Bij zulke sites altijd "effe checken".. of "3x kloppen"..
1) wanneer is deze site opgericht (creation date)
http://www.networksolutions.com/whois/r ... eworld.com
2) Wie zit erachter?
http://www.networksolutions.com/whois-s ... eworld.com
3) Zijn er echte contact gegevens beschikbaar (en niet alleen een webformulier)
http://mepmobileworld.com/contact-us,2.html
In dit geval is de creation date 16-sep-2009
Eigenaar is een persoon met een Gmail adres en een verkeerd genummerde britse mobiele telefoon (2x 44 - gaat niet werken)
Contact op de site is een webform - en een adres in het VK en Maleisie.
Dat laatste is een twijfel geval - maar dan.
Op de site staan allerhande logo`s, Paypal, visa, mastercard en zo.
Maar ook - Western Union en Moneygram.
Door die laatste twee weet ik het zeker - oplichting.
GEEN ENKEL eerlijk en serieus bedrijf gebruikt WU of MG voor betalingen.
Alleen oplichters, want niet te traceren, en geen terughaalmogelijkheid (zoals reverse payment bij credit cards)
Advies : Niet bestellen - tenzij je geld teveel hebt, en een gok wil wagen.