Keukenblad Bulthaup
Geplaatst: 13 nov 2008 20:25
Ik ben gisteren bij de Bulthaup dealer geweest om te praten over een nieuwe keuken. Twee zaken kwamen naar voren die vraagtekens bij mij hebben opgewekt, beide betreffende het keukenblad.
Op dit moment heb ik een Corian keukenblad met waterkeringen aan alle kanten. Opmerking van de verkoper was dat waterkeringen volledig uit de tijd zijn. Niemand zou ze meer wensen. Zelf vind ik ze nogal handig omdat je op die manier nooit last hebt van water dat van het blad langs je keukenkastjes op de grond druppelt. En dan is water nog niet zo erg, maar als je bijvoorbeeld groente schoonmaakt is dat geen schoon water. Kortom ben ik zo ouderwets of was dit verkooppraat?
Het tweede is de opmerking dat het laminaatblad van Bulthaup net zo goed was, want als je lichtjes in het blad snijdt zie je dat niet. Met Corian zou je de krasjes kunnen weg polijsten, maar zoals de verkoper dat meldde "dat doet toch niemand". Volgens mij is laminaat erg kwetsbaar en zou je minstens een kunststeen blad moeten nemen. Wie o wie heeft hier ervaring mee of een mening over?
Op dit moment heb ik een Corian keukenblad met waterkeringen aan alle kanten. Opmerking van de verkoper was dat waterkeringen volledig uit de tijd zijn. Niemand zou ze meer wensen. Zelf vind ik ze nogal handig omdat je op die manier nooit last hebt van water dat van het blad langs je keukenkastjes op de grond druppelt. En dan is water nog niet zo erg, maar als je bijvoorbeeld groente schoonmaakt is dat geen schoon water. Kortom ben ik zo ouderwets of was dit verkooppraat?
Het tweede is de opmerking dat het laminaatblad van Bulthaup net zo goed was, want als je lichtjes in het blad snijdt zie je dat niet. Met Corian zou je de krasjes kunnen weg polijsten, maar zoals de verkoper dat meldde "dat doet toch niemand". Volgens mij is laminaat erg kwetsbaar en zou je minstens een kunststeen blad moeten nemen. Wie o wie heeft hier ervaring mee of een mening over?