Vakantie gewonnen van www.vakantiegoed.nl
Geplaatst: 13 jul 2007 14:18
Op de internetsite van een nederlandse autocoureur die gesponsord wordt door www.vakantiegoed.nl stond een verwijzing naar de site van vakantiegoed. Je maakte kans op een vliegreis als je een infopakket aanvroeg. Dus 3 dagen geleden aangevraagd en gisteravond ineens telefoon. Ik heb gewonnen. Ik krijg een vliegreis naar Malta voor 2 personen inclusief een verblijf in een 5-sterren resort. Er wwordt wel een eigen bijdrage gevraagd van € 200,00 pp voor logies en ontbijt of € 300,00 pp voor all-inclusive. Ze wilden ook graag een gesprekje met me om het één en ander van het bedrijf uit te leggen. De prijs zou ik zowiezo krijgen.
Tsja en dan lees ik verschillende berichten over time-sharing. Vakantiegoed doet daar ook aan volgens hun site.
En nu vraag ik me af. De verhalen over time-sharing op dit forum gaan allemaal over kleine onbekende bedrijfjes. Hier gaat het om een naar mijn idee bekend bedrijf met internetsite en adresgegevens etc. Zou dit nu wel gewoon waarheid zijn? Of adviseren jullie me om vooral niet te gaan zoals ook al een aantal mensen tegen me zeggen?
Tsja en dan lees ik verschillende berichten over time-sharing. Vakantiegoed doet daar ook aan volgens hun site.
En nu vraag ik me af. De verhalen over time-sharing op dit forum gaan allemaal over kleine onbekende bedrijfjes. Hier gaat het om een naar mijn idee bekend bedrijf met internetsite en adresgegevens etc. Zou dit nu wel gewoon waarheid zijn? Of adviseren jullie me om vooral niet te gaan zoals ook al een aantal mensen tegen me zeggen?