Stoomoven in de nieuwe keuken een goed idee??
Geplaatst: 09 mei 2008 19:12
Beste Keukenkenners,
Wij zijn ons heel voorzichtig aan het begeven op de keukenmarkt en dat valt niet mee moet ik zeggen.
Onze eerste keuken is alweer van 11 jaar geleden en nu we gaan uitbouwen is het dus tijd geworden voor wat nieuws.
Op dit moment hebben we al heel wat zaken bezocht maar nog geen offerte laten maken omdat we daar gewoon nog niet aan toe zijn. Eerst de aanbouw af en dan de ruimte goed bekijken zodat we tot een goede logische, praktische en mooie indeling kunnen komen.
De keus is enorm groot op elk gebied in vergelijking met 11 jaar geleden aan de ene kant wel leuk maar ook erg moeilijk en echt iets om over na te denken het is immers een hoop geld.
Ik ben me een beetje in de apparatuur aan het verdiepen en blijf steeds hangen bij een stoomoven het lijkt mij ideaal maar is dat het ook? Kan je daarin een hele maaltijd (aardappelen, groeten en vlees) in 1x in bereiden voor drie personen?
Als je voor een stoomoven gaat heb je dan nog wel een magnetron nodig of wordt dat dan weer overbodig?
Ik heb niemand in mijn omgeving ooit over een stoomoven gehoord dus vandaar mijn vraag hier op dit forum, elke tip / ervaring betreffende het gebruik van een stoomoven is welkom
Overigens hebben wij op dit moment qua apparatuur een hetelucht oven, magnetron, stoomoven van Siemens, koelkast en een vriezer van Bosch op het oog type nog volledig onbekend.
Ik heb nog vele (voor jullie kenners waarschijnlijk suffe ) vragen in petto maar ga mij eerst even verdiepen op dit forum.
Alvast bedankt voor jullie reacties op de stoomoven van Siemens
Mvg, Bianca
Wij zijn ons heel voorzichtig aan het begeven op de keukenmarkt en dat valt niet mee moet ik zeggen.
Onze eerste keuken is alweer van 11 jaar geleden en nu we gaan uitbouwen is het dus tijd geworden voor wat nieuws.
Op dit moment hebben we al heel wat zaken bezocht maar nog geen offerte laten maken omdat we daar gewoon nog niet aan toe zijn. Eerst de aanbouw af en dan de ruimte goed bekijken zodat we tot een goede logische, praktische en mooie indeling kunnen komen.
De keus is enorm groot op elk gebied in vergelijking met 11 jaar geleden aan de ene kant wel leuk maar ook erg moeilijk en echt iets om over na te denken het is immers een hoop geld.
Ik ben me een beetje in de apparatuur aan het verdiepen en blijf steeds hangen bij een stoomoven het lijkt mij ideaal maar is dat het ook? Kan je daarin een hele maaltijd (aardappelen, groeten en vlees) in 1x in bereiden voor drie personen?
Als je voor een stoomoven gaat heb je dan nog wel een magnetron nodig of wordt dat dan weer overbodig?
Ik heb niemand in mijn omgeving ooit over een stoomoven gehoord dus vandaar mijn vraag hier op dit forum, elke tip / ervaring betreffende het gebruik van een stoomoven is welkom
Overigens hebben wij op dit moment qua apparatuur een hetelucht oven, magnetron, stoomoven van Siemens, koelkast en een vriezer van Bosch op het oog type nog volledig onbekend.
Ik heb nog vele (voor jullie kenners waarschijnlijk suffe ) vragen in petto maar ga mij eerst even verdiepen op dit forum.
Alvast bedankt voor jullie reacties op de stoomoven van Siemens
Mvg, Bianca