LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Green Coffie Slim Pro

Ervaring met voeding of zaken rondom dit onderwerp? Geef hier jouw mening.
fairbuying
Berichten: 1
Lid geworden op: 14 apr 2015 15:20

Green Coffie Slim Pro

Ongelezen bericht door fairbuying »

Let op bij het aanvragen van een "gratis" proefpakket van Green Coffie Slim Pro! Het is NIET gratis.

23-3-2015 impulsief besteld omdat ik nieuwsgierig was naar dit product en ja, het is tenslotte "gratis'. Blijkf dat je 6,95 euro voor je rekening krijgt.

Een minuut na het ontvangen van de bevestiging gelijk het contactformulier ingevuld met het gegeven dat ik per direct de proefzending wilde annulering.

2 Dagen later, blijkt de verzending alsnog te zijn klaargemaakt en naar mij te zijn verzonden! Na bijna een half uur aan de telefoon met een hoop onprofessionele mensen, te horen gekregen dat ik middels een postzegel het proefpakket binnen 14 dagen na ONTVANGST kon retourneren. Blijkt een paar weken geleden 6,95 te zijn afgeschreven voor iets wat door een brievenbus zou moeten passen?!

Inmiddels weken verder, krijg ik vandaag te horen dat ik het proefpakket niet tijdig heb gerouteerneerd, terwijl ik deze nooit ontvangen heb. Of ik even 3 maanden aan producten a 49,95 wil betalen. Nou dus niet!

Na een hoop pusherige email, waarop ik steevast heb gereageerd dat ik hun rommel niet wil, konden ze mijn "abbonnement" wel stopzetten en ontvang ik niet voor 3 maanden producten, maar of ik wel alsnog die 49,95 euro even wil betalen.. Wat denken die mensen nou werkelijk zelf? NIET DUS!

Op 23-3 besteld EN 1 minuut later geannuleerd en kijk wat voor ellende je hebt....


GA NIET IN ZEE MET DIT MALLAFIDE BEDRIJF!

Gesloten