LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Agenda

Hier kan je jouw opmerkingen en klachten kwijt over LegioLease.
Radar
Site Admin
Berichten: 5510
Lid geworden op: 22 apr 2004 10:56

Agenda

Ongelezen bericht door Radar »

Hier kan iedereen de activiteiten en bijeenkomsten rondom legiolease plaatsen.

Piet
Berichten: 4389
Lid geworden op: 02 jul 2003 21:20

Re: Agenda

Ongelezen bericht door Piet »

2005

7 november – Pleidooi voor de rechtbank in Arnhem in een zaak (W3D) die vergelijkbaar is met de bekende zaak van Mr. Tonckens. Ook hier moet Dexia aantonen dat de aandelen gekocht zijn.
De zitting is openbaar en begint om 10.30 uur.
Zet deze datum in je agenda.
Belangrijk om er bij te zijn en interesse te tonen over de vermeende Dexia fraude met aandelen!
De uitspraak is gesteld op 21december

14 november – De rechtszaak van Mr Wilma Tonckens in Arnhem over de aan- en verkoop van aandelen en de Wck loopt inmiddels al twee jaar. Vandaag staat deze zaak voor pleidooi op de agenda.
Ook deze zitting is openbaar en begint om 10.30 uur.
De uitspraak is op 28 december en is schriftelijk.

15 november – Dexia verloor diverse rechtszaken m.b.t. de inzage persoonsgegevens.
In een paar zaken is Dexia in Hoger Beroep gegaan.
In de rechtbank te Den Haag begint om 1400 uur een hoorzitting van één van de Hoger Beroep zaken.
De zitting is openbaar.

23 november – Uitspraak door de rechtbank in Utrecht in de rechtszaak tussen Consument & Geldzaken en Spaarbeleg (Aegon) inzake het Sprintplan.
De uitspraak is schriftelijk.
De uitspraak is aangehouden tot 4 januari 2006

19 december – Uitspraak in 2 hoger beroep zaken over de inzage persoonsgegevens door het gerechtshof Den Bosch.
Dexia had hoger beroep aangetekend nadat ze deze twee zaken hadden verloren en inzage moesten geven in de door Dexia geregistreerde persoonsgegevens van de gedupeerden..
De uitspraken zijn schriftelijk.
De uitspraken zijn aangehouden tot 16 januari 2006


21 december - Uitspraak door de rechtbank Arnhem in een aandelenlease zaak waarin de Wck en de aan- en verkoop van de aandelen de belangrijkste punten zijn.
De uitspraak is schriftelijk.
Zoals de meeste Dexia zaken is ook deze zaak geschorst n.a.v. het verzoek tot schorsing door Dexia i.v.m. het ingediende verzoekschrift om verbindend verklaring van de Duisenberg regeling aan het gerechtshof Amsterdam.

28 december - Uitspraak door de rechtbank Arnhem in een aandelenlease zaak (Van Mr. Tonckens) waarin de Wck en aan- en verkoop van de aandelen centraal staat.
De uitspraak is schriftelijk.
Zoals de meeste Dexia zaken is ook deze zaak geschorst n.a.v. het verzoek tot schorsing door Dexia i.v.m. het ingediende verzoekschrift om verbindend verklaring van de Duisenberg regeling aan het gerechtshof Amsterdam.


2006

4 januari - Uitspraak door de rechtbank in Utrecht in de rechtszaak tussen Consument & Geldzaken en Spaarbeleg (Aegon) inzake het Sprintplan.
De uitspraak is schriftelijk.

10 januari- Behandeling hoger beroep zaak inzage persoonsgegevens door het gerechtshof Arnhem.
Dexia had hoger beroep aangetekend na te zijn veroordeeld wegens het weigeren van de inzage persoonsgegevens.
De uitspraak is op 21 februari

11 januari – Uitspraak door de rechtbank in Amsterdam in de rechtszaak tegen het Dexia Aanbod. Deze uitspraak is al diverse keren uitgesteld.
De uitspraak is weer aangehouden, nu voor 4 maanden en staat nu voor uitspraak op 5 april.

16 januari – Uitspraak in 2 hoger beroep zaken over de inzage persoonsgegevens door het gerechtshof Den Bosch.
Dexia had hoger beroep aangetekend nadat ze deze twee zaken hadden verloren en inzage moesten geven in de door Dexia geregistreerde persoonsgegevens van de gedupeerden..
De uitspraken zijn schriftelijk.
De oorspronkelijke uitspraak datum was 19 december 2005

18 januari – Regiezitting gerechtshof Amsterdam over de te volgen procedure n.a.v. het verzoekschrift van Dexia. Leaseverlies, Eegalease, Consumentenbond en VEB om de Duisenberg regeling verplicht te stellen voor alle Dexia aandelenlease gedupeerden.
De zitting is openbaar en begint om 09.30 uur.

6 februari - Voorlichtingsavond in Apeldoorn en Almere voor Dexia gedupeerden, georganiseerd door de stichting PAL en Leaseproces

7 februari – In Leeuwarden zijn vele Aegon Vliegwiel gedupeerden aan het procederen.
In de zaak van 51 gedupeerden die vanaf maart 2005 bij de rechtbank Leeuwarden wordt gevoerd door Holla Poelman is er op 7 februari een conclusie van Dupliek door Aegon.
Het is een schriftelijke zitting.

7 februari - Voorlichtingsavond in Emmeloord en Nijmegen voor Dexia gedupeerden, georganiseerd door de stichting PAL en Leaseproces

8 februari - Voorlichtingsavond in Middelburg en Amsterdam voor Dexia gedupeerden, georganiseerd door de stichting PAL en Leaseproces.

21 februari – Uitspraak in een hoger beroep zaak inzage persoonsgegevens door het gerechtshof Arnhem.
Dexia had hoger beroep aangetekend na te zijn veroordeeld wegens het weigeren van de inzage persoonsgegevens. Zie 10 januari.
De uitspraak is schriftelijk.
Op 28 februari heeft het gerechtshof Arnhem een uitspraak gedaan.
De uitspraak was voor Dexia vernietigend. Al hun grieven zijn afgewezen en daarnaast moeten ze alle kosten betalen, zowel van Almelo ( waar de zaak in eerste aanleg is behandeld) als van het hoger beroep. Tevens is de dwangsom verhoogd naar € 10.000,- maximaal. Het vonnis is uitvoerbaar bij voorraad en is inmiddels aan Dexia betekend.



10 maart – Bij de rechtbank in Amsterdam dient een kort geding i.v.m. eega-zaak waarin echtgenoot binnen 3 jaar heeft vernietigd, waarbij de kortgeding-rechter wordt gevraagd Dexia te veroordelen om bij wijze van voorschot de inleg terug te betalen en de BKR vermeldingen ongedaan te maken.
De zitting is openbaar en begint om 13.30 uur.

21 maart – Bij de rechtbank in Arnhem dient een kort geding tegen Ohra, aangespannen door een gedupeerde met een Ohra Flexbeleg contract.
De zitting is openbaar en begint om 11.00 uur.


5 april - Uitspraak door de rechtbank in Amsterdam in de rechtszaak tegen het Dexia Aanbod. Deze uitspraak is al diverse keren uitgesteld.
De uitspraak is voor de zoveelste keer aangehouden en staat nu voor 28 juni....

8 april - Landelijke informatiedag aandelenlease gedupeerden in de Jaarbeurs in Utrecht.

18 april – Kort geding bij de rechtbank Amsterdam over de inzage persoonsgegevens.
Dexia heeft een gedupeerde gedagvaard omdat deze niet accepteert dat Dexia niet voldoet aan de onherroepelijk geworden gerechtelijke beschikking met betrekking tot het overleggen van persoonsgegevens zoals de Rotterdamse rechter heeft gevonnist in een, door hem aangespannen, rechtszaak. http://www.platformaandelenlease.nl/Uit ... 052005.htm
De zitting is openbaar en begint om 13.30 uur

16, 17, 18, 19 mei - Hoorzittingen door het gerechtshof Amsterdam m.b.t. het verzoekschrift tot verbindendverklaring van de Duisenberg regeling ingediend door Dexia, Leaseverlies, Eegalease, VEB en Consumentenbond en de behandeling van de verweerschriften door die gedupeerden die een verweerschrift hebben ingediend tegen het verzoekschrift.
19 mei is een reserve datum.
De zittingen zijn openbaar.
Lokatie en tijd: Aanvang elke dag om 9.30 uur in Congrescentrum Expo XXI, Gustav Mahlerlaan 18, 1082 LS Amsterdam. Expo XXI is goed bereikbaar per openbaar vervoer via NS-station Amsterdam Zuid-WTC. Er is tevens een parkeergarage in het gebouw aanwezig. Voor een routebeschrijving zie: http://www.expoxxi.nl/
Meer informatie :
http://www.oproepingleaseregeling.nl

2 juni - Het gerechtshof Amsterdam heeft te kennen gegeven dat het een onderzoek door een onafhankelijke deskundige wil naar de vraag of Dexia de door haar opgegeven aandelen ook inderdaad heeft verworven
Het gerechtshof zal op 2 juni 2006 een beschikking geven waarin de te geven opdracht aan de deskundige wordt uitgewerkt. Dan zal naar verwachting ook de naam van de deskundige worden genoemd. Een beslissing over het verzoek tot verbindendverklaring zal pas na afronding van het deskundigenonderzoek worden genomen. Het hof zal de hand houden aan een voortvarende afwikkeling van de beoordeling, maar de beslissing op het verzoek zal naar verwachting niet vóór 1 augustus 2006 tegemoet kunnen worden zien.
Deze beschikking zal in het openbaar worden uitgesproken in het gerechtshof Amsterdam en begint om 14.00 uur.
In de beschikking heeft het hof aangegeven dat het voornemens is de AFM als deskundige aan te wijzen. Ook zijn er een paar algemene voornemens bekend gemaakt over de opdracht.
De betrokken partijen kunnen reageren tot maandag 12 juni 1600 uur.
Op dinsdag 20 juni zal het hof definitief bekend stellen wie de deskundige wordt en wat de opdracht wordt.


14 juni – De Stichting GeSP en Spaarbeleg zetten hun strijd over het Sprintplan voort bij het gerechtshof in Amsterdam. Beide partijen zijn in hoger beroep gegaan na de uitspraak van de rechtbank Utrecht op 22 december 2004. De uitspraak is hier te lezen:
http://zoeken.rechtspraak.nl/zoeken/dtl ... ljn=AR7916
Om 0930 uur begint de hoorzitting bij het gerechtshof en de zitting is openbaar.
Het hof heeft als streefdatum donderdag 10 augustus bekendgemaakt voor arrest (uitspraak).


20 juni – Het gerechtshof Amsterdam maakt bekend wie de deskundige wordt die het onderzoek zal doen naar de aankoop van de aandelen door Dexia. Tevens zal bekend gemaakt worden wat de specifieke opdracht wordt.
De zitting is openbaar en begint om 1400 uur in het gerechtshof in Amsterdam.

28 juni - (mogelijke) Uitspraak door de rechtbank Amsterdam in de rechtszaak tegen het Dexia Aanbod.
Deze zaak loopt al sinds 2004, de eerste uitspraak zou zijn 27 juli 2005 en sindsdien meerdere keren uitgesteld.
De uitspraak is aangehouden tot 5 juli 2006.

5 juli - Uitspraak door de rechtbank Amsterdam in de rechtszaak tegen het Dexia Aanbod.
Deze zaak loopt al sinds 2004, de eerste uitspraak zou zijn 27 juli 2005 en is sindsdien meerdere keren uitgesteld.
De uitspraak is weer aangehouden, nu tot 12 juli.

12 juli - Uitspraak door de rechtbank Amsterdam in de rechtszaak tegen het Dexia Aanbod.
Deze zaak loopt al sinds 2004, de eerste uitspraak zou zijn 27 juli 2005 en is sindsdien meerdere keren uitgesteld.
De rechtbank heeft uitspraak gedaan, de eisen van de gedupeerden zijn verworpen.
Het vonnis is hier te lezen:
http://zoeken.rechtspraak.nl/zoeken/dtl ... ljn=AY3780




10 augustus - Streefdatum voor het arrest (uitspraak) van het gerechtshof Amsterdam in de hoger beroep zaak van de stichting GeSp en Spaarbeleg over het Sprintplan. Ook heeft het hof aangegeven dat deze streefdatum waarschijnlijk niet wordt gehaald, gezien de complexiteit en het belang van deze zaak.
De uitspraak is aangehouden tot 21 september.

15 augustus – Uiterste datum waarop de AFM het onderzoeksrapport moet hebben ingediend omtrent de aankoop van de aandelen door Dexia.
Het gerechtshof Amsterdam heeft dit op 20 juni bepaald in de procedure aangespannen door Dexia/Leaseverlies om de Duisenberg regeling verbindend te verklaren.
De verweerders hiertegen, o.a. PAL, hebben aangegeven grote twijfels te hebben omtrent het aankopen van de aandelen door Dexia.
Het hof heeft naar aanleiding hiervan de AFM gevraagd een onderzoek in te stellen of de aandelen daadwerkelijk zijn gekocht en behouden.
PAL is redelijk tevreden, het hof heeft gehoor gegeven aan een aantal aanvullingen op het onderzoek, ingediend middels brief aan het hof door het Samenwerkingsverband.
Deze brief is hier te lezen:
http://www.duisenbergverweer.nl/antwoord.pdf
De per brief ingediende aanvullingen/ verzoeken van de andere verweerders zijn afgewezen.
De betrokken partijen hebben 14 dagen om te reageren op de resultaten van het onderzoekdoor de AFM.
De uitspraak van het hof van 20 juni is hier te lezen:
http://zoeken.rechtspraak.nl/zoeken/dtl ... ljn=AX8970
Het hof heeft aangegeven dat de AFM meer tijd nodig heeft en het rapport niet vóór september 2006 valt te verwachten

21 september – Nieuwe datum voor het arrest (uitspraak) van het gerechtshof Amsterdam in het hoger beroep van de stichting GeSp en Spaarbeleg over het Sprintplan.
De oorspronkelijke uitspraak datum stond op 10 augustus.
Het hof heeft de uitspraak aangehouden tot 16 november 2006

16 november - Nieuwe datum voor het arrest (uitspraak) van het gerechtshof Amsterdam in het hoger beroep van de stichting GeSp en Spaarbeleg over het Sprintplan.
De oorspronkelijke uitspraak datum stond op 10 augustus
Laatste ontwikkeling : de stichting Consument & Geldzaken (C&G) heeft ook een hoger beroep lopen bij het gerechtshof tegen Spaarbeleg over het Sprintplan.
C&G heeft, na overleg met GeSp, het gerechtshof gevraagd om beide zaken te voegen en als één zaak verder te behandelen. Hierover heeft het gerechtshof zich nog niet uitgesproken.


14 december - Nieuwe datum voor het arrest (uitspraak) van het gerechtshof Amsterdam in het hoger beroep van de stichting GeSp en Spaarbeleg over het Sprintplan.
De oorspronkelijke uitspraak datum stond op 10 augustus.
Het Hof buigt zich nog over het verzoek van GeSp en C & G om beide zaken te voegen tot één zaak(zie ook 16 november).
Het hof heeft de uitspraak aangehouden tot 11 januari 2007

20 december - Uitspraak in een door Dexia aangespannen rechtszaak tegen de uitspraak van de Geschillencommissie Bankzaken over inzage in de persoonsgegevens (WBP).
Dexia weigert om uitvoering te geven aan de uitspraak van de Geschillencommissie.
Hierover is op 1 februari 2006 een tussenvonnis uitgesproken.
Zie : http://zoeken.rechtspraak.nl/resultpage ... ljn=AY7320
Beide partijen hebben vonnis gevraagd.
De rechtbank heeft de uitspraak aangehouden tot 31 januari 2007


2007

11 januari - Nieuwe datum voor het arrest (uitspraak) van het gerechtshof Amsterdam in het hoger beroep van de stichting GeSp en Spaarbeleg over het Sprintplan.
De oorspronkelijke uitspraak datum stond op 10 augustus.
Het Hof buigt zich nog over het verzoek van GeSp en C & G om beide zaken te voegen tot één zaak(zie ook 16 november).
Het Hof heeft de uitspraak aangehouden tot 1 maart 2007

24 januari - Uitspraak in de rechtszaak aangespannen bij de rechtbank Utrecht door de vereniging Consument & Geldzaken (Fortis Groeivermogen Claim) tegen Fortis /Groeivermogen.
De verwachting is dat deze uitspraak wordt aangehouden tot media maart.

31 januari - Uitspraak in een door Dexia aangespannen rechtszaak tegen de uitspraak van de Geschillencommissie Bankzaken over inzage in de persoonsgegevens (WBP). De oorspronkelijke uitspraakdatum was 20 december 2006.
De uitspraak is aangehouden tot 14 maart

1 maart
Nieuwe datum voor het arrest (uitspraak) van het gerechtshof Amsterdam in het hoger beroep van de stichting GeSp en Spaarbeleg over het Sprintplan.
De oorspronkelijke uitspraak datum stond op 10 augustus.
Het Hof buigt zich nog steeds over het verzoek van GeSp en C & G om beide zaken te voegen tot één zaak(zie ook 16 november).
De uitspraak is weer aangehouden, nu tot 26 april

14 maart – Uitspraak in een door Dexia aangespannen rechtszaak tegen de uitspraak van de Geschillencommissie Bankzaken over inzage in de persoonsgegevens (WBP). De oorspronkelijke uitspraakdatum was 20 december 2006.
De uitspraak is weer aangehouden, nu tot 25 april

14 maart – Uitspraak door de rechtbank Utrecht in de door de stichting Koersplandewegkwijt aangespannen rechtszaak tegen Aegon/Spaarbeleg over het Koersplan
De uitspraak is aangehouden tot 25 april

25 april – Uitspraak door de rechtbank Utrecht in de door de stichting Koersplandewegkwijt aangespannen rechtszaak tegen Aegon/Spaarbeleg over het Koersplan.
De uitspraak is weer aangehouden, nu tot 6 juni

25 april – Uitspraak in een door Dexia aangespannen rechtszaak tegen de uitspraak van de Geschillencommissie Bankzaken over inzage in de persoonsgegevens (WBP). De oorspronkelijke uitspraakdatum was 20 december 2006.
De uitspraak is weer aangehouden, nu tot 6 juni

26 april - Nieuwe datum voor het arrest (uitspraak) van het gerechtshof Amsterdam in het hoger beroep van de stichting GeSp en Spaarbeleg over het Sprintplan.
De oorspronkelijke uitspraak datum stond op 10 augustus 2006.
Het Hof heeft op 1 maart het verzoek van GeSp en C & G om beide zaken te voegen tot één zaak afgewezen.
De uitspraak is weer aangehouden, nu tot 5 juli

6 juni – Uitspraak door de rechtbank Utrecht in de door de stichting Koersplandewegkwijt aangespannen rechtszaak tegen Aegon/Spaarbeleg over het Koersplan.
De uitspraak is al diverse keren aangehouden.

6 juni – Uitspraak in een door Dexia aangespannen rechtszaak tegen de uitspraak van de Geschillencommissie Bankzaken over inzage in de persoonsgegevens (WBP). De oorspronkelijke uitspraakdatum was 20 december 2006.

5 juli - Nieuwe datum voor het arrest (uitspraak) van het gerechtshof Amsterdam in het hoger beroep van de stichting GeSp en Spaarbeleg over het Sprintplan.
De oorspronkelijke uitspraak datum stond op 10 augustus 2006
De uitspraak is weer aangehouden, nu tot 16 augustus

16 augustus - Nieuwe datum voor het arrest (uitspraak) van het gerechtshof Amsterdam in het hoger beroep van de stichting GeSp en Spaarbeleg over het Sprintplan.
De oorspronkelijke uitspraak datum stond op 10 augustus 2006
De uitspraak is weer aangehouden, nu tot 13 september

13 september - Nieuwe datum voor het arrest (uitspraak) van het gerechtshof Amsterdam in het hoger beroep van de stichting GeSp en Spaarbeleg over het Sprintplan.
De oorspronkelijke uitspraak datum stond op 10 augustus 2006
De uitspraak is weer aangehouden, nu tot 25 oktober

25 oktober - Nieuwe datum voor het arrest (uitspraak) van het gerechtshof Amsterdam in het hoger beroep van de stichting GeSp en Spaarbeleg over het Sprintplan.
De oorspronkelijke uitspraak datum stond op 10 augustus 2006
De uitspraak is weer aangehouden, nu tot 15 november

15 november - Nieuwe datum voor het arrest (uitspraak) van het gerechtshof Amsterdam in het hoger beroep van de stichting GeSp en Spaarbeleg over het Sprintplan.
De oorspronkelijke uitspraak datum stond op 10 augustus 2006.
Het gerechtshof heeft aangegeven dat er deze keer daadwerkelijk vonnis zal worden gewezen en het niet de bedoeling is dat de zaak weer aangehouden wordt.

2008

3 april – Bij het gerechtshof Amsterdam is het hoger beroep in behandeling inzake het Dexia Aanbod.
Dit hoger beroep is ingesteld nadat de rechtbank Amsterdam oordeelde dat het Dexia Aanbod rechtsgeldig was en de gedupeerden in het ongelijk zijn gesteld.
Op 3 april zal het gerechtshof een datum vonnis bekend stellen in deze hoger beroep zaak.
Normaliter is dit 6 weken later.
De datum bepalen arrest is aangehouden, nu tot 15 mei

15 mei – Bij het gerechtshof Amsterdam is het hoger beroep in behandeling inzake het Dexia Aanbod.
Dit hoger beroep is ingesteld nadat de rechtbank Amsterdam oordeelde dat het Dexia Aanbod rechtsgeldig was en de gedupeerden in het ongelijk zijn gesteld.
Op 15 mei zal het gerechtshof een datum vonnis bekend stellen in deze hoger beroep zaak.
Normaliter is dit 6 weken later.
De datum bepalen arrest is weer aangehouden, nu tot 7 augustus

21 mei – Bij de rechtbank Utrecht loopt vanaf 2005 de rechtszaak van de Stichting Koersplandewegkwijt tegen Aegon (Spaarbeleg) over het Koersplan.
Op de schikkingscomparitie van 8 april heeft de rechtbank de uitspraak gesteld op 21 mei.
De rechter heeft echter ook medegedeeld dat deze datum waarschijnlijk niet gehaald zal worden en de uitspraak dan zal worden aangehouden tot een latere datum.
De uitspraak is aangehouden tot 2 juli

2 juli - Nieuwe datum uitspraak in de zaak van de Stichting Koersplandewegkwijt tegen Aegon (Spaarbeleg) over het Koersplan. De oorspronkelijke datum uitspraak stond op 21 mei 2008
De uitspraak is aangehouden tot 13 augustus

7 augustus – Bij het gerechtshof Amsterdam is het hoger beroep in behandeling inzake het Dexia Aanbod.
Dit hoger beroep is ingesteld nadat de rechtbank Amsterdam oordeelde dat het Dexia Aanbod rechtsgeldig was en de gedupeerden in het ongelijk zijn gesteld.
Op 7 augustus zal het gerechtshof een datum vonnis bekend stellen in deze hoger beroep zaak.
Normaliter is dit 6 weken later.
Het bekend stellen stond eerst voor 3 april, maar is inmiddels om onbekende redenen al 2 keer uitgesteld.

13 augustus - Nieuwe datum uitspraak in de zaak van de Stichting Koersplandewegkwijt tegen Aegon (Spaarbeleg) over het Koersplan. De oorspronkelijke datum uitspraak stond op 21 mei 2008
De rechtbank Utrecht heeft, alvorens uitspraak te doen, 3 openbare zittingen gelast waarin partijdeskundigen zullen worden gehoord.
De hoorzittingen zijn openbaar en worden gehouden op 3 en 10 december 2008 en 7 januari 2009.


23 september - Datum uitspraak door het gerechtshof Amsterdam in de hoger beroepzaak tegen het Dexia Aanbod.
De uitspraak is aangehouden tot 7 oktober

7 oktober - Datum uitspraak door het gerechtshof Amsterdam in de hoger beroepzaak tegen het Dexia Aanbod. De oorspronkelijke uitspraakdatum was 23 september.
De uitspraak is aangehouden tot 14 oktober

14 oktober - Datum uitspraak door het gerechtshof Amsterdam in de hoger beroepzaak tegen het Dexia Aanbod. De oorspronkelijke uitspraakdatum was 23 september.

3 december – In de zaak stichting Koersplandewegkwijt – Aegon over het Koersplan heeft de rechtbank Utrecht 3 openbare zittingen gelast waar partijdeskundigen zullen worden gehoord.
Alle zittingen zijn openbaar, de eerste zitting van 3 december begint om 09.30 uur.

10 december - In de zaak stichting Koersplandewegkwijt – Aegon over het Koersplan heeft de rechtbank Utrecht 3 openbare zittingen gelast waar partijdeskundigen zullen worden gehoord.
Alle zittingen zijn openbaar, de tweede zitting van 10 december begint om 09.00 uur.
Het getuigenverhoor van 10 december is vervallen en zal worden samengevoegd met het getuigenverhoor van 7 januari

12 december – Conclusie (advies) Procureur Generaal aan de Hoge Raad m.b.t. 3 aandelenlease zaken waarin cassatie is ingediend. Het gaat om de zaak stichting Gesp – Aegon over het Sprintplan, de zaak Levob – gedupeerde over het Levob Hefboom Effect en de zaak tussen Dexia – gedupeerde over een Dexia contract.
De definitieve uitspraak door de Hoge Raad in deze zaken wordt rond februari 2009 verwacht.
De conclusie is aangehouden tot 23 januari 2009

2009

7 januari - In de zaak stichting Koersplandewegkwijt – Aegon over het Koersplan heeft de rechtbank Utrecht 3 openbare zittingen gelast waar partijdeskundigen zullen worden gehoord.
Alle zittingen zijn openbaar, de derde zitting van 7 januari begint om 09.00 uur.

23 januari - Conclusie (advies) Procureur Generaal aan de Hoge Raad m.b.t. 3 aandelenlease zaken waarin cassatie is ingediend. Het gaat om de zaak stichting Gesp – Aegon over het Sprintplan, de zaak Levob – gedupeerde over het Levob Hefboom Effect en de zaak tussen Dexia – gedupeerde over een Dexia contract. De definitieve uitspraak door de Hoge Raad in deze zaken wordt medio maart 2009 verwacht. De oorspronkelijke datum conclusie stond op 12 december 2008.
De conclusie is weer aangehouden, ditmaal tot 13 februari 2009

13 februari - Conclusie (advies) Procureur Generaal aan de Hoge Raad m.b.t. 3 aandelenlease zaken waarin cassatie is ingediend. Het gaat om de zaak stichting Gesp – Aegon over het Sprintplan, de zaak Levob – gedupeerde over het Levob Hefboom Effect en de zaak tussen Dexia – gedupeerde over een Dexia contract. De definitieve uitspraak door de Hoge Raad in deze zaken wordt medio maart 2009 verwacht. De oorspronkelijke datum conclusie stond op 12 december 2008.

5 juni - Uitspraak Hoge Raad in 3 aandelenlease zaken (Levob, Dexia, Sprintplan)

Bron www.platformaandelenlease.nl
Laatst gewijzigd door Piet op 14 feb 2009 14:10, 76 keer totaal gewijzigd.

Payback
Berichten: 86
Lid geworden op: 27 aug 2003 11:24

Re: Agenda

Ongelezen bericht door Payback »

Aegon gedagvaard door 155 Vliegwiel-gedupeerden

De datum van de rolzitting is vastgesteld op 8 november 2005.

Persbericht: http://www.perssupport.anp.nl/Home/Pers ... emId=71204

justice man 007
Berichten: 1484
Lid geworden op: 21 mar 2004 20:41

Re: Agenda

Ongelezen bericht door justice man 007 »

30 november 2005 vonnis in mijn zaak, na ca 16 maanden procederen.

WcK?
Zorgplicht geschonden?
Dwaling?
Misleiding?
Misbruik van omstandigheden?
Bankregels/ maatschappelijke regels geschonden?

We zullen het weten…

m.v.g. justice man

Pieter
Berichten: 1874
Lid geworden op: 02 jul 2003 20:06
Contacteer:

Re: Agenda

Ongelezen bericht door Pieter »

Ter herrinering:

7 november 2005 staat mr M Bosman voor pleidooi inzake aankoop bewijzen aandelen. Zie tijdstip en lokatie in eerste reactie van dit topic door P. Koremans

justice man 007
Berichten: 1484
Lid geworden op: 21 mar 2004 20:41

Re: Agenda

Ongelezen bericht door justice man 007 »

Al iets bekend over deze bovengenoemde zaak?

m.v.g. justice man

Pieter
Berichten: 1874
Lid geworden op: 02 jul 2003 20:06
Contacteer:

Re: Agenda

Ongelezen bericht door Pieter »

Uitspraak 21 december 2005 betreffende Aankoop bewijs aandelen betreffende pleidooi van mr M. Bosman d.d. 7 november 2005.

Pieter
Berichten: 1874
Lid geworden op: 02 jul 2003 20:06
Contacteer:

Re: Agenda

Ongelezen bericht door Pieter »

- vervallen -
Laatst gewijzigd door Pieter op 05 feb 2006 23:24, 1 keer totaal gewijzigd.

Piet
Berichten: 4389
Lid geworden op: 02 jul 2003 21:20

Re: Agenda

Ongelezen bericht door Piet »

Informatieavond voor aandelenlease gedupeerden in Noord Brabant
Dinsdag 22 november a.s. organiseert de stichting Platform Aandelen Lease (PAL) een informatieavond voor aandelenlease gedupeerden in Waalwijk.


Na een zeer succesvolle informatieavond eind maart in Tilburg kwamen er veel verzoeken binnen voor een vervolg.
Alle aandelenlease gedupeerden die slachtoffer zijn van aanbieders zoals Dexia, Aegon, Spaarbeleg, Fortis, DSB, Levob en Ohra zijn welkom op deze gratis avond en er zal worden ingegaan op alle ontwikkelingen in dit aandelenlease drama en mogelijke oplossingen worden besproken, zoals de Duisenberg regeling voor de Dexia gedupeerden en de mogelijkheden en kosten rond procederen.
Ook de andere aanbieders komen aan de orde tijdens deze bijeenkomst.
Om de juridische en technische kant rondom de aandelenlease affaire te bespreken zullen advocaten van het advocatenkantoor van Ewijk van de Wouw Advocaten te
’s-Hertogenbosch aanwezig zijn. Dit kantoor heeft al vele aandelenlease zaken lopen en houdt zich dagelijks bezig met aandelenlease.
Ook zal er ruimschoots gelegenheid worden geboden om vragen te stellen.

Dinsdag 22 november vanaf 19.00 uur is iedereen welkom en de aanvang is om 19.30uur.
De avond wordt gehouden in: Het nieuwe Lido, Vijverlaan 10 5143 NH Waalwijk
Tel 0416-340862 http://www.hetnieuwelido.nl

Meer informatie over deze avond is te verkrijgen bij
PAL [email protected]
Piet Koremans [email protected]

Dit jaar heeft PAL al 9 informatie avonden georganiseerd door heel Nederland en ruim 2500 gedupeerden hebben deze avonden bezocht.
Voor een indruk van deze avonden, kijk op www.platformaandelenlease.nl onder In de Regio

Groeten,
Piet

Pieter
Berichten: 1874
Lid geworden op: 02 jul 2003 20:06
Contacteer:

Re: Agenda

Ongelezen bericht door Pieter »

Uitspraak aankoop/verkoop bewijzen Aandelen van zitting d.d. 14 november 2005 (mr W Tonckes) is op 28 december 2005.

Met vriendelijke groet,
Pieter Hezemans
Vereniging Payback

Janneke52
Berichten: 2591
Lid geworden op: 10 feb 2004 09:19

Re: Agenda

Ongelezen bericht door Janneke52 »

Dus weer uitgesteld?

Piet
Berichten: 4389
Lid geworden op: 02 jul 2003 21:20

Re: Agenda

Ongelezen bericht door Piet »

Hallo Janneke,

Vandaag was de hoorzitting en de rechter heeft de uitspraak gesteld op 28 december.
De eerste uitspraak over de aan- en verkoop van de aandelen komt op 21 december, ook van de rechtbank Arnhem.

Groeten,
Piet

Janneke52
Berichten: 2591
Lid geworden op: 10 feb 2004 09:19

Re: Agenda

Ongelezen bericht door Janneke52 »

Dat duurt me te lang.

Pieter
Berichten: 1874
Lid geworden op: 02 jul 2003 20:06
Contacteer:

Re: Agenda

Ongelezen bericht door Pieter »

- vervallen -
Laatst gewijzigd door Pieter op 05 feb 2006 23:25, 1 keer totaal gewijzigd.

Piet
Berichten: 4389
Lid geworden op: 02 jul 2003 21:20

Re: Agenda

Ongelezen bericht door Piet »

Voorlichting’s marathon gedupeerden aandelenlease

Stichting Platform Aandelenlease (PAL) en juristenkantoor Leaseproces organiseren op maandag 12, dinsdag 13 en woensdag 14 december door het hele land gratis voorlichtingsavonden getiteld ‘Schikken of Procederen?’.
Aandelenlease-gedupeerden kunnen daar te weten komen in welke gevallen de Duisenberg-regeling een goede optie is en in welke gevallen beter kan worden geprocedeerd.
Op de meeste avonden is ook een advocatenkantoor uit de regio aanwezig.

Data
- Maandag 12 december: Eindhoven, Akersloot, Roermond en Leeuwarden
- Dinsdag 13 december: Enschede, Utrecht, Zwolle en Breda
- Woensdag 14 december: Wassenaar, Maastricht, Groningen en Rotterdam

Bijzondere gast op enkele van de voorlichtingsavonden van 13 en 14 december is ex-voetballer Johnny Rep, die zelf Dexia-gedupeerde is en uitlegt waarom hij niet akkoord gaat met de Duisenberg-regeling.
Ook aanwezig op diverse avonden zal zijn Marijn de Koning, voormalig Tweede Kamerlid voor D66 en jarenlang werkzaam bij het Nos journaal.

De avonden beginnen om 19.30 uur (zaal open 19.00 uur) en de toegang is gratis

Voor meer informatie per locatie, kijk op www.platformaandelenlease.nl

Groeten,
Piet

Payback
Berichten: 86
Lid geworden op: 27 aug 2003 11:24

Re: Agenda

Ongelezen bericht door Payback »

- vervallen-
Laatst gewijzigd door Payback op 05 feb 2006 23:29, 1 keer totaal gewijzigd.

Pieter
Berichten: 1874
Lid geworden op: 02 jul 2003 20:06
Contacteer:

Re: Agenda

Ongelezen bericht door Pieter »

Uitspraak aankoop bewijzen aandelen uitgesteld tot april 2007
Uitstel geldt zowel voor de zaak van Mr M Bosman als voor Mr. W Tonckens

Met vriendelijke groet,
Pieter Hezemans
Vereniging Payback

justice man 007
Berichten: 1484
Lid geworden op: 21 mar 2004 20:41

Re: Agenda

Ongelezen bericht door justice man 007 »

16 maanden uitstel??

Pieter, heb je 2007 wel goed getikt, moet dat niet 2006 zijn?

Als dat 2007 is, dan ruikt dat naar omkoop.

Waarom moet Dexia bijna 1,5 jaar de tijd krijgen om te bewijzen dat ze voor enkele miljarden euro’s aandelen heeft gekocht?

Daarbij hadden ze indertijd niet zoveel geld om voor enkele miljarden euro’s aandelen te kopen en dhr. Knubbe heeft onlangs in de internet uitzending van tros Radar nog aangegeven dat ze de aandelen heeft afgedekt (middels opties dus!).
Het is toch voor een gemiddelde geïnformeerde oplettende consument toch zonneklaar dat Dexia de aandelen nooit volledig heeft gekocht.

m.v.g. justice man

Pieter
Berichten: 1874
Lid geworden op: 02 jul 2003 20:06
Contacteer:

Re: Agenda

Ongelezen bericht door Pieter »

Beste Justice man.

Nee het is geen tik fout. Het is uitgesteld tot april 2007
Rechter Nijenhuis heeft de WCAM wetgeving (schorsing) toegepast en hoeft op deze manier geen uitspraak te doen in de gevoelige materie.

Met vriendelijke groet,
Pieter Hezemans
Vereniging Payback

anne_
Berichten: 1469
Lid geworden op: 12 jan 2005 15:02

Re: Agenda

Ongelezen bericht door anne_ »

Het is gewoon niet te geloven!!!!!!!!!!!

Anne.

Gesloten