LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Onrust SpaarSelect

Hier kan je discussiëren over de onderwerpen rondom Legio Lease.
Rob Adank
Berichten: 465
Lid geworden op: 21 feb 2004 18:49

Onrust SpaarSelect

Ongelezen bericht door Rob Adank »

Afgelopen week stond er een artikel in BN/De Stem editie Breda over "Het regent faillisementen bij SpaarSelect.
Niet echt verwonderlijk als je "die knakkers"over de vloer hebt gehad en ze gehoord hebt.
SpaarSelect hield er een eigen aparte verkoopstructuur op na die snel en "voor SpaarSelect"doeltreffend was t.a.v. op te strijken provisies,
Mijn ervaring met deze club is na enkele jaren erbarmelijk te noemen.
Het waren snelle ,goed verdienende juppen(uiteraard mag dat),maar achteraf blijkt dat ze nauwelijks ervaring cq.toegerust waren om leaseproducten te verkopen en kun je eigenlijk alleen maar concluderen dat ze duizenden klanten in zware problemen cq.zwaar gedupeerd hebben met hun verkoopzwendel.In mijn correspondentie met Stg.Leaseleed heb ik het riekend naar"crimineel gedrag "genoemd.
Nu blijkt na berichten dat dat ook steds meer bewaarheid word want ze verwisselen namen van BV's net zo gemakkelijk om maar "de dreigende"dans te ontspringen.
Helaas,wij zijn er nog steeds!!!!!!!!!!!!!!
Uw reactie tegemoet ziende,
Met vriendelijke groet Rob Adank / Breda
06-53832709

Sissi
Berichten: 7
Lid geworden op: 21 feb 2004 11:44

Re: Onrust SpaarSelect

Ongelezen bericht door Sissi »

Hallo Rob,

Eigenlijk bekend nieuws, maar wil zeggen hou ze in de gaten.

Sissi

Rob Adank
Berichten: 465
Lid geworden op: 21 feb 2004 18:49

Re: Onrust SpaarSelect

Ongelezen bericht door Rob Adank »

Bedankt voor je reactie Sissi.
Groet Rob Adank Breda

Silvertand R.H.J.M.
Berichten: 20
Lid geworden op: 09 feb 2004 21:32

Re: Onrust SpaarSelect

Ongelezen bericht door Silvertand R.H.J.M. »

Het is niemand ontgaan dat de spaarselect organisatie in een korte tijd is onmanteld. Doordat een aantal rechtspersonen die tot de Spaarselect organisatie behoort in staat van faillissement is verklaard, zal het voor gedupeerden bijzonder lastig worden om hun eventuele vordering op de Spaarselect organisatie te verhalen. De recente uitspraken van KC-DSI laten evenwel zien dat de KC-DSI de zorgplicht van Dexia als het ware verlengt. Indien Dexia zich in belangrijke mate afhankelijk heeft gemaakt van derden bij verkoop van hun producten, dan had Dexia er op behoren toe te zien dat de derde de zorgplicht in acht nam. Dit betekent dat Dexia het verwijt van onjuiste, althans onvolledige informatievoorziening in beginsel niet zonder meer neer kan leggen bij Spaarselect.

Dat betekent evenwel niet dat de rol van de derde, waaronder Spaarselect, bij de verkoop van aandelenleasproducten niet meer van betekenis is bij beantwoording van de vraag of de overeenkomst is aan te tasten vanwege onjuiste en/of onvolledige informatievoorziening.

Ons kantoor overweegt om namens een aantal gedupeerden een voorlopig getuigenverhoor te houden. Indien er (voormalig) Spaarselect medewerkers zijn die bereid zijn om te verklaren over de wijze waarop de aandelenlease-overeenkomsten tot stand zijn gekomen, de wijze waarop deze vervolgens werden afgewikkeld en of de wijze waarop de overeenkomsten aan de man werden gebracht, dan verzoek ik hen vriendelijk contact met ons kantoor op te nemen.

met vriendelijke groet,

Mr. R.H.J.M. Silvertand
Rompelberg & Ruiter advocaten
www.rechten.nl
[email protected]

(met excuses voor een eventuele dubbele plaatsing bij verschillende topics)

Gesloten