Ervaringen Auping

Alles over supermarkten en andere winkels, met uitzondering van webwinkels, hoort thuis in dit forum. Voor webwinkels bestaat een apart forum.
Sanboy79
Berichten: 2
Lid geworden op: 10 apr 2024 03:36

Ervaringen Auping

Ongelezen bericht door Sanboy79 »

Beste mede forumlezers,

Ik ben erg benieuwd hoe de ervaringen zijn van mensen die een bed van Auping hebben gekocht. Ik stel deze vraag omdat wij zeer vervelende ervaringen hebben met Auping. Het volgende is gebeurd:

In september 2022 hebben wij via een dealer in België een nieuw bed gekocht namelijk de Noa 200x220 cm en op 2 december werd deze bij ons thuis geleverd. Al snel begonnen de problemen omdat ons bed niet stabiel was. De dealer is langs geweest en later ook Auping om dit vast te stellen. Eerst wilden ze het op een oneffen vloer gooien maar daar gingen we niet mee akkoord. Auping zou zelf in de fabriek testen hebben gedaan en ervaarden hetzelfde probleem en een oplossing was er dan ook niet. Vervolgens moesten wij maar een nieuw bed uitzoeken hebben we met frisse tegenzin een boxspring gekozen namelijk de Criade met dezelfde afmetingen.

Na deze was geleverd begon naar een paar maanden een kuil in mijn matras te ontstaan. Na veel mailen en bellen foto’s doorsturen kwam Auping zelf langs en constateerde inderdaad een kuil. Nu was het matras dat ik had gekozen uit de collectie gehaald ( de Vivo ) en moest ik uit de nieuwe collectie maar een ander matras uitzoeken. Na weer bij de dealer te zijn geweest was er maar 1 optie omdat de andere nieuwe matrassen niet de gelijke dikte hadden en ik anders hoogte verschil zou hebben met het matras van mijn partner die nog wel goed was. Het nieuwe matras werd geleverd en ook nu weer binnen de 90 nachten proefslapen een kuil. Weer veel gesodemieter met Auping, want ze konden het niet geloven. Weer veel mailen en bellen tot gevolg en we moesten maar weer foto’s maken van het matras op de grond. Toen we het matras voor foto’s op de grond legden zagen we ook een kuil in de boxspring zelf. Hier schrokken wij enorm van zeker omdat ik 90 kilo weeg en mijn partner 65 zou zoiets toch niet mogen gebeuren. Lang verhaal kort Auping kwam weer langs en we hadden inderdaad gelijk. Ook constateerde de meneer van Auping dat in het matras van mijn partner die 65 kilo weegt ook al kuilvorming aan het ontstaan was en eigenlijk ook weer vervangen moet worden. Auping bood aan dat we dan maar weer een nieuw bed moesten uitzoeken, maar je zult begrijpen dat ons vertrouwen in dit merk volledig is verdwenen. Gelukkig was de dealer het met ons eens en hebben we ons geld terug gekregen. Auping moet het bed nog komen halen, want onze teruggave van het geld kwam vanuit de dealer en niet Auping die blijven bij hun standpunt een goed product te hebben. Inmiddels hebben wij een Pullman bed besteld en deze komt gelukkig al snel. Vanuit Auping geen enkel excuses of ook maar een bloemetje.

Auping heeft als doelstelling circulair te willen werken, maar dit gaat enorm ten koste van de kwaliteit. In onze zoektocht naar een nieuw bed kwamen we bij 2 dealers die met Auping gingen stoppen vanwege de slechte kwaliteit die ze momenteel leveren. Ook schepte mijn verbazing dat een verkooppunt moet betalen om Auping te mogen verkopen. Dit is toch te gek voor woorden? Als een merk wil dat het wordt verkocht zou het toch bij dealers moeten kunnen staan zonder kosten?

Ik ben erg benieuwd naar de ervaringen van anderen. Laat wat weten, want wellicht is dit een topic die uitzending waardig is?

riddert
Berichten: 2182
Lid geworden op: 22 okt 2010 08:52

Re: Ervaringen Auping

Ongelezen bericht door riddert »

Ik ben eerder benieuwd naar wat u nu gekocht heeft, en wat uw ervaringen zijn.

Uw bedden verkoper heeft uw issues prima opgelost, om dan nog naar ervaringen te vragen heeft niet zoveel zin lijkt mij.

Nevyn
Berichten: 1354
Lid geworden op: 27 jul 2016 18:15

Re: Ervaringen Auping

Ongelezen bericht door Nevyn »

Is dit topic niet een beetje naschoppen ?

Thijs124
Berichten: 1218
Lid geworden op: 29 aug 2023 21:02

Re: Ervaringen Auping

Ongelezen bericht door Thijs124 »

Dit is eigenlijk een prima review voor de verkoper en zeker ook voor Auping.
Hoeveel sterren geef je Auping!
Maar of je hier een uitzending over kunt maken? Auping zou wel glunderen, als de naam maar vaak genoeg vermeld wordt zoals hier.

Speedy123
Berichten: 1676
Lid geworden op: 21 dec 2014 03:07

Re: Ervaringen Auping

Ongelezen bericht door Speedy123 »

Ik had niet zolang geleden een Auping bed. Bij een verhuizing was de middensteunstang van de spiraal bedden zwaar beschadigd.

De Auping dealer in Rotterdam leverde vrij vlot een nieuwe stang tegen lage kosten (minder dan 100 euro). Had het bed daar vroeger daar niet gekocht.

Ben dik tevreden over Auping en de service van de dealer.

De dealer heeft u netjes terug betaald terwijl het bed nog niet opgehaald is. Klinkt mij al keurige service in de oren.

Aygulf
Berichten: 405
Lid geworden op: 03 aug 2018 16:39

Re: Ervaringen Auping

Ongelezen bericht door Aygulf »

Steeds komen kijken, steeds ander bed en matras mogen uitzoeken. Nu geld terug terwijl bed nog niet eens opgehaald is zelfs. En dan zeuren over "een bloemetje"? Wat wilt u nu eigenlijk, Auping op het dorpsplein in het schandblok zetten? Het bed bevalt u duidelijk niet maar de service van Auping lijkt me prima.

Thijs124
Berichten: 1218
Lid geworden op: 29 aug 2023 21:02

Re: Ervaringen Auping

Ongelezen bericht door Thijs124 »

Als ik zo was behandeld door Auping zou ik nooit meer een bed van een ander willen. Die service krijg je nergens.

Erthanax
Berichten: 9993
Lid geworden op: 19 jan 2018 19:57

Re: Ervaringen Auping

Ongelezen bericht door Erthanax »

Sanboy79 schreef:
02 jul 2024 16:05
(…) Ik ben erg benieuwd naar de ervaringen van anderen. Laat wat weten, want wellicht is dit een topic die uitzending waardig is?
Helaas is de rubriek “een Warme Douche” al jaren geleden gestopt.
'

Plaats reactie