Pagina 1 van 1

dun composiet blad (13 mm) een probleem?

Geplaatst: 12 mei 2007 10:27
door keukensearch
Wij hebben voor onze greeploze keuken het oog laten vallen op een composiet aanrechtblad van Erbi van 13 mm dik. Bij Erbi geven ze aan dat een dergelijk dun blad problemen kan opleveren, bijvoorbeeld qua ondersteuning.

Wat is de mening van de keukenspecialisten op het forum? Verkopen jullie wel zulke dunne bladen?

Re: dun composiet blad (13 mm) een probleem?

Geplaatst: 12 mei 2007 11:50
door maxx
Beste Keukensearch,

Geen probleem. Ondersteuning is op veel manieren te verwezelijken, zowel in het keukenontwerp als tijdens de montage.

Hekel puntje is het transport maar dat is niet het probleem van de klant.

Dunne bladen worden steeds vaker verkocht. Hou wel rekening met kookplaten boven ladenkasten en apparatuur. Deze zijn vaak berekend op een bladdikte van 32mm of dikker. Bij greeploos design is dit niet aan de orde vanwege de ruimte achter de greeplijst (5cm). Puntje van aandacht voor de verkoper.

MVG

Re: dun composiet blad (13 mm) een probleem?

Geplaatst: 12 mei 2007 23:30
door VvW
Ben vandaag bij Erbi in Alphen a/d rijn geweest om het hele assortiment eens te bekijken. Omdat ik ook geinteresseerd ben in een 13mm blad heb ik dezelfde vraag gesteld: inprincipe is dit geen probleem, je moet uitteraard wel voor voldoende ondersteuning zorgen, ofwel de onderkasten moeten een bovenkant hebben, maar ik geloof dat de meesten dat wel hebben.

groeten Vincent

Re: dun composiet blad (13 mm) een probleem?

Geplaatst: 13 mei 2007 00:20
door maxx
Geen grote overspanningen bij spoelbak- en kookplaatuitsparingen. Dat betekent geen superbrede laden etc

MVG