Pagina 1 van 1

Veilingweb.com

Geplaatst: 28 jan 2014 18:24
door Merijntjuuuuuh
Een veilingsite..

Ik geloof dat deze site doet wat ze beloven maar ik zou dit graag bevestigd willen hebben van een veilingwinnaar.

Heeft u een veiling bij http://www.veilingweb.com gewonnen en uw prijs ontvangen? Laat dit dan a.u.b. in de reacties weten.

Groeten,
Merijntjuuuuh

Re: Veilingweb.com

Geplaatst: 30 jan 2014 14:43
door Guardian72
Eigenaar van de site - volgens WHOIS http://whois.domaintools.com/veilingweb.com is een webhost.

Geen informatie anders dan een 'ltd.' bedrijf als eigenaar - dus niet Nederlands.

Standaard centenveiling - zie vele topics hier over even zovele veilingen.

Geen enkele relevante (en verplichte) bedrijfs info, geen telefoonnummer, mail adres, fysiek adres - en links die verwijzen naar een buitenlandse (lege) site zoals trendauctions.com/page/about

Voorzichtige conclusie : ik zou hier niet aan meedoen, omdat er domweg teveel vage zaken en onbeantwoorde vragen open blijven.

Ik denk dan ook dat er geen 'winnaars' zich zullen melden...