LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] kleding mag niet worden terug gestuurd

Heb jij weleens gekocht op het internet? Ging dat goed of juist niet? Bespreek hier jouw ervaringen met winkels op het internet
hh63

kleding mag niet worden terug gestuurd

Ongelezen bericht door hh63 »

Wij hebben bij http://sandra.eigensite.nl/ kleding gekocht, die stinkt naar de rook en de kleding valt ook tegen. Nu willen we dit terug sturen en dan ons geld terug, maar volgens dit bedrijf kan dit niet omdat er op de site staat dat er alleen geruild mag worden. Weet iemand of dit werkelijk zo is ?

Gast

Re: kleding mag niet worden terug gestuurd

Ongelezen bericht door Gast »

Er staat op de site "de kleding kan niet geruild worden omdat ik nooit geen (!) grotere of kleinere maat kan garanderen (?), de kleding is daarvoor te snel verkocht". Beetje krom Nederlands, maar de boodschap is duidelijk.
Voor die prijzen kun je ook niks anders dan bagger verwachten natuurlijk, 5 euro voor een broek :lol: .
Dat het naar rook stinkt is logisch, want Sandra zit natuurlijk gezellig met de buurvrouw onder het genot van een glaasje sherry en een sigaret pakjes in mekaar te flansen.

Dilbert29
Berichten: 2509
Lid geworden op: 31 mar 2005 15:08

Re: kleding mag niet worden terug gestuurd

Ongelezen bericht door Dilbert29 »

Sorry hoor, maar als je in een dergelijke amateuristische site trapt dan mag je ook niet al teveel verwachten. Kleding is duur dat begrijp ik ook, maar je kunt ook weer te goedkoop kiezen.

Gesloten