LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd. |
[ archief ] Sulfiet in wijn
Re: Sulfiet in wijn
vriendje seacloud heeft iets met sulfiet, is geloof ik een beetje anti maar hij weet dat niet goed te omschrijven. beter gezegd hij heeft geen flauw idee wat hij uitkraamt
-
- Berichten: 145
- Lid geworden op: 02 jul 2013 10:31
Re: Sulfiet in wijn
Slechte wijn kan je nooit goed maken. Slechte wijn moet je of door de gootsteen spoelen of teruggeven aan de ober.Bor Komorovski schreef:Je kan bedorven of slechte wijn weer goed maken door er een beetje lood in te stoppen. Helaas is loodsuiker ook niet zo gezond...
Re: Sulfiet in wijn
De reacties van dhc en sjohie spreken mij zeer aan en passen ook binnen mijn kennis als amateurwijnmaker. SulfietLOZE wijn bestaat niet.
Voor zover ik weet wordt bij normale opslag omstandigheden het sulfietgehalte in de tijd steeds lager.
Voor zover ik weet wordt bij normale opslag omstandigheden het sulfietgehalte in de tijd steeds lager.