LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] vooruitbetaling laptop

Heb jij weleens gekocht op het internet? Ging dat goed of juist niet? Bespreek hier jouw ervaringen met winkels op het internet
doddiedonald
Berichten: 1
Lid geworden op: 22 apr 2005 20:11

vooruitbetaling laptop

Ongelezen bericht door doddiedonald »

op 21 maart 2005 was ik aan het surfen op internet. OP de site van e-bay kwam ik een mooie aanbieding tegen van een laptop. Door contact te zoeken met de verkopende party, ben ik tot een mooie deal gekomen, dacht ik toen. Een aantal vrienden van mij keurden het aanbod van de verkoper en steunden mij hierin. Ik heb een aantal keren een mailtjegestuurd met mijn specifieke wensen en hij kan hier aan voldoen. Ik ging accoord met deze transactie. Hij wilde een aanbetaling hebben van 350 euro, voordat hij het product naar mij zou opsturen. In eerste instantie voelde ik hier niet voor omdat dit een hoop geld is voor mij. Later ben ik toch overstag gegaan en het bij het GWK in eindhoven 350 overgemaakt op de rekening van de verkoper. Dit is gebeurd op 1 april 2005. Zaterdag 2 april kreeg ik een mailtje dat hij het geld had ontvangen en dat hij de laptop zou opsturen. Tot op heden heb ik echter nog niets ontvangen. Na diverse mailtjes te hebben verstuurd heb ik nog steeds geen enkele reactie ontvangen. Het product waar het omdraait is een laptop v7600. Het email adres van de verkoper is: [email protected]. Tot op heden heb ik nog niets gehoord. Ik ben in contact getrecen met de juridische dienst van e-bay, maar deze konden niets voor mij doen, omdat ik niet de kopende partij was op de website van hen. Ik heb deze zaak geregeld buiten de bieding om. Mijn vraag is nu: Wat kan ik het beste doen om mijn geld of een gedeelte hiervan toch nog terug te krijgen?

Hopelijk krijg ik snel reactie.

Met vriendelijke groet

Dirk spoelstra

audiofreak1

Re: vooruitbetaling laptop

Ongelezen bericht door audiofreak1 »

Leren we hier nou niets van? Geen geld overmaken voor je hebt ontvangen. Sneu voor jou maar trap hier toch niet in.
Hoeveel moeten er nog volgen?

Gast

Re: vooruitbetaling laptop

Ongelezen bericht door Gast »

sowieso een mailadres eindigend op aol.com let daar maar mee op.

je kunt op internet zat bestellen ik lever zelf ook laptops en pc´s online (heb wel een bedrijf) maar als je handelt vraag in hemelsnaam om een naam adres etc en ga het desnoods zelf halen als het geen bedrijf is.


het klinkt hard maar dit is eigen schuld dikke bult.

zou eiegenlijk willen weten wat je voor laptop heb gekocht en (specificaties) en de totale prijs.

misschien kan ik nog iets betekenen voor je

Gast

Re: vooruitbetaling laptop

Ongelezen bericht door Gast »

Kijk eens op internetoplichting.nl, misschien kunnen zij iets voor je betekenen.

Gast

Re: vooruitbetaling laptop

Ongelezen bericht door Gast »

na al dat mailcontact kom je niet verder dan een emailadres?? tja je laat je wel erg makkelijk beetnemen.

marianne24

Re: vooruitbetaling laptop

Ongelezen bericht door marianne24 »

Laat je niet afschepen, probeer via het rekening nummer achter zijn adres te komen en bel hem eens op, en laat hem weten 1 dezer dagen voor zijn deur te staan!

Gesloten