LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] NIEUW: Atkinsvriendelijk restaurant in Scheveningen

Ervaring met voeding of zaken rondom dit onderwerp? Geef hier jouw mening.
Matty

NIEUW: Atkinsvriendelijk restaurant in Scheveningen

Ongelezen bericht door Matty »

Vanaf zaterdag 15 november 2003 introduceert restaurant Voor de wind in Scheveningen een speciale Atkins menukaart.

De koks van Restaurant Voor de wind hebben, naast de gewone kaart, een speciale kaart samengesteld met gerechten die zonder koolhydraatrijke ingrediënten als suiker en meelproducten worden bereid. Zo kunnen ook gasten die een koolhydraatarm dieet volgen zonder problemen of teleurstellingen genieten van een heerlijke lunch of diner. Een primeur voor Nederland!

Gert Barnhoorn eigenaar van Voor de wind ziet de nieuwe kaart als een stukje service: “Het gebeurt de laatste tijd vaker dat gasten aangeven koolhydraatarm te willen eten. Dat is natuurlijk geen enkel probleem, we kunnen altijd opverzoek een apart gerecht maken. Het leek ons leuker om voor deze gasten een speciale kaart te maken waarop zelfs suikervrije desserts te vinden zijn.” De eigenaar heeft zich goed laten informeren door mensen die veel ervaring hebben met koolhydraatarme dieten. Want je kan er niet zo maar aan beginnen. "Het is een andere manier van koken, voor de koks een uitdaging! Ze zijn er erg enthousiast en serieus mee bezig en kijken ernaar uit om deze gasten, die normaal overal wat buiten de boot vallen, culinair te kunnen verwennen."

Koolhydraatarm eten is eigenlijk een levenswijze en geen dieet. Wanneer je ermee stopt komen vaak alle oude klachten weer terug.

Barnhoorn: “We hebben gasten die al jaren koolhydraatarm eten en zich er heel veel beter bij voelen. Op deze manier proberen we het wat leuker en gemakkelijker te maken.”

U vindt restaurant Voor de wind aan de dr Leliekade 23 in Scheveningen.

Meer informatie over de Atkins menu’s vindt u op http://www.voordewind.info

Gesloten