Kleven er nadelen aan een dun composiet keukenblad (2cm)?
Geplaatst: 30 nov 2010 16:07
Hallo allemaal,
Momenteel zijn we bezig met het uitzoeken van een keuken. Uit financiele overwegingen zijn wij na gaan denken over een composiet keukenblad (Diresco, gepolijst) van 2 cm ipv 3 cm. Wij nemen dit in overweging omdat we het er wél mooi uit vinden zien, zo'n dun blad (dus niet alleen om te besparen). Nu is mijn vraag, kleven er eigenlijk nadelen aan zo'n dun keukenblad? Ik snap dat een dunner blad minder sterk is in absolute zin, maar is het nog steeds sterk genoeg? En is het misschien zo dat de bovenkant van de kastjes of lades sneller beschadigt? Graag uw ervaringen!
Vriendelijke groeten, Mariposa
Momenteel zijn we bezig met het uitzoeken van een keuken. Uit financiele overwegingen zijn wij na gaan denken over een composiet keukenblad (Diresco, gepolijst) van 2 cm ipv 3 cm. Wij nemen dit in overweging omdat we het er wél mooi uit vinden zien, zo'n dun blad (dus niet alleen om te besparen). Nu is mijn vraag, kleven er eigenlijk nadelen aan zo'n dun keukenblad? Ik snap dat een dunner blad minder sterk is in absolute zin, maar is het nog steeds sterk genoeg? En is het misschien zo dat de bovenkant van de kastjes of lades sneller beschadigt? Graag uw ervaringen!
Vriendelijke groeten, Mariposa