, het was niet mogelijk om me die dag nog tijdig te helpen, het zou zeker na 17 uur worden, (niet om 17 uur maar na 17 uur, dat zou ook 20 uur kunnen worden). Ook bij het betreffende filiaal zou het niet op tijd kunnen. Kortom, Carglass slaagt er niet in om een opdracht die in de ochtend wordt gegeven tijdig uit te voeren. En zo'n speciale autoruit was het niet, gewoon een Golf 4. Ik ben vervroegd terug naar huis gereden over allerlei binnenwegen, vervroegd omdat ik niet wist of we het droog zouden houden en mijn ruitenwissers kon ik niet gebruiken vanwege de ruitschade, lage snelheid zodat er het risico niet te groot zou zijn wanneer de situatie verslechterde. Ipv 130 km. heb ik nu ca 170 km. moeten rijden, thuis aangekomen ben ik meteen doorgereden naar mijn eigen garage en wat denkt u: Ja, gelijk gerepareerd, de volgende ochtend vroeg kon ik de auto weer ophalen. Carglass, als het aan mij ligt maak ik er nooit geen gebruik meer van. Want precies zoals deze titel zegt. Ze laten het afweten en laten je staan.

14peter
Berichten: 37
Lid geworden op: 04 mar 2010 11:41

Re: Carglass laat het afweten en laat je staan

Ongelezen bericht door 14peter »

Ik heb vorig jaar een keer een afspraak gemaakt via internet met carglass. Ook bij mij zijn ze nooit op komen dagen. Ik heb daarover een mail gestuurd; die is nooit beantwoord. Ik kreeg een formulier van carglass per e-mail, of ik eventjes wilde vertellen hoe tevreden ik was over hun, nou zoals hun dat noemen, service. Uiteraard zeer negatief ingevuld, volledig terecht lijkt me. Hoewel ik daarom gevraagt heb heeft carglass ook daar nooit op gereageert.

Het sterretje heeft GlasGarage uiteindelijk gemaakt. Ik kwam aan zonder afspraak, het werd meteen gerepareerd. Ook die talloze keren erna, steeds weer zonder afspraak, maar met koffie voor tijdens de reparatie. Jammer dat iemand die twee per dag in de auto zit en 7,5 uur werkt daar apart tijd voor vrij moet maken, maar alles beter dan er mee door rijden. Toch, meneer carglass? (zinloze vraag eigenlijk, ze reageren toch niet)

Carspecialist
Berichten: 36
Lid geworden op: 22 apr 2010 20:21

Re: Carglass laat het afweten en laat je staan

Ongelezen bericht door Carspecialist »

Ze hebben het te druk met reclamefilmpjes maken. :mrgreen:

Gesloten