Uitnodiging om blad te bekijken
Geplaatst: 03 dec 2010 17:06
Hi!,
Van onze keukenleverancier hebben we een brief om een afspraak te maken met de leverancier van het blad en deze te beoordelen.
Hoewel ik me realiseer dat graniet een natuurproduct is, en het altijd zo kan zijn dat er hier en daar een kleine afwijking zit, zie ik het eerlijk gezegt niet zo zitten om in ons geval 200 km te rijden voor het beoordelen van het blad.
De keukenleverancier schrijft ook dat hij indien we geen gebruik maken van het bezichtigen van het product, hij niet aansprakelijk gesteld kan worden voor afwijkingen.
Zoals aangegeven snap ik dat er soms wel eens een plekje of spikkeltje in een blad kan zitten, maar hoe ver gaat de acceptatie van de leverancier?
Het blad dat we hebben uitgekozen is een Nero Assoluto gepolijst. Een redelijk diep zwart blad, waarin ik uiteraard liever niet zie dat er een witte vlek o.i.d dergelijks in zit.
Wat zijn de ervaringen hiermee? Gaan veel mensen hun blad bij de leverancier beoordelen? Heeft iemand wel eens meegemaakt dat hij achteraf liever toch maar was gaan kijken?
Ik heb zelf ook wat moeite met het standpunt van de keukenleverancier. Zijzelf geven aan dat het risico bij dit blad minimaal is.
Alvast bedankt voor de reacties!
Van onze keukenleverancier hebben we een brief om een afspraak te maken met de leverancier van het blad en deze te beoordelen.
Hoewel ik me realiseer dat graniet een natuurproduct is, en het altijd zo kan zijn dat er hier en daar een kleine afwijking zit, zie ik het eerlijk gezegt niet zo zitten om in ons geval 200 km te rijden voor het beoordelen van het blad.
De keukenleverancier schrijft ook dat hij indien we geen gebruik maken van het bezichtigen van het product, hij niet aansprakelijk gesteld kan worden voor afwijkingen.
Zoals aangegeven snap ik dat er soms wel eens een plekje of spikkeltje in een blad kan zitten, maar hoe ver gaat de acceptatie van de leverancier?
Het blad dat we hebben uitgekozen is een Nero Assoluto gepolijst. Een redelijk diep zwart blad, waarin ik uiteraard liever niet zie dat er een witte vlek o.i.d dergelijks in zit.
Wat zijn de ervaringen hiermee? Gaan veel mensen hun blad bij de leverancier beoordelen? Heeft iemand wel eens meegemaakt dat hij achteraf liever toch maar was gaan kijken?
Ik heb zelf ook wat moeite met het standpunt van de keukenleverancier. Zijzelf geven aan dat het risico bij dit blad minimaal is.
Alvast bedankt voor de reacties!