LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Op je tellen passen met SS

Hier kan je discussiëren over de onderwerpen rondom Legio Lease.
frits41
Berichten: 2
Lid geworden op: 19 nov 2003 11:33

Op je tellen passen met SS

Ongelezen bericht door frits41 »

Spaarselect is bezig met een offensief om mensen met
een restschuld een lening aan te praten om de restschuld
af te lossen .

Dit natuurlijk i.s.m. ..... DEXIA!!

TRAP ER NIET IN!!!!!!!!!!!

justice man 007
Berichten: 1484
Lid geworden op: 21 mar 2004 20:41

Re: Op je tellen passen met SS

Ongelezen bericht door justice man 007 »

Beste Frits,

een kat in de zak maakt rare sprongen, het verwondert me niks; nu begrijp je ook een beetje waarom Dexia in het Beroemde ("coulante") Dexia Aanbod schreef; als u van de versoepelde betalingsregeling gebruikt maakt moet u wel afzien van uw rechten tegen Dexia en haar TUSSENPERSONEN (waaronder SS)!

1 pot nat!

m.v.g. justice man 007

spaardelict
Berichten: 31
Lid geworden op: 17 feb 2004 23:48

Re: Op je tellen passen met SS

Ongelezen bericht door spaardelict »

Het is bekend dat Spaar Select in enorme ademnood verkeert.

- De omvang van de organisatie is gedecimeerd.
- Klanten willen niet te maken hebben met een organisatie die zo negatief in beeld is
- Personeel is gedemotiveerd
- Er is vrijwel geen omzet, dus geen kasstroom. Immers Spaar Select bestaat alleen bij de gratie van de directe inkomsten door het afsluiten van produkten. Als, zoals nu, er vrijwel niets wordt afgesloten droogt de kasstroom direct uit.
- De directie is vervangen door de nieuwe aandeelhouder Sistermans, die het heeft gepresteerd om van de Belgische Spaar Select zo'n puinhoop te maken dat men voorlopig voor 4 maanden niets mag doen, kijk maar eens op http://www.spaarselect.be/
- Dezelfde directie gaat nu Spaar Select Nederland leiden, dat zal goed zijn voor het vertrouwen van het personeel, kortom nog verdere omzetdaling en verloop onder het personeel.

Dat verklaart dat men de aloude wijsheid "het is gemakkelijker iets te verkopen aan een bestaande klant dan een nieuwe te maken" van stal haalt.
Als die klant dan ook nog eens een 'probleem' heeft, denkt men dat de succeskans groot is.

Of afsluiten van een andere hypotheek als oplossing verstandig is, moet iedereen zelf maar beoordelen. Zeker is in ieder geval wel dat als je een dergelijke oplossing wilt, je beter een betrouwbare instelling kunt kiezen.

Spaar Select heeft zich door haar handelwijze allang een onomkeerbaar brevet van onvermogen gegeven.
Figuurlijk, maar ook letterlijk.

U was al gewaarschuwd....

Spaar Delict

Chris G
Berichten: 911
Lid geworden op: 21 aug 2003 14:13

Re: Op je tellen passen met SS

Ongelezen bericht door Chris G »

datum: 11-03-2004

Spaar Select België ligt vier maanden stil

Door onze financiële redactie

Harde sanctie controleur

ROTTERDAM, 11 MAART. Financieel-advieskantoor Spaar Select België mag maximaal vier maanden geen nieuwe producten verkopen of reclame maken. In deze periode moet de financiële adviseur de organisatie herstructureren.

Dit heeft de zogeheten Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen (CBFA) gisteren besloten. Het is in België nooit eerder voorgekomen dat een financiële instelling zo'n harde sanctie voor de kiezen krijgt. Eigenaar H. Sistermans van Spaar Select België, die een vergelijkbare organisatie in Nederland in handen heeft, verklaart in een reactie de stap van de toezichthouder te respecteren. ,,Wij gebruiken de tijd om onze mensen van subagent tot echte makelaar om te turnen.''

Aanleiding tot de schorsing is de verkoop van aandelenleaseproducten, van 2000 tot 2003, aan de klanten van Spaar Select België die plaatsvond zonder toestemming van de CBFA. Ook werden verzekeringsproducten (gekoppeld aan een beleggingsfonds) verkocht waarbij de financiering via een hypotheek liep, hetgeen evenmin geoorloofd is. ,,We geven Spaar Select vier maanden de tijd om hun globale organisatie te herstructureren. Het gaat zowel om maatregelen die de boekhoudkundige organisatie verbeteren als om maatregelen die een betere werking van de bedrijfsleiding garanderen'', aldus een zegsman van de toezichthoudende CBFA tegenover de Belgische financiële krant De Tijd.

Sistermans is ervan overtuigd de benodigde aanpassingen binnen vier maanden te kunnen realiseren. Spaar Select België heeft 40.000 klanten in België. Naast de schorsing loopt in België nog een gerechtelijk onderzoek. ,,Maar dat onderzoek staat volledig los van de schorsing'', zegt Sistermans, wat ook door CBFA wordt bevestigd. ,,In dat onderzoek staan de producten van Bank Labouchere centraal die wij in het verleden hebben verkocht.'' Op de stand van dat onderzoek heeft Sistermans geen zicht.

Sistermans kwam gisteren nog in het nieuws naar aanleiding van het vertrek van oprichter J. van Dijk. Die heeft zijn aandelen in Spaar Select onlangs verkocht aan Sistermans, die ook al een belang had in het financiële advieskantoor.

Het bedrijf raakte in 2002 in acute geldproblemen. Personeelsleden moesten vertrekken en 12 van de 32 kantoren gingen dicht. Vorig jaar sloten nog eens 6 kantoren. Op het hoogtepunt in 2002 had het bedrijf zeshonderd mensen in dienst. De schorsing in België heeft geen gevolgen voor de activiteiten in Nederland.


Op dit artikel rust auteursrecht van NRC Handelsblad BV, respectievelijk van de oorspronkelijke auteur.

justice man 007
Berichten: 1484
Lid geworden op: 21 mar 2004 20:41

Re: Op je tellen passen met SS

Ongelezen bericht door justice man 007 »

Ik zeg maar zo: een kat in de zak maakt rare sprongen :wink:

m.v.g.

justice man 007

Janneke52
Berichten: 2591
Lid geworden op: 10 feb 2004 09:19

Re: Op je tellen passen met SS

Ongelezen bericht door Janneke52 »

He, justice, WEER TERUG!!!

Een kat in het nauw maakt rare sprongen is het.

justice man 007
Berichten: 1484
Lid geworden op: 21 mar 2004 20:41

Re: Op je tellen passen met SS

Ongelezen bericht door justice man 007 »

Beste Janneke,

Het spreekwoord is inderdaad; een kat in het NAUW maakt rare sprongen, maar als die in de zak zit, is die ook in het NAUW en dan maken ze veelal nog raardere sprongen.

Ja ik ben er weer!

Dank je voor de steun,

Met vriendelijke groet,

Justice man 007

Gast

Re: Op je tellen passen met SS

Ongelezen bericht door Gast »

Helaas kun je nog steeds de nederlandse site van Spaar Select bekijken.
Deze lui blijven doorgaan met hun goedkope propaganda dure slachtoffers te maken.

Net als AFAB en Gelink, die doorgaan met het stapelen van kredieten en het beleggen met geleend geld.

Helaas loopt de bescherming van de consument achter de werkelijkheid aan. Het kwaad is al geschied als er wetgeving dan wel regulatie komt.

croosjes
Berichten: 2816
Lid geworden op: 03 jul 2003 14:25

Re: Op je tellen passen met SS

Ongelezen bericht door croosjes »

iedereen,wat gaan we hier aan doen?eigelijk wachten we alleen maar af en zoeken dingen uit en praten hier en wachten op omroep progama's (TROSRADAR,breekyzer en CGA enz.)dat die de oplossingen naar voren brengen,dit zou gedeeltelijk kunnen.Ik hoop dat u goed doordrongen bent met het feit dat u uw eigen situatie zelf moet oplossen.En daarbij kunnen de gedupeerde de basis overeenkomsten van verschillende organisatie's gebruiken.Maar wanneer doen we dat?en met wie?vrgr.andre de croos vereniging schadeloosstelling

Jack747
Berichten: 411
Lid geworden op: 08 dec 2003 11:48

Re: Op je tellen passen met SS

Ongelezen bericht door Jack747 »

Dag Croosjes,

Hoe gaat het met de vereniging? Hoeveel leden hebben zich al gemeld? Zijn er al actiedata? Wat is de prognose van de kasstroom na 3 maanden resp 1/2 jaar? Lig je op schema?

Ben benieuwd.

groet,


Jack

croosjes
Berichten: 2816
Lid geworden op: 03 jul 2003 14:25

Re: Op je tellen passen met SS

Ongelezen bericht door croosjes »

jack747,de actie's zijn simpel die staan op de site van de vereniging schadeloosstelling.De vereniging schadeloosstelling denk zelf dat de aanmeldingen pas echt goed gaat lopen na de uitspraak van CGA(deze zal niet goed wezen)gezien de geschiedenis die nu al aan het ontstaan is bij CGA.De kasstroom is afhankeld van de belvolume en daar de % van die weer voor de advocaten gebruikt wordt en later bij genoeg deelnamen de busreizen.vrgr.andre de croos vereniging schadeloosstelling.

""OJA GA NOU WEER NIET ZEUREN OVER RECLAME UITINGEN WANT IK GEEF ANTW.OP VRAGEN VAN EEN GEDUPEERDE EN DAT LIJKT ME TOCH NETJES OM DAT DAN TE DOEN""
Laatst gewijzigd door croosjes op 02 apr 2004 20:24, 1 keer totaal gewijzigd.

justice man 007
Berichten: 1484
Lid geworden op: 21 mar 2004 20:41

Re: Op je tellen passen met SS

Ongelezen bericht door justice man 007 »

Het is zeker netjes dat je dat doet heer Croosjes; wens je dan ook veel s6 met het plannen en daadwerkelijk uitvoeren van je toch wel merkwaardige/ bijzondere acties.

m.v.g. justice man 007

croosjes
Berichten: 2816
Lid geworden op: 03 jul 2003 14:25

Re: Op je tellen passen met SS

Ongelezen bericht door croosjes »

007,de waarheid is mooi,rustgevend,harmonié en glashelder.Dat konde we nooit zeggen van aandelenlease,daarom ben ik begonnen met de actieveteiten van vereniging schadeloosstelling.vrgr.andre de croos

Gesloten