Dun keukenblad
Geplaatst: 19 feb 2010 20:56
Al een tijd zijn wij op zoek naar een nieuwe keuken. Nu het huis daadwerkelijk gekocht is wordt het ook echt tijd om een keuken te kiezen.
Al geruime tijd zijn we erg gecharmeerd van een keuken met een dun aanrechtblad (13mm). We zijn al verschillende zaken langs geweest, maar vandaag zijn we bij Middelkoop in Culemborg langs geweest. Daar vertelde ze iets wat we nog nergens anders gehoord hadden.
Alleen van de merken Siematic en Schmidt hebben bij hun een dun aanrechtblad. Volgens de verkoper is dit omdat bij die merken, de bovenkant van de kastjes dicht is. Dit zorgt voor extra draagkracht, wat volgens de verkoper, ook echt nodig is bij een dun werkblad omdat het anders snel door zou zakken. Ergens klinkt het wel aannemelijk. Anderzijds denk ik dat een composiet werkblad toch vrij stevig is, en dat het aan de randen van de kastjes zelf meer dan genoeg moet hebben om niet door te zakken.
Wat is er waar van de bewering van de verkoper?
Wat zijn hier de ervaringen met een dun werkblad?
Al geruime tijd zijn we erg gecharmeerd van een keuken met een dun aanrechtblad (13mm). We zijn al verschillende zaken langs geweest, maar vandaag zijn we bij Middelkoop in Culemborg langs geweest. Daar vertelde ze iets wat we nog nergens anders gehoord hadden.
Alleen van de merken Siematic en Schmidt hebben bij hun een dun aanrechtblad. Volgens de verkoper is dit omdat bij die merken, de bovenkant van de kastjes dicht is. Dit zorgt voor extra draagkracht, wat volgens de verkoper, ook echt nodig is bij een dun werkblad omdat het anders snel door zou zakken. Ergens klinkt het wel aannemelijk. Anderzijds denk ik dat een composiet werkblad toch vrij stevig is, en dat het aan de randen van de kastjes zelf meer dan genoeg moet hebben om niet door te zakken.
Wat is er waar van de bewering van de verkoper?
Wat zijn hier de ervaringen met een dun werkblad?