Pagina 1 van 2

onbeperktdownloaden.nl... scam of niet?

Geplaatst: 15 nov 2012 17:26
door way2go
Heeft iemand ervaring met de site onbeperktdownloaden.nl
Voor eenmalig 3,90 onbeperkt downloaden :?: ... Lijkt me sterk.

Afbeelding

Re: onbeperktdownloaden.nl... scam of niet?

Geplaatst: 15 nov 2012 17:50
door rozemarijntje
Je kan beter eweka nemen 7.50 voor 30 dagen ! Snel,goed,en lange terug zoek mogelijkheden ,bijna jr terug kan je nog downloaden

Re: onbeperktdownloaden.nl... scam of niet?

Geplaatst: 15 nov 2012 18:00
door way2go
Dat is mijn vraag niet rozemarijntje.

Re: onbeperktdownloaden.nl... scam of niet?

Geplaatst: 15 nov 2012 18:03
door bprosman
Lijkt me sterk.
Als iets te mooi lijkt om waar te zijn is t dat ook.

Re: onbeperktdownloaden.nl... scam of niet?

Geplaatst: 15 nov 2012 18:33
door nevermind
Neen, geen ervaring, maar via Ziggo is het gratis! :lol:

Re: onbeperktdownloaden.nl... scam of niet?

Geplaatst: 15 nov 2012 23:03
door rozemarijntje
Nee is je vraag niet zeg het alleen ,je kan toch zelf ook bedenken dat het te mooi klinkt om waar te zijn...joh doe het gewoon...

@ nvermind

Ook jou antwoord zal niet gewenst zijn :lol: ja bij ons ook gratis ,aar dit werkt iets anders,,

Zo al een vage site,je komt verder niks te weten,als je iets aanklikt betaalvenster...komt vertrouwd over...

Re: onbeperktdownloaden.nl... scam of niet?

Geplaatst: 16 nov 2012 00:17
door Bob Schurkjens
Gewoon het programmaatje "uTorrent" downloaden en vervolgens torrent bestanden zoeken via bijvoorbeeld Google. Dat is helemaal gratis. Die site is inderdaad een scam. Ze vragen €3,90 voor info die ik hierboven gratis voor je neer zet.

Re: onbeperktdownloaden.nl... scam of niet?

Geplaatst: 16 nov 2012 00:32
door way2go
Mijn vraag blijft of er mensen zijn die daadwerkelijk hebben betaald en hier hun ervaringen willen delen.
Als de site een bewezen scam site is kan er iets aan gedaan worden en kan het bedrijf die de link heeft doorgegeven ook ingelicht worden.

Re: onbeperktdownloaden.nl... scam of niet?

Geplaatst: 16 nov 2012 00:36
door Bob Schurkjens
Het is gewoon legale diefstal van het internetbedrijfje http://www.pvmultimedia.nl/

Je schijnt niet te begrijpen dat er niets bijzonders is aan de claims die deze site maakt. Dat ze er ook nog eens geld voor vragen mag gewoon. Als je er instinkt ben je een sufferd. En dat mag ook.

Re: onbeperktdownloaden.nl... scam of niet?

Geplaatst: 16 nov 2012 08:26
door nevermind
rozemarijntje schreef:Nee is je vraag niet zeg het alleen ,je kan toch zelf ook bedenken dat het te mooi klinkt om waar te zijn...joh doe het gewoon...

@ nvermind

Ook jou antwoord zal niet gewenst zijn :lol: ja bij ons ook gratis ,aar dit werkt iets anders,,

Zo al een vage site,je komt verder niks te weten,als je iets aanklikt betaalvenster...komt vertrouwd over...
@rozemarijntje

Gewenst of niet, nergens staat in de gedragsregels dat je niet mag antwoorden.
Ten tweede, als je als volwassener hier intrapt, moet ik mij bij de worden van Bob aansluiten.
Bob Schurkjens schreef:
Je schijnt niet te begrijpen dat er niets bijzonders is aan de claims die deze site maakt. Dat ze er ook nog eens geld voor vragen mag gewoon. Als je er instinkt ben je een sufferd. En dat mag ook.


Over de aard van het topic laat ik mij niet over uit. :shock:

Re: onbeperktdownloaden.nl... scam of niet?

Geplaatst: 16 nov 2012 08:49
door sjohie
way2go schreef:Heeft iemand ervaring met http://www.onbeperktdownloaden.nl
Voor eenmalig 3,90 onbeperkt downloaden :?: ... Lijkt me sterk.

Afbeelding
Ja dit is een scam, oa omdat het downloaden van software in Nederland niet mag, terwijl zij stellen dat je dat ook met hun software kan downloaden. Ze noemen zelfs Photoshop als voorbeeld.

Daarnaast is dat programma vermoedelijk 1 van 2 smaken, óf een torrent downloader zoals utorrent, óf een usenet client zoals grabit of newsbin. En al die voorbeelden zijn gewoon gratis te gebruiken.

Re: onbeperktdownloaden.nl... scam of niet?

Geplaatst: 16 nov 2012 14:09
door GJvdZ
Jullie weten dat je op deze manier mensen helpt die strafbare feiten plegen?

Re: onbeperktdownloaden.nl... scam of niet?

Geplaatst: 16 nov 2012 14:20
door sjohie
GJvdZ schreef:Jullie weten dat je op deze manier mensen helpt die strafbare feiten plegen?
Hoe is wijzen op het bestaan van een torrent client of nieuwsgroepen programma, precies helpen bij strafbare feiten plegen?

Re: onbeperktdownloaden.nl... scam of niet?

Geplaatst: 16 nov 2012 14:23
door rozemarijntje
Nee hoor,downloaden mag uploaden niet...als het goed is

http://www.mixel.nl/3/Wat-zegt-de-wet.html

Re: onbeperktdownloaden.nl... scam of niet?

Geplaatst: 16 nov 2012 14:33
door sjohie
rozemarijntje schreef:Nee hoor,downloaden mag uploaden niet...als het goed is

http://www.mixel.nl/3/Wat-zegt-de-wet.html
Nou is het wél zo dat die site rept over software, en als voorbeeld zelfs commerciële pakketten noemt, en die mag je ook hier in Nederland niet downloaden.. :wink:

Re: onbeperktdownloaden.nl... scam of niet?

Geplaatst: 16 nov 2012 15:16
door bprosman
@Rozemarijntje,

Muziek en Video mag je (voor eigen gebruik) downloaden, software (en dus ook games) niet.

Re: onbeperktdownloaden.nl... scam of niet?

Geplaatst: 16 nov 2012 15:19
door rozemarijntje
Ja staat allemaal wat wel en niet mag in die link :wink:en idd software mag niet ....

Maar zover gaan wij niet :wink:

Re: onbeperktdownloaden.nl... scam of niet?

Geplaatst: 16 nov 2012 18:26
door nevermind
rozemarijntje schreef:Nee hoor,downloaden mag uploaden niet...als het goed is
Inderdaad mag je downloaden, voor eigen gebruik.
Zolang je het niet verspreid.
Lees maar het begin van een dvd, wat daar staat.
Je mag ook een kopie maken, maar dan ook weer alleen voor eigen gebruik!

Re: onbeperktdownloaden.nl... scam of niet?

Geplaatst: 17 nov 2012 17:23
door Guardian72
In antwoord op de topic vraag: Ja, scam.
Ik kreeg deze 'advertentie' ook via Zinngeld.. krijg via hun wel vaker "aanbiedingen" die te mooi zijn om waar te kunnen zijn, of regelrecht misleidend (Swoggi).
En, heel veel casino advertenties..

Misschien toch maar eens opzeggen..

Re: onbeperktdownloaden.nl... scam of niet?

Geplaatst: 17 nov 2012 18:18
door ruud_a
Bob Schurkjens schreef:Het is gewoon legale diefstal van het internetbedrijfje http://www.pvmultimedia.nl/

Je schijnt niet te begrijpen dat er niets bijzonders is aan de claims die deze site maakt. Dat ze er ook nog eens geld voor vragen mag gewoon. Als je er instinkt ben je een sufferd. En dat mag ook.
goed beschouwd is het illegaal downloaden ook diefstal