Appelhoes is geen steek veranderd

Heb jij weleens gekocht op het internet? Ging dat goed of juist niet? Bespreek hier jouw ervaringen met winkels op het internet
a.mok
Berichten: 1
Lid geworden op: 04 jan 2010 16:44

Appelhoes is geen steek veranderd

Ongelezen bericht door a.mok »

De recensies over Appelhoes lezend op dit forum zag ik dat er weinig verandert bij dit bedrijf. De klantvriendelijkheid en zorgvuldigheid zijn nog steeds beneden alle peil.
Ik bestelde een hoes voor mijn nieuwe iPad.
Bij de door mij uitgekozen stond: “een slank hoesje voor je nieuwe iPad Pro 11 inch.” Maar toen ik hem binnenkreeg bleek hij helemaal niet te passen op mijn nieuwe IPad Pro 11 inch.
De hoes was voor de iPad uit 2018.
In plaats van een bedankje voor mijn reactie hierover in de trant van: “bedankt voor de feedback, wij zullen deze advertentie zo snel mogelijk aanpassen, sorry en we sturen u zo snel mogelijk zonder kosten de juiste op” bleek ik dom, en zelfs een leugenaar. Want er stond namelijk niet bij “geschikt voor de IPad Pro uit 2020”. Hahaha, ongelofelijk!!!
Ik mocht uiteindelijk zelf betalen voor de retour, er bleken namelijk 3 (drie!) omruil-verzoeken achter elkaar verdwenen, ook weer reden van meneer “Jordy” om mij voor leugenaar uit te maken overigens.
Het vermelden waard vind ik ook dat ik de juiste hoes voor bijna de helft van de prijs heel eenvoudig heb kunnen kopen bij Amac.
Volgende dag geleverd.
Nooit meer Appelhoes.

NeoDutchio
Berichten: 12350
Lid geworden op: 17 jan 2014 22:39

Re: Appelhoes is geen steek veranderd

Ongelezen bericht door NeoDutchio »

eenheldzondergeld schreef:
05 okt 2021 13:25
U wist dat er slechte recensies over dit bedrijf zijn, en toch gaat u bestellen?
U wist dat u een ban had en toch komt u weer terug?

Seinhuis
Berichten: 2380
Lid geworden op: 20 dec 2020 17:18

Re: Appelhoes is geen steek veranderd

Ongelezen bericht door Seinhuis »

Je kunt via een deurwaarder een rechtzaak starten. Echter de kosten van een rechtzaak wegen niet op tegen de kosten van een telefoon hoesje.

Je hebt 14 dagen recht op retouren.

Gesloten