| LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd. |
[ archief ] AdvantageCorner.com Oplichters Internet bedrijf !
AdvantageCorner.com Oplichters Internet bedrijf !
www.AdvantageCorner.com
Biedt aan o.a. samsung galaxy note 7 inch die overal boven de 500 euro kost
voor 379 euro via marktplaats. NOG STEEDS !!!
Hun werkwijze;
Ze zetten die phone gewoon te koop in de juiste rubriek voor 379 euro, echt ver onder de goiing prijs, vervolgens krijg je een email van sorrie ik heb hem niet meer maar je kan hem gewoon bestellen op www.advantagecorner.com , veel succes.
http://www.opgelichtopinternet.nl/cgi-b ... 238957/174
de meterstand van aangifte's in euro's zit klein stukje onder de 10.000 euro !!
en ze gaan maar door !!
kijk uit !, iedere euro aan dit bedrijf betaald daar is de kans zeer groot van dat
je die kwijt bent !
Biedt aan o.a. samsung galaxy note 7 inch die overal boven de 500 euro kost
voor 379 euro via marktplaats. NOG STEEDS !!!
Hun werkwijze;
Ze zetten die phone gewoon te koop in de juiste rubriek voor 379 euro, echt ver onder de goiing prijs, vervolgens krijg je een email van sorrie ik heb hem niet meer maar je kan hem gewoon bestellen op www.advantagecorner.com , veel succes.
http://www.opgelichtopinternet.nl/cgi-b ... 238957/174
de meterstand van aangifte's in euro's zit klein stukje onder de 10.000 euro !!
en ze gaan maar door !!
kijk uit !, iedere euro aan dit bedrijf betaald daar is de kans zeer groot van dat
je die kwijt bent !
Re: AdvantageCorner.com Oplichters Internet bedrijf !
Betaal aan:
Het openstaande bedrag kunt u overmaken op rek.nr:
757848826 t.n.v. C A W Wolff te Den Haag
Vanuit het buitenland:
Iban: NL20INGB0757848826
Swift: INGBNL2A
Bank: ING Bank NV
PS: Vermeld enkel u ordernummer tijdens het overmaken.
Uw bestelling wordt verzonden nadat de betaling bij ons binnen is. JA JAAH !!!
Het openstaande bedrag kunt u overmaken op rek.nr:
757848826 t.n.v. C A W Wolff te Den Haag
Vanuit het buitenland:
Iban: NL20INGB0757848826
Swift: INGBNL2A
Bank: ING Bank NV
PS: Vermeld enkel u ordernummer tijdens het overmaken.
Uw bestelling wordt verzonden nadat de betaling bij ons binnen is. JA JAAH !!!
-
Guardian72
- Berichten: 6856
- Lid geworden op: 04 jun 2008 13:37
Re: AdvantageCorner.com Oplichters Internet bedrijf !
WHOIS opgevraagd:
http://whois.domaintools.com/advantagecorner.com
Ze verschuilen zich achter een anonimiseringsdienst.
Voor een webwinkel een ZEER slecht teken. Voor mijn een reden ergens niet te kopen. Als je je, als winkel, meent te moeten verbergen....
Dan - contact: alleen een anoniem webformulier.
Geen adres, geen telefoonnummer.
Wel een telefoonnummer http://advantagecorner.com/shipping.php
Geen KVK nummer (zaakje FIOD?)
en de ipad 2 voor 399?? dacht het niet!
Zelfs zonder mijn paranoia op 'aan' durf ik te stellen dat dat winkeltje niet deugt!
http://whois.domaintools.com/advantagecorner.com
Ze verschuilen zich achter een anonimiseringsdienst.
Voor een webwinkel een ZEER slecht teken. Voor mijn een reden ergens niet te kopen. Als je je, als winkel, meent te moeten verbergen....
Dan - contact: alleen een anoniem webformulier.
Geen adres, geen telefoonnummer.
Wel een telefoonnummer http://advantagecorner.com/shipping.php
Geen KVK nummer (zaakje FIOD?)
en de ipad 2 voor 399?? dacht het niet!
Zelfs zonder mijn paranoia op 'aan' durf ik te stellen dat dat winkeltje niet deugt!
-
Bob Schurkjens
- Berichten: 9152
- Lid geworden op: 13 jun 2005 01:41
Re: AdvantageCorner.com Oplichters Internet bedrijf !
Altijd even het rekeningnummer google-en, dan weet je genoeg:
https://www.google.com/search?q=7578488 ... lr=lang_nl
Zal wel een katvanger zijn http://nl.wikipedia.org/wiki/Katvanger
https://www.google.com/search?q=7578488 ... lr=lang_nl
Zal wel een katvanger zijn http://nl.wikipedia.org/wiki/Katvanger
Re: AdvantageCorner.com Oplichters Internet bedrijf !
advantage corner blijft maar door gaan !!
Iedere dag weer nw gedupeerden !
De website www.advantagecorner.com nog steeds in de lucht ook.
De lijst van gedupeerden groeit als kool.
Gelden worden gestort op een ING rekening van hr. Wolff , waarschijnlijk een
katvanger die dagelijks het geld van de rekening staat te "trekken" .
Waarom word die ING rekening niet geblokkeerd en de gelden die binnenkomen
direct terug gestort ? Alleen op die manier kan je dit soort malafide praktijken
de kop in drukken. Niet iedereen googeld eerst de naam voordat hij er wat
besteld blijkt weer.
Iedere dag weer nw gedupeerden !
De website www.advantagecorner.com nog steeds in de lucht ook.
De lijst van gedupeerden groeit als kool.
Gelden worden gestort op een ING rekening van hr. Wolff , waarschijnlijk een
katvanger die dagelijks het geld van de rekening staat te "trekken" .
Waarom word die ING rekening niet geblokkeerd en de gelden die binnenkomen
direct terug gestort ? Alleen op die manier kan je dit soort malafide praktijken
de kop in drukken. Niet iedereen googeld eerst de naam voordat hij er wat
besteld blijkt weer.
-
Guardian72
- Berichten: 6856
- Lid geworden op: 04 jun 2008 13:37
Re: AdvantageCorner.com Oplichters Internet bedrijf !
Aangifte doen, en melden dat het bij de ING gemeld is, maar men niets doet.
Daarnaast, er is eerder een soortgelijk issue hier op het forum bekend gemaakt.
Zelfde methode - Marktplaats aanbieding was net verkocht, maar website www.nogwat.com zou het ook goedkoop hebben.
Alleen, omdat het hele topic (Mogelijke) Oplichters is gewist door de moderatoren, kan ik er niet meer naar linken.
Maak het bekend - meld het bij Marktplaats, ING, Politie, en bij de registrar van de site.
Daarnaast, er is eerder een soortgelijk issue hier op het forum bekend gemaakt.
Zelfde methode - Marktplaats aanbieding was net verkocht, maar website www.nogwat.com zou het ook goedkoop hebben.
Alleen, omdat het hele topic (Mogelijke) Oplichters is gewist door de moderatoren, kan ik er niet meer naar linken.
Maak het bekend - meld het bij Marktplaats, ING, Politie, en bij de registrar van de site.
Re: AdvantageCorner.com Oplichters Internet bedrijf !
En niemand die zich dan afvraagt hoe en of dat kanBiedt aan o.a. samsung galaxy note 7 inch die overal boven de 500 euro kost
voor 379 euro via marktplaats.
-
MAXIEM
Re: AdvantageCorner.com Oplichters Internet bedrijf !
@@@
Als iets te mooi is om waar te zijn, dan is het ook ........................................... .
Maxiem.
Als iets te mooi is om waar te zijn, dan is het ook ........................................... .
Maxiem.
-
Guardian72
- Berichten: 6856
- Lid geworden op: 04 jun 2008 13:37
Re: AdvantageCorner.com Oplichters Internet bedrijf !
@ Maxiem,
en soms heb je, bij legitieme bedrijven, ook wel van die 'eenmalige superstunts'.
Het hoeft dus niet 'te mooi om waar te zijn' zijn..
Alleen, deze methode zou mensen inderdaad achterdochtig moeten maken.
Want, waarom vanuit een MP advertentie mensen doorverwijzen naar een BUITENLANDSE (want, .COM) site?
En onderzoek doen? Zoals jouw checklist, of een gewone WHOIS check - dat doet bijna niemand - terwijl direct bij de WHOIS al alarmbellen af moeten gaan - omdat men zich verstopt.
Edit: Tip voor de slachtoffers.
Noteer je aangiftenummer en meld het ook hier:
https://www.domainsbyproxy.com/ClaimForm.aspx?Type=3
Dit is de privacy service die deze criminelen helpt anoniem te blijven.
Ik heb ze al op de hoogte gebracht, met vermelding van dit forum, maar meer klachten kan geen kwaad.
en soms heb je, bij legitieme bedrijven, ook wel van die 'eenmalige superstunts'.
Het hoeft dus niet 'te mooi om waar te zijn' zijn..
Alleen, deze methode zou mensen inderdaad achterdochtig moeten maken.
Want, waarom vanuit een MP advertentie mensen doorverwijzen naar een BUITENLANDSE (want, .COM) site?
En onderzoek doen? Zoals jouw checklist, of een gewone WHOIS check - dat doet bijna niemand - terwijl direct bij de WHOIS al alarmbellen af moeten gaan - omdat men zich verstopt.
Edit: Tip voor de slachtoffers.
Noteer je aangiftenummer en meld het ook hier:
https://www.domainsbyproxy.com/ClaimForm.aspx?Type=3
Dit is de privacy service die deze criminelen helpt anoniem te blijven.
Ik heb ze al op de hoogte gebracht, met vermelding van dit forum, maar meer klachten kan geen kwaad.
Thank you for your submission. Your tracking ID number is 604291. Please refer to this ID number when communicating with our office ([email protected]) regarding this report. Please allow up to 3 business days for us to contact you about this claim.
-
MAXIEM
Re: AdvantageCorner.com Oplichters Internet bedrijf !
Guardian72
Ik ben het met je eens dat in onderhavig geval direkt al alle alarmbellen moeten gaan schellen. Dat veel consumenten weinig voorzorgen nemen blijkt echter wel uit de vele berichten en mijn instrument is bedoeld om consumenten wakker te schudden zodat ze wél van te voren onderzoek (gaan) doen naar de mate van betrouwbaarheid van een webshop.
Met collegiale groet, Maxiem.
Ik ben het met je eens dat in onderhavig geval direkt al alle alarmbellen moeten gaan schellen. Dat veel consumenten weinig voorzorgen nemen blijkt echter wel uit de vele berichten en mijn instrument is bedoeld om consumenten wakker te schudden zodat ze wél van te voren onderzoek (gaan) doen naar de mate van betrouwbaarheid van een webshop.
Met collegiale groet, Maxiem.
Re: AdvantageCorner.com Oplichters Internet bedrijf !
..
NOG STEEDS !! nu inmiddels 6 mnd. later is de website
http://www.advantagecorner.com
nog actief !! en waarschijnlijk loopt het aantal gedupeerden nog steeds op !!
ongelooflijk dat zoiets kan !!
NOG STEEDS !! nu inmiddels 6 mnd. later is de website
http://www.advantagecorner.com
nog actief !! en waarschijnlijk loopt het aantal gedupeerden nog steeds op !!
ongelooflijk dat zoiets kan !!
