Composiet, gezoet of gepolijst?
Geplaatst: 20 feb 2007 09:28
Beste Specialisten en mensen met ervaring ,
Persoonlijk vind ik gezoet (mat) composiet veel mooier dan gepolijst (glans).
Heb advies gekregen bij een keukenwinkel dat je beter gepolijst composiet kan nemen dan gezoet. Als je gezoet zou nemen en bv je glaswijn pas de volgende dag zou opruimen er een vlek in je blad zit die je er niet volledig meer uit kan krijgen.
2 andere keukenwinkels beweren dat je wel meer vlekken ziet op het blad maar dat er niks kan intrekken.
Ben erg benieuwd naar jullie eigen ervaringen hierover.
Joris
p.s. uiteraard heb ik eerst op het forum gezocht over dit onderwerp maar er is nog weinig over te lezen en niet echt duidelijk.
Persoonlijk vind ik gezoet (mat) composiet veel mooier dan gepolijst (glans).
Heb advies gekregen bij een keukenwinkel dat je beter gepolijst composiet kan nemen dan gezoet. Als je gezoet zou nemen en bv je glaswijn pas de volgende dag zou opruimen er een vlek in je blad zit die je er niet volledig meer uit kan krijgen.
2 andere keukenwinkels beweren dat je wel meer vlekken ziet op het blad maar dat er niks kan intrekken.
Ben erg benieuwd naar jullie eigen ervaringen hierover.
Joris
p.s. uiteraard heb ik eerst op het forum gezocht over dit onderwerp maar er is nog weinig over te lezen en niet echt duidelijk.