Ik noemde bepaalde studenten huizen die populair zijn om meer Bieromzet dan studie resultaten!
Vaak die 1e jaar afvallen....
Maar dit heeft niets met Horeca natuurlijk te maken, hun interesse licht bij ander vak!
Wel leuk die reacties, maar de Chinees, de Wok word erg heet dus dood alles en te lang bakken mag ook niet, ik heb ervaring.
Verder weet ik dat op Maandag gesloten vele met hogedrukspuit gereinigd worden en ontvet!
Ja, ik heb daar ooit wel eens moeten schoonmaken en beter 1x per week goed dan even het doekje, de bacteriën verdeler bij uitstek, en allen uiterlijk schoon laat zien.
De vette walm van vele Wokken die op een rij staan voor diverse producten dus Rund, Varken, Kip en nog meer en voor elk product een andere voor Salmonella en zo.
De Kip Wok is dus vaker schoongemaakt en de vet neerslag, dan word alles plakkerig en lijkt het Zondag avond of ze al jarenlang zo werken.
Kom eens Dinsdag ochtend kijken of Maandag als we afhankelijk of er gasten zijn meestal in onderbroek rondlopen tenzij er gasten of levenanciers komen.....en met regenpak onder Douchte zodat die eerst schoon word en dan jezelf.....
Ja, 1x per week goed is beter dan dagelijks poetsen en uiterlijke schijn vertoning....
Verder is dit de grote schoonmaak maar de hakblokken, kippen apart... worden wel meerdere keren per dag ontsmet met alcohol en zo....
Ja, je ziet een teringzooi maar we weten hoe kruisbesmetting komt dus de schortjes, meerdere keren per dag wisselen want je staat overal tegenaan en hoe vaak word het schortje thuis gewisseld?
Dat moet dus eigenlijk dagelijks, net als vaatdoekje.....
Welk forumlid doet dus naast dagelijks liefst vaker vaat doekje & niet te vergeten Schortje, even natte handen afvegen en zo....?