Pagina 3 van 3

Re: BAUFORMAT en of BURGER

Geplaatst: 03 jun 2007 08:13
door maxx
beste Pffff,

Ik bedoel dat we er een aangepast bedrag voor rekenen. Voor niets gaat de zon op. Wij krijgen zelf ook de rekening gepresenteerd.

MVG

Re: BAUFORMAT en of BURGER

Geplaatst: 03 jun 2007 09:43
door GWTE
Ooit een keuken nagecalculeerd Maxx......

Re: BAUFORMAT en of BURGER

Geplaatst: 03 jun 2007 10:41
door maxx
Ah, my favorite monkey on my back


Jawel, doorlopend. Ik zie zo'n speciaalkleur als een pluspunt in de verkoop waar ik niet aan hoef te verdienen. Dit houdt de keukenprijs wat vriendelijker en geeft toch extra persoonlijke tintje (vanuit de klant bekeken) aan de keuken.

Doordat wij onze klanten een totaalconcept aanbieden is de keuken vaak een klein gedeelte van de uiteindelijke klus. Wij houden dan ook alles in 1 hand waardoor de kostenspreiding beter is en daar zit voor de klant een financieel voordeel in, die kunnen worden terugbetaald in bijv zo'n speciaalkleur. We zijn vaak meer aannemer dan keukenwinkel. Ons werkgebied houdt niet op buiten de keukenruimte.

Nacalculatie..... Tja, je kunt iedere dag biefstuk willen eten maar dat verveelt ook op den duur. Een balletje met jus is net zo lekker.

MVG

Re: BAUFORMAT en of BURGER

Geplaatst: 03 jun 2007 11:35
door GWTE
Ik kom niet vaak van mijn eiland...slechts een keer gebeurd! Kreeg gelijk drie pijlen in m'n kont....

Re: BAUFORMAT en of BURGER

Geplaatst: 09 jun 2007 22:41
door GWTE
De Hacker keukens zijn toch van betere kwaliteit dan de Bauformat uitvoering. Als je een gelijkwaardige kast van beide merken optilt is die van Hacker toch een stuk zwaarder. Dit is het gevolg van een toch zwaardere persing spaanplaat.
In welk verkoopboek kun je terug vinden wat de persing van het gebruikte spaanplaat is? Dit zijn technische specificaties die voor de verkoper niet interesant zijn en voor de klant zeker niet.

Wel betreffende formaldehyde ofwel methanal en de emissiewaarde van dit gas uit Mdf en Spaanplaat (dit betreft de uitstoot van deze schadelijke gassoort). Het is een organische chemische verbinding gemaakt uit methanol. Het komt onder anderen voor in lijmen en harsen. De uitstoot van dit gas mag volgens strenge richtlijnen niet te hoog zijn i.v.m de gezondheid. Het is namelijk giftig. Alle keuken merken voldoen aan de emissieklasse E1 hij mag niet hoger zijn dan max. 0,1 ppm = parts per million=0,1 deel formaldehyde op 1 miljoen delen lucht. Dit is wel belangerijk maar niet interesant...tot zo ver dus en gelijk weer vergeten.

Re: BAUFORMAT en of BURGER

Geplaatst: 10 jun 2007 00:08
door sr
niemand weet hier waar ze het over hebben ga iets nuttigs doen met je tijd en vul je tijd zinvol in in plaats van hier wat rond te dolen met zinloze info

Re: BAUFORMAT en of BURGER

Geplaatst: 10 jun 2007 22:38
door GWTE
vul je tijd zinvol in in plaats van hier wat rond te dolen met zinloze info
Info is pas zinloos als het aan jou gericht is.....

Re: BAUFORMAT en of BURGER

Geplaatst: 10 jun 2007 23:34
door sr
reageer alleen als je iets nuttigs te melden hebt

Re: BAUFORMAT en of BURGER

Geplaatst: 11 jun 2007 00:02
door rayke
Alle keuken merken voldoen aan de emissieklasse E1
zeker gestudeerd? 8)
In heel europa gebruikt de meubelindustrie E1 klasse, anders mag er geen eens meer gebruikt worden studiebol.

dus het zegt allemaal geen reet.

Na 10 - 15 jaar houdt de meeste appartuur er toch mee op, heb je best wat slijtage en nog belangrijker.... je klant is dan dik op de kleur uitgekeken en " in " voor een nieuwe keuken, dus waar maken jullie je druk om.

Re: BAUFORMAT en of BURGER

Geplaatst: 26 jul 2007 00:55
door bertje20
onze hacker is van 1993,
tot op heden (2007) :D geen enkele klacht

Re: BAUFORMAT en of BURGER

Geplaatst: 22 jun 2010 12:02
door polytech
ik lees hier de grootste onzin die er bestaat, alle spaanplaat is genormaliseerd, ja er zijn persingsverschillen maar wat doen die er toe. Ga eens bij uzelf na hoe lang uw huidige keuken er al staat en hoe de toestand van het gebruikte spaanplaat is. Uw keuken is waarschijnlijk 15 jaar of ouder, de huidige spaanplaattechniek is in die periode wezenlijk verbeterd.

Er zitten prijsverschillen in keukens, deze komen tot stand door een betere organisatie van de keukenfabrikant, het volume wat zij produceren, het gebruikte hang en sluitwerk alhoewel er eigenlijk maar twee grote leveranciers zijn Hettig en Blum en naaturlijk bij welke leverancier de spaanplaat wordt gekocht. De deurtjes komen bijna allemaal van een paar gespecialiseerde Italiaanse deurenfabrikanten en dat is ook de reden dat je bij de verschillende keukenfabrikanten dezelfde fronten tegen komt.

Kormom het is niet zo zwart/wit als het geschets wordt en u kunt rustig een Bauformat keuken kopen maar natuurlijk ook een Nolte, Nobilia of Wellmann welke allemaal in dezelfde prijsrange keukens aanbieden