Pagina 1 van 1

Werkblad graniet antico?

Geplaatst: 21 jun 2006 17:47
door yes
Inmiddels zijn we er redelijk uit wat voor keuken het moet gaan worden,
maar wat betreft het werkblad komen we er maar niet uit. Wat zijn de positieve en negatieve eigenschappen van bovengenoemd soort graniet.
Heeft er nog iemand een suggestie voor een mooi blad met een stoer en robuust uiterlijk- geen beton of iets soortgelijks, want dat vinden we niet mooi-? Alvast bedankt.

Re: Werkblad graniet antico?

Geplaatst: 21 jun 2006 20:18
door maxx
Wij hebben een 10cm Bianco Sardo Anticato (gebrand) werkblad in onze winkel die we dagelijks gebruiken om koffie e.d. te maken. Mooie uitstraling en zeer robuust/stoer uiterlijk.

Antocato graniet is heel makkelijk in onderhoud en is niet besmettelijk als hoogglans en gezoet graniet. Werk perfect en veel klanten kiezen het dan ook. Als alternatief voor beton verkopen wij vaak Basalt als werkblad.

MVG