0-graden of vochtigheidsschuif in koelkast
Geplaatst: 03 jul 2021 18:01
Dag allemaal,
Bij koelkasten kan je tegenwoordig kiezen voor een 0-graden schuif of schuif met regelbare luchtvochtigheid.
Lage vochtigheid: voor vlees en vis
Hoge vochtigheid: voor groenten en fruit
0-graden schuif: sowieso goed voor vlees of vis...
Ergens anders lees ik echter dat de 0-gradenschuif een hogere luchtvochtigheid heeft. Met andere woorden: niet zo geschikt voor vlees of vis, denk ik dan... Dit spreekt mekaar dus wat tegen vind ik. Kan iemand dit nuanceren aub?
Bij koelkasten kan je tegenwoordig kiezen voor een 0-graden schuif of schuif met regelbare luchtvochtigheid.
Lage vochtigheid: voor vlees en vis
Hoge vochtigheid: voor groenten en fruit
0-graden schuif: sowieso goed voor vlees of vis...
Ergens anders lees ik echter dat de 0-gradenschuif een hogere luchtvochtigheid heeft. Met andere woorden: niet zo geschikt voor vlees of vis, denk ik dan... Dit spreekt mekaar dus wat tegen vind ik. Kan iemand dit nuanceren aub?