LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Herbalife distributeur worden ? Trap er niet in !

Discussieer hier over thuiswerkcentrales en bedrijven die thuiswerk aanbieden.
Margriet11-44
Berichten: 1
Lid geworden op: 12 dec 2008 17:41

Herbalife distributeur worden ? Trap er niet in !

Ongelezen bericht door Margriet11-44 »

Herbalife distributeur worden ? Trap er niet in !

Wij zijn twee jaar geleden Herbalife distribiteur geworden omdat wij wel wat zagen in de mogelijkheden.

Van alles geprobeerd (op straat gestaan, gefolderd) maar uiteindelijk gekozen voor het internet. Via Google advertentieruimte gekocht en jawel de producten vlogen de deur uit.

Zo goed zelfs dat we na een paar maanden onze job hebben kunnen opzeggen om Herbalife verder te kunnen verkopen en ook om nieuwe consulenten te werven. Onze omzet was zo hoog dat we het niet meer alleen aankonden.

En nu komt de aap uit de mouw. Succes wordt niet gegund door onze “collega\'s” die blijkbaar erg veel macht hebben. We hadden al wat brieven van Herbalife ontvangen omdat er zogenaamd zaken op onze website stonden die niet zouden kloppen. Allemaal pesterijtjes van jaloerse distributeur.

Maar dat was niet genoeg, want we bleven succes houden. En nu hebben ze weer wat nieuws bedacht om ons het leven zuur te maken.

Wij kunnen er nu dus echt mee stoppen en weer op zoek naar een nieuwe baan.

De moraal van dit verhaal: Trap niet in de praatjes van Herbalife over werken uit je huis want als je echt succes krijgt wordt je kop eraf gehakt !
Beste Distributeurs,
Wij willen u graag op de hoogte brengen van een aangepaste versie op de beperkingen voor het adverteren via internet en toegang tot E-Commerce fuctionaliteiten in Nederland ingaande per 1 december 2008. Het betreft hier een aangepaste versie van de regel die vanaf februari 2007 van kracht is en zal dan ook voor deze oude versie in de plaats komen.
Herbalife Distributeurs zijn onafhankelijke zakenmensen en mogen de verkoopprijs van de producten bepalen. In Nederland geeft Herbalife een richtlijn in de vorm van een advies-verkoopprijs, maar dit geldt alleen als aanbeveling.
Echter, directe verkoop benadrukt de waarde die aan klanten geleverd wordt door persoonlijke relaties en klantenservice. Dit zijn de belangrijkste onderdelen van de business en de basis van de stabiele, lange termijn verkooporganisatie die ten grondslag ligt van elk Distributeurschap. Persoonlijke service verbetert ook het vermogen van Supervisors om degenen die ze gerekruteerd hebben te behouden.
Herbalife beperkt daarom het direct naar het publiek adverteren van prijzen via het internet evenals de toegankelijkheid van e-commercie functionaliteiten op de websites van Distributeurs.
PRIJSINFORMATIE OVER PRODUKTEN MAG WORDEN GEADVERTEERD DOOR ONAFHANKELIJKE HERBALIFE DISTRIBUTEURS DIE IN NEDERLAND HANDEL DRIJVEN OP WEBSITES DIE ZIJ IN EIGEN BEHEER HEBBEN, MAAR DE INFORMATIE, EVENALS DE E-COMMERCE FUNCTIONALITEITEN, MOETEN AFGESCHERMD WORDEN DOOR EEN PASSWORD.*
DAT BETEKENT DAT OM PRIJZEN OF PRIJSINFORMATIE OP TE VRAGEN OF OM TE BESTELLEN DE KLANT EERST EEN UNIEK PASSWORD IN MOET VULLEN DAT IS VERKREGEN VIA PERSOONLIJKE INTERACTIE, HETZIJ E-MAIL, TELEFONISCH OF PERSOONLIJK, MET DE BETREFFENDE DISTRIBUTEUR. **
PRIJSINFORMATIE MAG OP GEEN ENKELE ANDERE MANIER OF OP GEEN ENKELE ANDERE SITE GEADVERTEERD WORDEN (BIJVOORBEELD: ADVERTENTIE BANNERS OP E-COMMERCIE OF ZOEKSITES ZIJN NIET TOEGESTAAN).
\'PRIJSINFORMATIE\' REFEREERT AAN IEDERE VERWIJZING NAAR PRIJZEN OF HET PRIJSNIVEAU DAT WORDT AANGEBODEN. DIT IS INCLUSIEF VERWOORDING MET BETREKKING TOT PRIJZEN ZOALS \'SPECIALE AANBIEDING\', SPECIALE KORTINGEN\' OF \'__% KORTING\'.
MET \"E-COMMERCIE FUNCTIONALITEITEN\" WORDT BEDOELD: ALLE WEBPAGINA\'S VAN DE WEBSITE VAN DE DISTRIBUTEUR DIE DE KLANT MOET BENUTTEN OM DE PRODUCTEN TE KUNNEN KOPEN.
OP DE PERSOONLIJKE WEBSITE VAN EEN ONAFHANKELIJK DISTRIBUTEUR MAG PRIJSINFORMATIE NIET WORDEN WEERGEGEVEN OP DE HOME- OF LANDINGPAGES TENZIJ DEZE PAGINA\'S BEVEILIGD EN AFGESCHERMD ZIJN MET EEN PASSWORD. DE \'LANDINGPAGE\' IS DE SITE WAAR KLANTEN DIRECT NAARTOE GELINKT WORDEN VIA DE RESULTATEN VAN EEN ZOEKMACHINE.
HOME EN/OF LANDINGPAGINA\'S EN ANDERE PAGINA\'S DIE NIET AFGESCHERMD ZIJN MET EEN PASSWORD MOGEN DE VOLGENDE HYPERLINK BEVATTEN \"KLIK HIER VOOR PRIJSINFORMATIE OF OM TE BESTELLEN\" MAAR, DEZE HYPERLINK MAG KLANTEN ALLEEN NAAR EEN LOG-IN PAGINA BRENGEN OF EEN POP-UP BOX WAAR KLANTEN EEN PASSWORD IN MOETEN VULLEN ZODAT ZE DE GEVRAAGDE PRIJZEN EN PRIJSINFORMATIE KUNNEN ZIEN.
*\"ONAFHANKELIJKE HERBALIFE DISTRIBUTEURS DIE IN NEDERLAND HANDEL DRIJVEN\" ZIJN DISTRIBUTEURS DIE IN NEDERLAND VERBLIJVEN OF DIE EEN WEBSITE ONDERHOUDEN WAAR PRODUKTEN OP WORDEN AANGEBODEN VOOR VERKOOP IN NEDERLAND. DE BEPERKINGEN BINNEN DEZE REGEL GELDEN ALLEEN VOOR NEDERLANDSE PRODUKTEN DIE BINNEN NEDERLAND VERKOCHT WORDEN OF VERSTUURD WORDEN NAAR ADRESSEN BINNEN NEDERLAND.
**HET AANBIEDEN VAN TOEGANSCODES OF PASSWORDS AAN KLANTEN VOORDAT OF ZONDER DAT PERSOONLIJK CONTACT PLAATSVINDT IS NIET IN LIJN MET DE DIRECTE VERKOOP EN EEN OVERTREDING VAN DEZE REGEL.
***GEAUTOMATISEERDE UITSLUITINGSPROTOCOLS (ROBOT EXCLUSION PROTOCOLS) EN \'META TAG ROBOTS\' ZIJN SPECIFIEKE METHODEN VOOR INTERNETZOEKMACHINES DIE BEPALEN WELKE WEBPAGINA\'S NIET WEERGEGEVEN MOGEN WORDEN DOOR DE ZOEKMACHINE. ALS U UW WEBSITE NIET IN EIGEN BEHEER HEEFT, DAN BEHOORT U DE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK VAN DEZE TOOLS AAN UW WEB ADMINISTRATOR DOOR TE GEVEN.
Wijzigingen voorbehouden.

Burgje
Berichten: 4
Lid geworden op: 04 jan 2009 14:22

Re: Herbalife distributeur worden ? Trap er niet in !

Ongelezen bericht door Burgje »

Zo'n geintje heb ik ook gehad. Hoewel het bij ons niet zo goed liep als bij jullie kregen wij toch snel last van pesterijen.
Daarbij kreeg ik ineens een brief uit Engeland nota bene, dat ik producten op MP had staan. Of ik even een schuldbekentenis wilde tekenen??
Dat heb ik uiteraard niet gedaan, omdat heel MP vol staat met anonieme distributeurs. Herbalife is een rare kliek wat dat betreft.

Kaleen
Berichten: 41
Lid geworden op: 06 feb 2011 18:34

Re: Herbalife distributeur worden ? Trap er niet in !

Ongelezen bericht door Kaleen »

Schamen jullie je niet dat jullie geld verdienen door andere mensen op te lichten door hun neppoeder en pilletjes te verkopen?

En dan hier klagen dat Herballife jullie het 'lastig' maakt.

Mag hopen dat gedupeerde bij jullie persoonlijk de schade komen verhalen!

Teunbosseman
Berichten: 4359
Lid geworden op: 29 mar 2011 15:46
Contacteer:

Re: Herbalife distributeur worden ? Trap er niet in !

Ongelezen bericht door Teunbosseman »

Of de producten nep zijn kan ik niet beoordelen. Wel de werkwijze en dat Herbalife nog steeds bestaat zeg ??

Heb jaren gelden al geroepen tegen enige distribiteurs dat het een afspinsensel is van een pyramidesysteem / mlm systeem.

witte angora
Berichten: 30248
Lid geworden op: 21 okt 2009 20:44

Re: Herbalife distributeur worden ? Trap er niet in !

Ongelezen bericht door witte angora »

De moraal van dit verhaal: Trap niet in de praatjes van Herbalife
Ooit één keer zo'n bijeenkomst meegemaakt van goedbedoelende vrienden die zelf net begonnen waren, en die mij zo gek wilden krijgen ook 'distributeur' te worden. Moest ik, jawel, uiteraard mijn rotzooi bij hen inkopen.

Heb een gigantisch l*l verhaal aangehoord van een tutje dat behoorlijk hoog op de ladder stond, en dat was ingeleend om de hele groep de eerste verkooples te geven. Een of ander supplement is totaal ongeschikt voor zwangere vrouwen. Staat ook op de verpakking. Werd ook op gewezen in dat verhaal: volgens de verpakking mogen zwangere vrouwen het niet gebruiken. En wat wordt er vervolgens gezegd: 'het valt wel mee. Want, het is toch goed voor de moeder? En als het met de moeder goed gaat, dan is het toch ook goed voor het kind'? En het hele koor knikt dan nog braaf mee ook.

Conclusie: Ofwel die troep werkt niet, en is dan ook niet gevaarlijk, ofwel het is wel degelijk gevaarlijk, en dan wordt er op die manier met de gezondheid van (in dit geval ongeboren baby's) mensen gespeeld, om maar zoveel mogelijk omzet te halen.

Ik snap niet dat iemand met ook maar iets van fatsoen in zijn donder het in zijn bolle kop haalt daar aan mee te werken.

lazylois
Berichten: 101
Lid geworden op: 01 mar 2011 18:04

Re: Herbalife distributeur worden ? Trap er niet in !

Ongelezen bericht door lazylois »

Vrijheid blijheid als iemand met MLM een zakcentje bij wil verdienen dan is het toch zijn/haar keuze.

bianca82
Berichten: 771
Lid geworden op: 24 nov 2010 15:36
Locatie: nederland

Re: Herbalife distributeur worden ? Trap er niet in !

Ongelezen bericht door bianca82 »

witte angora weet je nog wat dat spul was?

wij (niet herbalife) mogen bijna niks aan zwangere verkopen alleen multivitamine en frambozenblad (pas na week 37)

heb wel eens een vrouw van herbalife in mn winkel gehad en die een vriendin van haar hielp de grootste verhalen kwamen te voorschijn.. die absoluut niet klopte..

zo zou omega 3 adhd genezen, wat dus niet zo is, het kan wel helpen de concentratie te verbetren maar adhd genezen.. nee :lol:

witte angora
Berichten: 30248
Lid geworden op: 21 okt 2009 20:44

Re: Herbalife distributeur worden ? Trap er niet in !

Ongelezen bericht door witte angora »

witte angora weet je nog wat dat spul was?
Geen idee, het is te lang geleden om daar nog iets over te kunnen zeggen. Maar jouw bericht, over die omega3, bevestigt dus de gang van zaken bij die leugenzooi. De verhalen bevatten een kleine kern van waarheid, en vervolgens wordt er een conclusie aan verbonden die totaal niet klopt, en waardoor mensen zichzelf op het verkeerde been zetten.

En als je dan zo'n goedgelovige distributeur hebt, dan verkondigt die al die verhalen voor waar, maar daar kan de top natuurlijk weer niks aan doen. Die wassen hun handen in onschuld. Immers, de distributeur heeft zelf een verkeerde conclusie getrokken, weliswaar op basis van manipulatie van argumenten, maar daar was hij/zij zelf bij, niet waar.

Teunbosseman
Berichten: 4359
Lid geworden op: 29 mar 2011 15:46
Contacteer:

Re: Herbalife distributeur worden ? Trap er niet in !

Ongelezen bericht door Teunbosseman »

lazylois schreef:Vrijheid blijheid als iemand met MLM een zakcentje bij wil verdienen dan is het toch zijn/haar keuze.

Zakcentje bijverdienen niks mis mee. Maar voordat dit topic 188 pagina's gaat bevatten.....lees de recente bevindingen in het Euphory topic.

MAXIEM

Re: Herbalife distributeur worden ? Trap er niet in !

Ongelezen bericht door MAXIEM »

Margriet11-44

Ik gun iedereen kaas op het brood, maar dan moet het wel eerlijk verdiend worden en dat is bij deze organisatie naar mijn mening NOOIT het geval. Er worden bij dit firmaatje met een glad verkooppraatje naar mijn mening produkten verkocht die je elders veel goedkoper kunt kopen en erger, die niet werkzaam zijn zoals in de babbel of op de site wordt aangegeven. Meewerken aan een dit bedrijf is m.i. uit den boze en daarom moet je blij zijn, dat ze hun ware aard blootleggen.

Heel veel sukses met het vinden van een andere baan.

Maxiem.
Laatst gewijzigd door MAXIEM op 08 jul 2012 15:46, 1 keer totaal gewijzigd.

mamiannu
Berichten: 3
Lid geworden op: 08 jul 2012 12:15

Re: Herbalife distributeur worden ? Trap er niet in !

Ongelezen bericht door mamiannu »

Bericht verwijderd i.v.m. het overtreden van de gedragsregels.

puma73
Berichten: 5876
Lid geworden op: 28 nov 2003 13:41

Re: Herbalife distributeur worden ? Trap er niet in !

Ongelezen bericht door puma73 »

@mamiannu,

Je zit de boel hier aardig vol te spammen met onzinreclame om je eigen bankrekening te vullen, al je berichten gemeldt

newmikey
Berichten: 4569
Lid geworden op: 04 jul 2007 15:03

Re: Herbalife distributeur worden ? Trap er niet in !

Ongelezen bericht door newmikey »

puma73 schreef:@mamiannu,

Je zit de boel hier aardig vol te spammen met onzinreclame om je eigen bankrekening te vullen, al je berichten gemeldt
Prima werk puma73. Een website van de zoveelste bedel-loser die zichzelf als "marketing specialist" voordoet maar eigenlijk een gewone fraudeur is die sinds hij van de Hogeschool InHolland is afgetrapt géén baantje lang kon houden.

Zijn manier van rijk worden is héél simpel: het geld van anderen aftroggelen. Bij mij heet dat gewoon fraude.

MAXIEM

Re: Herbalife distributeur worden ? Trap er niet in !

Ongelezen bericht door MAXIEM »

Puma73,

Je schrijft:
...al je berichten gemeld...
Dat snap ik dus even niet. Want deze respondent heeft zich pas ingeschreven op:

8 juli 2012 om 12.15uur.

Met collegiale groeten, Maxiem.

trebelski
Berichten: 962
Lid geworden op: 27 aug 2010 20:32
Locatie: Amsterdam Centaal Station Perron1

Re: Herbalife distributeur worden ? Trap er niet in !

Ongelezen bericht door trebelski »

MAXIEM schreef: Dat snap ik dus even niet. Want deze respondent heeft zich pas ingeschreven op:

8 juli 2012 om 12.15uur.

Met collegiale groeten, Maxiem.
Hoe moeilijk is het dan?? deze bezoeker plaatst maar liefst 7 maal zijn/haar spambericht en dat in die korte tijd.

MAXIEM

Re: Herbalife distributeur worden ? Trap er niet in !

Ongelezen bericht door MAXIEM »

trebelski,

Dat is heel simpel. Ik lees nog niet de helft van de berichten.

Met collegiale én vriendelijke groet, Maxiem.

mamiannu
Berichten: 3
Lid geworden op: 08 jul 2012 12:15

Re: Herbalife distributeur worden ? Trap er niet in !

Ongelezen bericht door mamiannu »

Bericht verwijderd i.v.m. het overtreden van de gedragsregels.

Meno
Berichten: 301
Lid geworden op: 26 nov 2007 14:35

Re: Herbalife distributeur worden ? Trap er niet in !

Ongelezen bericht door Meno »

Het heeft iets van een sekte ,met die bijeenkomsten die ze organiseren. Ik ken een paar Jehova's getuigen die distributeur zijn. Zijn er connecties bekend met de Jehova organisatie ? Het kan natuurlijk ook zijn dat Jehova's zich aangetrokken voelen tot deze club, vanwege de sekte-achtige bijeenkomsten. Of het lijkt ideaal voor hen ,omdat het Jehova's tegengemaakt wordt om hele dagen te werken. Hiermee kunnen ze hun eigen tijd indelen en hebben ze tijd over om langs de deuren te gaan.

bprosman
Berichten: 9935
Lid geworden op: 04 sep 2011 18:39

Re: Herbalife distributeur worden ? Trap er niet in !

Ongelezen bericht door bprosman »

De Jehova's getuigen hadden gisteren (en misschien dit weekend ook wel) een congres in de Jaarbeurs, had je heel wat Herbalife om kunnen zetten :-)

magneetje

Re: Herbalife distributeur worden ? Trap er niet in !

Ongelezen bericht door magneetje »

Ben zelf ook een aantal maanden Herbalife Distributeur geweest.
Maar ben er mee gekapt.
De Jehova's hebben bijeenskomsten, Herbalife nog grotere!
Dat noemen ze de Extravaganza of zoiets, en wordt gehouden in Barcelona.
Maar je moet eerst wel een bepaalde status verdienen anders ben je niet welkom.
Dus nog meer leuren met je handeltje en dan maar zeggen dat een ontbijtje toch ook gauw 4 á 5 euro kost, dus dan is een bus shake toch niet duur???
Nee, maar je moet er wel allerlei tabletten bij slikken om het nog meer effect te kunnen geven.
En ik dacht dat er in de shakes alle vitamine's en mineralen zat wat je lichaam nodig heeft!!
Dus waarom dan nog vezelrabletten en extra vitamine slikken?

Ben blij dat ik er mee gestopt ben, was het beu om met de produkten leuren.
De manier waarop men iets moet verkopen stootte me ook al tegen de borst.
En dan een website opzetten...dat moe goedgekeurd worden door Herbalife zelf.
Alles moet aan de eisen van herbalife voldoen.
Hoezo dan een Onafhankelijk Distributeur!!!!!

Gesloten