One.com 'spook'verlenging
Geplaatst: 14 dec 2012 12:19
Hallo,
Ik kreeg gister een brief van One.com waarin gevraagd werd mijn webruimte voor een domein te verlengen. Met link erbij hoe ik kon betalen. De aanhef klopte niet, tenminste achternaam wel, voornaam niet. Wel was mijn adres gebruikt. Ze zeggen een mail gestuurd te hebben naar het emailadres [email protected] Dit is niet van mij en bovendien vind ik het een vreemd emailadres..
Ik heb GEEN webruimte bij one.com. Het domein waarover ze het hebben, bestaat niet eens (niet bij Google op te vragen)
Heb het idee dat dit een oplichtingstruc is...
Hebben meer mensen wel eens zo'n brief gekregen?
Tips wat ik hiermee kan doen?
Er staat geen tel nr in de brief, kan geen contact opnemen. Weet ook niet of het verstandig is hierop te reageren.
Groet, Mini12
Ik kreeg gister een brief van One.com waarin gevraagd werd mijn webruimte voor een domein te verlengen. Met link erbij hoe ik kon betalen. De aanhef klopte niet, tenminste achternaam wel, voornaam niet. Wel was mijn adres gebruikt. Ze zeggen een mail gestuurd te hebben naar het emailadres [email protected] Dit is niet van mij en bovendien vind ik het een vreemd emailadres..
Ik heb GEEN webruimte bij one.com. Het domein waarover ze het hebben, bestaat niet eens (niet bij Google op te vragen)
Heb het idee dat dit een oplichtingstruc is...
Hebben meer mensen wel eens zo'n brief gekregen?
Tips wat ik hiermee kan doen?
Er staat geen tel nr in de brief, kan geen contact opnemen. Weet ook niet of het verstandig is hierop te reageren.
Groet, Mini12