Pagina 1 van 1

Minibar-inhoud grotendeels over houdbaarheidsdatum

Geplaatst: 23 apr 2006 17:32
door hbwoz
Overnacht bij een Van der Valk hotel. Van de inhoud van de minibar was een groot deel (zonder de alcoholische dranken mee te rekenen, 66 %) over datum. Dit gemeld. Ze zouden er naar kijken. De volgende nacht stond er nog steeds hetzelfde in. Is dit een tactiek om van oude voorraden af te komen ?

Re: Minibar-inhoud grotendeels over houdbaarheidsdatum

Geplaatst: 23 apr 2006 17:43
door gerland
Waarschijnlijk niet.

Gewoon slordigheid. Kan zijn dat maandenlang geen producten uit de minibar gebruikt worden.

Bij het aanvullen van producten, zou men natuurlijk moeten controleren (periodiek) of wat er nog in staat nog "houdbaar" is.
Dat doet men kennelijk niet of niet zorgvuldig genoeg.

Ik zou er niet meer achter zoeken.

Re: Minibar-inhoud grotendeels over houdbaarheidsdatum

Geplaatst: 13 mei 2006 23:39
door bartman
Taktiek of geen taktiek, het blijft slordig dat ze het de volgende dag niet meteen hebben vervangen. Ook erg dom, scheelt ze toch omzet!

Re: Minibar-inhoud grotendeels over houdbaarheidsdatum

Geplaatst: 11 okt 2006 08:04
door wallybally
Misschien moeten ze het eens wat normaler prijzen.
Dan wordt er meer gebruik van gemaakt.
En gaat er dus weinig tot niets over de datum.

Re: Minibar-inhoud grotendeels over houdbaarheidsdatum

Geplaatst: 11 okt 2006 10:46
door Gizmo©
Neem altijd mijn eigen minibar mee. Scheelt je een hoop centjes. Tis niet normaal wat ze in een hotel durven te vragen. Maar dat geldt voor meer gelegenheden.

Re: Minibar-inhoud grotendeels over houdbaarheidsdatum

Geplaatst: 24 aug 2007 16:32
door hbwoz

Re: Minibar-inhoud grotendeels over houdbaarheidsdatum

Geplaatst: 24 aug 2007 16:44
door kanovaarder
Van der Valk

Gelezen kranten- en andere berichten over de van der Valkhotels en restaurants verbaasd mij dit niet.
Personeel (anoniem) en expersoneel (met naam en toenaam) hebben ook wel vaker verklaart dat ook meegenomen eten dat er nog goed uitzag gewoon weer werd geserveerd.

Men noemt dit (het personeelsbeleid en voedsel niet zo snel weggooien) in de marketing Winstmaximalisatie.

Laat ik het hier maar even bij houden al zijn mij meer zaken bekend.

Grootvader