| LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd. |
[ archief ] Let op aanbieder UGG laarzen via internet
Let op aanbieder UGG laarzen via internet
Bijna weer winter en tijd om op zoek te gaan naar nieuwe UGG`s - Voordat u besluit om dat via internet te doen wil ik u waarschuwen voor een site die er echt een puinbak van maakt.
Koop niet via www.ugg-nl.com
Ze hebben mooie foto`s op de site staan en zeggen UGG `s te leveren met schapevacht en suede .
Wat je thuis krijgt gestuurd is een C kwaliteit die je overal kan kopen voor 10 euro - Wij moesten echter 100 betalen
Ik heb geprobeert in contact te komen maar er wordt uiteraard niet terug gereageerd.
Pas dus op je centen en loop met een grote boog om deze site heen
Koop niet via www.ugg-nl.com
Ze hebben mooie foto`s op de site staan en zeggen UGG `s te leveren met schapevacht en suede .
Wat je thuis krijgt gestuurd is een C kwaliteit die je overal kan kopen voor 10 euro - Wij moesten echter 100 betalen
Ik heb geprobeert in contact te komen maar er wordt uiteraard niet terug gereageerd.
Pas dus op je centen en loop met een grote boog om deze site heen
-
Guardian72
- Berichten: 6856
- Lid geworden op: 04 jun 2008 13:37
Re: Let op aanbieder UGG laarzen via internet
Je hebt in elk geval iets gehad.
Standaard met dit soort chinese webshops (bron: http://www.networksolutions.com/whois-search/ugg-nl.com) is dat ze of niet leveren, of neppers die door de douane worden onderschept.
Met populaire merkartikelen (zoals Uggs, iPod etc) ALTIJD kijken waar een webwinkel is.
Gevestigd in Nederland of niet?
Niet in Nederland, maar wel in een EU land? Of in verweggistan?
De zite zelf rammelt aan alle kanten, niet of nauwelijks vertaald (contact pagina is nog in het engels) en geen adres, alleen een webformulier.
Beschouw het betaalde bedrag als duur leergeld, en als een prijs erg goedkoop lijkt in verhouding tot de winkelprijs, eerst onderzoek doen.
Als je trouwens met een creditcard betaald hebt, kan je een reverse charge doen, wegens wanprestatie. Ze adverteren met genuine (=echt) maar leveren nep. Ik heb een nep registratie gemaakt, en zie dat ze met een credit card betaling lijken te werken. Dat kan je dus nog proberen.
Als dat niet lukt, steek er dan niet teveel energie in... zonde van de tijd.
De "Vriend link" is leuk - verwijst naar een andere site van dezelfde aanbieder:
http://www.networksolutions.com/whois-s ... lectie.com
Nog leuk - de betaalsite:
https://pay.ips.com.cn/icpay/customizat ... yment.aspx
is ook in China.
China is qua webshops een soort Nigeria, helaas.
Standaard met dit soort chinese webshops (bron: http://www.networksolutions.com/whois-search/ugg-nl.com) is dat ze of niet leveren, of neppers die door de douane worden onderschept.
Met populaire merkartikelen (zoals Uggs, iPod etc) ALTIJD kijken waar een webwinkel is.
Gevestigd in Nederland of niet?
Niet in Nederland, maar wel in een EU land? Of in verweggistan?
De zite zelf rammelt aan alle kanten, niet of nauwelijks vertaald (contact pagina is nog in het engels) en geen adres, alleen een webformulier.
Beschouw het betaalde bedrag als duur leergeld, en als een prijs erg goedkoop lijkt in verhouding tot de winkelprijs, eerst onderzoek doen.
Als je trouwens met een creditcard betaald hebt, kan je een reverse charge doen, wegens wanprestatie. Ze adverteren met genuine (=echt) maar leveren nep. Ik heb een nep registratie gemaakt, en zie dat ze met een credit card betaling lijken te werken. Dat kan je dus nog proberen.
Als dat niet lukt, steek er dan niet teveel energie in... zonde van de tijd.
De "Vriend link" is leuk - verwijst naar een andere site van dezelfde aanbieder:
http://www.networksolutions.com/whois-s ... lectie.com
Nog leuk - de betaalsite:
https://pay.ips.com.cn/icpay/customizat ... yment.aspx
is ook in China.
China is qua webshops een soort Nigeria, helaas.
