Pagina 1 van 1

apparatuur

Geplaatst: 11 okt 2007 22:19
door snelle koper
Ook bij de apparatuur graag nog advies;
een brede inductie; heeft dit veel voordelen? Of is een 80cm plaat met warmhoudzone ook handig. Heeft er iemand ervaring met een warmhoudzone?
In de oven kan je aktive clean nemen of pyrolyse. Wat raden jullie aan??

:) bedankt weer

Re: apparatuur

Geplaatst: 15 okt 2007 12:43
door Marktkenner
voor wat betreft je oven: "altive clean" & "Pyrolyse" is leuk bedacht, maar houd er rekening mee dat als je de oven veelvuldig gebruikt, je deze toch gewoon moet schoonmaken! ik heb nog nooit een oven meegemaakt die zichzelf schoonhoud en/of maakt!

vwb je kookplaat: kijk eens naar de afgelopen 10 jaar: hoe heb je je kookplaat gebruikt? miste je er iets aan?
de trend is een beetje dat veel horeca/proffessionele artikelen ook in een huis-tuin-en-keuken keuken worden toegepast. (stoomovens, warmhoudruimtes, grote fornuizen) Dit is allemaal leuk en veel mensen willen dit hebben, maar het ook daadwerkelijk gebuiken is een heel ander verhaal. dus redeneer normaal en kijk wat je echt gebruikt en nodig hebt.

Re: apparatuur

Geplaatst: 15 okt 2007 14:59
door keukenklepper
Die 80 cm inductieplaat met warmhoud-dinges is prima.. makkeklijke opstelling van de kookzones.. (ik ga er voor het gemak vanuit dat je dat apparaat van Siemens bedoeld).

Pyrolyse is een drama voor jr electriciteitsrekening. Eneco gaat een foto van je bij hun voordeur hangen met 'Klant van het jaar' als opschrift.

En voor de rest moet je inderdaad checken waar je je de afgelopen paar jaar aan hebt geergerd, of waar je juist heel tevreden mee was/bent.

mvg.
Klepper