Guacamole
Geplaatst: 13 dec 2004 20:07
Net lekker taco's gegeten. Schelpen, gehakt, sla, kaas en een kant en klare guacamole dip van het merk Santa Maria .
We zeiden tegen elkaar:"Jammer dat die dip niet meer naar advocado smaakt.".
Even de ingredienten bekeken. In de dip van Santa Maria zat in totaal 0,4% advocadoPOEDER en wat advocadoSMAAKSTOFFEN. Geen advocadopuree.
Dat lijkt ons wat weinig.
Zijn hier richtlijnen voor? Hoeveel advocado hoor er in een dip te zitten voordat je het guacamole kunt noemen?
Chocolade mag je ook pas chocolade noemen wanneer er een bepaald percentage cacao in zit.
Wie weet wat waneer en waar???????
Groet van een uitbuikende Kobus
We zeiden tegen elkaar:"Jammer dat die dip niet meer naar advocado smaakt.".
Even de ingredienten bekeken. In de dip van Santa Maria zat in totaal 0,4% advocadoPOEDER en wat advocadoSMAAKSTOFFEN. Geen advocadopuree.
Dat lijkt ons wat weinig.
Zijn hier richtlijnen voor? Hoeveel advocado hoor er in een dip te zitten voordat je het guacamole kunt noemen?
Chocolade mag je ook pas chocolade noemen wanneer er een bepaald percentage cacao in zit.
Wie weet wat waneer en waar???????
Groet van een uitbuikende Kobus