LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Bijenkorf den haag

Alles over supermarkten en andere winkels, met uitzondering van webwinkels, hoort thuis in dit forum. Voor webwinkels bestaat een apart forum.
morundo
Berichten: 225
Lid geworden op: 12 jun 2010 21:06

Bijenkorf den haag

Ongelezen bericht door morundo »

Ik heb in january bij de bijenkorf gewinkeld,onder andere heb ik een hugo boss overheemd gekocht.1week later had ik het overhemd gewassen een gestreken,nou het zag eruit als of heel oud en versleten was,plus met gaatjes.Ik dacht heb de bon dus kan terug,ik zet de bon op de strijplank,en ja hoor,,,,,,,,,,bon gestreken en onleesbaar.Ik had allen nog de bankafscrijft waarin je kon zien dat ik die dag daar had gewinkelt in de bijenkorf,maar was een groter totaal bedrag.
Ik terug naar de bijenkorf,afdeling hugo boss,heel eerlijke vertelt wat met de bon was gebeurt en ik liet de overheemd zien.................................Geen enkele probleem,krijg mijn geld terug..............Kijk dit is service.Ik wilde dit winkel vermelden over hun goede service en vriendelijkheid.

crazyme
Berichten: 8151
Lid geworden op: 10 jun 2005 23:34

Re: Bijenkorf den haag

Ongelezen bericht door crazyme »

Fijn voor je hoor........................Erg fijn....................Mooi dat er nog wel service wordt gegeven..............

atesli
Berichten: 370
Lid geworden op: 20 jan 2010 23:36

Re: Bijenkorf den haag

Ongelezen bericht door atesli »

Klopt , ik heb ook goede ervaringen wat service aangaat bij de bijenkorf.
Is zoals het zou moeten zijn overal maar dat kom je nog maar zelden tegen

Gesloten