LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Data2biz, Kent iemand dit bedrijf???

Heb jij weleens gekocht op het internet? Ging dat goed of juist niet? Bespreek hier jouw ervaringen met winkels op het internet
Ronald28
Berichten: 9
Lid geworden op: 04 feb 2006 13:41

Data2biz, Kent iemand dit bedrijf???

Ongelezen bericht door Ronald28 »

Beste forumleden,

Ik heb vandaag precies 1 week geleden een bestelling geplaatst via de website van www.casemoddingstuff.nl en vrijwel meteen betaald via overboeking. Het bedrag was 19,75 inclusief bezorgkosten.

Tot op de dag van vandaag heb ik niets ontvangen. Ik heb een paar keer gemailed, maar krijg geen enkele reactie. Ik heb ze 1 keer gebeld vorige week woensdag en het zou verzonden worden werd mij gezegd.

Vandaag de hele dag gebeld maar er neemt niemand op, terwijl op de website staat dat de winkel maandag open is!

Ik begin te vermoeden dat ik ben opgelicht en nooit mijn bestelling zal ontvangen. gelukkig was het maar een laag bedrag, maar dan hoor je gewoon je spullen te krijgen!

Wat kan ik doen? Naar die winkel gaan en gewoon alles meenemen wat ik heb besteld met de bewijzen dat het betaald is?
In ieder geval wil ik mijn spullen en ik zal nooit meer iets bij casemoddingstuff of Data2biz bestellen!

bedankt voor de reacties !

Jonjo
Berichten: 1485
Lid geworden op: 14 aug 2005 09:18

Re: Data2biz, Kent iemand dit bedrijf???

Ongelezen bericht door Jonjo »

EEN week geleden bestelt en VRIJWEL meteen betaalt. U moet er rekening mee houden dat er een paar dagen zit tussen opdracht betalen en ontvangst en ook nog een weekend. Jeejum nu de spullen NOG niet in huis. Op deze manier en het vermelden hoop ik dat ze niets leveren. U koopt en betaalt via internet, loop de volgende keer bij v&d of een andere winkel naar binnen, betaal en U heeft de artikelen direct in handen. Zeikerds, er zijn er nog veel die moeten LEREN hoe ze met internet en het kopen via internet, om moeten gaan.

maybe
Berichten: 439
Lid geworden op: 26 nov 2004 14:43

Re: Data2biz, Kent iemand dit bedrijf???

Ongelezen bericht door maybe »

U koopt en betaalt via internet, loop de volgende keer bij v&d of
Heb jij ooit al een winkel gezien met fatsoenlijke casemodspullen. Die zijn er nauwelijks dus stop zelf ook eens met zeuren en denk eerst eens na voordat je wat roept.

Nu vind ik wel dat de topicstarter iets meer geduld moet hebben. Het duurt soms wel een dag of 5 voordat een betaling verwerkt is. En om dan nu gelijk met termen als oplichting te smijten vind ik iets wat voorbarig.

Ronald28
Berichten: 9
Lid geworden op: 04 feb 2006 13:41

Re: Data2biz, Kent iemand dit bedrijf???

Ongelezen bericht door Ronald28 »

@ Jonjo U moet eens echt wat beleefder antwoorden. Aan Uw antwoord heb ik helemaal NIETS. Ik heb al zo vaak spullen besteld bij webwinkels en altijd alles BINNEN een paar dagen in huis. Zoals het hoort!.

En nog wat, de v&d ofzo wat U zegt verkoop geen casemod supplies. Dus denk eerst eventjes na voordat U reageert. En het woordje Zeikerds vind ik dan ook zeer misplaatst. U beledigt mensen heeft u dat wel door? U weet niet eens of ik vaak aankopen doe via webshops.

En nog 1 tip, zwarte dikke Letters is écht nergens voor nodig we zijn niet blind gelukkig!

Maar ik zal wat meer geduld hebben hoor maybe. Als ik volgende week maandag nog steeds niets heb ontvangen ga ik er naar toe.

frank99
Berichten: 2
Lid geworden op: 07 apr 2006 23:13

Re: Data2biz, Kent iemand dit bedrijf???

Ongelezen bericht door frank99 »

Beste Ronald,

Een voor mij ongebruikelijke manier om te reageren, maar als mijn bedrijf op deze manier wordt weergegeven vindt ik dit onjuist.
U heeft bij ons een bestelling geplaatst welke door ons in behandeling is genomen.
Aangezien wij regelmatig door klanten "in de maling" worden genomen wachten wij met het behandelen van de bestelling totdat de betaling op onze rekening is bijgeschreven.
U bent op de hoogte gesteld van het feit dat een leverancier van een product dat u besteld heeft, zonder bericht vooraf aan ons detaillisten, uit het assortiment heeft genomen. Dat dit artikel op het moment van uw bestelling niet meer voorradig was is niet vooraf te voorzien.
Dat u uw bestelling later dan gebruikelijk heeft ontvangen is uiterst vervelend voor u, maar dat u uw bestelling heeft ontvangen, en een duurder vervangend artikel heeft gekregen voor dezelfde prijs vermeld u niet meer.

Kijkend naar uw profiel op het forum van Tros Radar leert dat u zeer weinig vertrouwen heeft in het bestellen bij webshops. Jammer... want zoals u ziet gaat het toch wel goed.
Om bedrijven niet direct in een kwaad daglicht te stellen raad ik u aan voortaan iets meer geduld te bewaren. U als klant hebt rechten maar een webwinkel als wij doen onze uiterste best de aangeboden artikelen uit voorraad te leveren, maar ook hebben wij het recht om binnen 30 dagen te leveren. Als de importeur opeens geen voorraad heeft kunnen wij niet snel leveren en doen wij ons uiterste best het bestelde zo spoedig mogelijk te leveren of, zoals in uw geval, een vervangend artikel te leveren.

M.v.g,
Frank
Casemoddingstuff.nl / Data2Biz

Gesloten