LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] PROCEDEREN VOOR VASTE BEDRAG VAN €895 TEGEN DEXIA!

Hier kan je discussiëren over de onderwerpen rondom Legio Lease.
tester
Berichten: 253
Lid geworden op: 02 jul 2003 18:27

PROCEDEREN VOOR VASTE BEDRAG VAN €895 TEGEN DEXIA!

Ongelezen bericht door tester »

Welkom op de website van Leaseproces

Hier kunt u lezen hoe u als gedupeerde aandelenlease-belegger op betaalbare wijze tegen Dexia en andere banken kunt procederen.

Beleggers die hun restschuld niet voldoen worden na enkele aanmaningsbrieven van de bank en van een incassobureau voor de rechtbank gedaagd. Indien zij in de procedure geen of geen deugdelijk verweer voeren, worden zij doorgaans veroordeeld om de vordering van de bank te voldoen en om de proceskosten te te betalen.
Het is daarom aan te bevelen om de hulp van een deskundige in te roepen, zoals een advocaat of Leaseproces. Indien uw inkomen en vermogen beneden een bepaalde grens liggen komt u wellicht in aanmerking voor gefinancierde rechtshulp. Kijk voor meer informatie op www.bureaurechtshulp.nl.


Procederen voor een vast bedrag
+ een percentage van het resultaat (no cure no pay)
Leaseproces biedt u de mogelijkheid om tegen Dexia en andere banken te procederen voor het vaste bedrag van € 895,- + de volgende percentages van het resultaat:

12% van het bedrag dat u niet meer aan de bank hoeft te betalen (zoals de restschuld)
25% van het bedrag dat door de bank aan u wordt terugbetaald (zoals uw inleg)
Het bedrag van 895,- kan eventueel gespreid worden betaald. Zie voor volledige informatie de links Tarieven en kosten en Gespreide betaling


Een procedure afwachten of zelf een procedure beginnen?
Wij adviseren onze clienten om niet af te wachten tot zij gedagvaard worden, maar om zelf een procedure tegen de bank te beginnen. De procedures die wij aanhangig maken worden namelijk gebundeld aangebracht voor de rechtbank in Amsterdam, hetgeen een aanzienlijke kostenbesparing oplevert.
Indien u afwacht totdat u door de bank gedagvaard wordt, of indien u reeds door de bank gedagvaard bent, moet uw zaak individueel worden behandeld, hetgeen hogere kosten met zich meebrengt - meer info
Indien u reeds gedagvaard bent, verzoeken wij u ons het ingevulde vragenformulier toe te zenden, samen met een copie van de dagvaarding en copieën van de in het vragenformulier gevraagde documenten, waarna u van ons vrijblijvend een individuele offerte ontvangt.


Is het beslist nodig om te procederen ?
Ja, procederen is de enige manier om uw recht te halen. De bemiddelingspoging van de Commissie Oosting tussen de beleggers en de banken is immers helaas mislukt, terwijl de rechtbank Amsterdam heeft bepaald dat de collectieve procedures van de Stichting Leaseverlies en de Stichting Eegalease niet tot individuele uitspraken kunnen leiden – meer info

Op 16 juni 2004 heeft de Commissie Geschillen Aandelenlease (Commissie Oosting) aan Minister Zalm meegedeeld dat de commissie er niet in was geslaagd om een schikking tussen de beleggers en Dexia en de andere banken tot stand te brengen en heeft zij de bemiddelingsopdracht aan de minister teruggegeven.

Bij tussenvonnis van 7 juli 2004 in de door de Stichting Leaseverlies en de Consumentenbond tegen Dexia Bank aangespannen procedure, heeft de rechtbank Amsterdam bepaald dat door de rechtbank geen collectieve uitspraak ten gunste van de effectenleasebelegger kan worden gedaan terwijl dezelfde rechtbank op 25 augustus weliswaar de vordering van vier individuele partners heeft toegewezen maar tegelijkertijd een collectieve vordering van de Stichting Eegalease heeft afgewezen. Dit betekent dat iedere belegger die zijn recht wil halen individueel dient te procederen.


De banken speculeren erop dat de meeste beleggers zich geen advocaat kunnen permitteren en zich bij de situatie zullen neerleggen. Dit is een belangrijk motief voor de banken om niet met een collectieve regeling, zoals voorgesteld door de commissie Oosting, akkoord te gaan. Dit betekent dat alleen beleggers die daadwerkelijk een procedure beginnen een goede kans maken om van hun restschuld af te komen en eventueel hun inleg terug te krijgen – meer info

Het heeft dus geen zin om de uitslag van reeds door andere beleggers aangespannen procedures af te wachten. Als u te zijner tijd de bank zou aanspreken naar aanleiding van zaken die door andere beleggers zijn gewonnen, dan zal de bank daar niet op ingaan, zodat u daar niets mee opschiet. Intussen lopen veel beleggers het risico dat zij zelf door de bank voor de rechter gedaagd worden.


Wat kunt u verwachten van een procedure ?
Naar onze inschatting is er een goede kans dat de rechter de vorderingen van de beleggers geheel of voor een aanzienlijk deel zal toewijzen. Deze positieve inschatting is onder meer op het volgende gebaseerd.


Door de eigen geschillencommissie van de banken, de Klachtencommissie DSI (Dutch Securities Institute - www.dsi.nl), is in een aantal uitspraken het volgende bepaald:
- De restschuld (het koersverlies) komt voor rekening van de bank.
- De belegger vergoedt 15% van de koopsom van de aandelen aan
de bank. meer info

De redenering van de Klachtencommissie is dat de banken de beleggers in de gelegenheid hadden moeten stellen om koersverliezen af te dekken, bijvoorbeeld via putopties. Door dit na te laten dient het koersverlies voor rekening van de bank te komen, waarbij de belegger echter 15% van de aankoopsom van de aandelen aan de bank dient te vergoeden omdat hij deze 15% anders kwijt was geweest aan putopties.
Een praktijkvoorbeeld:
Een belegger heeft € 7.300,- ingelegd.
De bank heeft voor € 39.000,- aandelen gekocht.
Het koersverlies (de restschuld) is € 24.300,-.
De bank vordert betaling van het koersverlies.
Volgens de DSI-formule komt het koersverlies echter voor rekening van de bank, waarbij de belegger 15% van € 39.000,- ofwel € 5.850,- aan de bank dient te betalen.
In plaats van het door de bank gevorderde bedrag van € 24.300,- hoeft de belegger
dus "slechts" € 5.850,- te betalen.

Het lijkt niet waarschijnlijk dat door de rechter minder zal worden toegewezen dan door de eigen klachtencommissie van de banken is bepaald.


De Commissie Geschillen Aandelenlease (de commissie Oosting), een door Minister Zalm benoemde deskundige en onafhankelijke commissie, is na een gedegen onderzoek tot de conclusie gekomen dat een redelijke regeling zou zijn dat 75% van het verlies (inleg en restschuld) voor rekening van de banken komt en 25% voor rekening van de beleggers. Dit voorstel, dat door Dexia en de andere banken niet is geaccepteerd, zal bij de overwegingen van de rechter zeker meespelen.


In het rapport van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), de door de overheid aangestelde toezichthouder, van 23 oktober 2003 aan de Minister van Financiën wordt een aantal fikse verwijten aan de banken gemaakt. Zo constateert de AFM onder meer dat aandelenleaseproducten slechts voor een specifieke groep beleggers geschikt is, namelijk beleggers die een hoge mate van risico accepteren èn de financiële gevolgen van koersverliezen (de restschuld) kunnen dragen. De AFM heeft daarbij vastgesteld dat de banken zich er onvoldoende van hebben vergewist dat de aandelenleaseproducten aansloten bij de wensen, verwachtingen en financiële mogelijkheden van de cliënten. De verwijten van de AFM zijn reeds in verschillende rechtbankvonnissen terug te vinden.

Daarnaast hebben wij, evenals de andere juristen en advocaten die voor gedupeerde beleggers optreden, nog een flink aantal juridische ijzers in het vuur liggen die alle in de procedures worden aangevoerd. Zie voor meer informatie "juridische argumenten" in de link De rechtbankprocedure en hoger beroep.

Tenslotte spelen in elke zaak de persoonlijke situatie en achtergrond van de belegger een belangrijke rol, zoals zijn beleggingservaring, zijn beleggingsdoelstelling, zijn financiële achtergrond, hoe hij tot de beslissing om mee te doen is gekomen, de vraag of zijn echtgenote of partner heeft meegetekend etc.
Het is daarom zo belangrijk dat al deze factoren zo gedetailleerd mogelijk aan
de rechter worden uiteengezet.

Wat zijn de risico’s ?
Hoewel het risico dat u door de rechter volledig in het ongelijk wordt gesteld naar onze inschatting gering is, is die mogelijkheid natuurlijk niet uit te sluiten. In dat geval is er een kans dat de rechter bepaalt dat u een bijdrage moet betalen in de juridische kosten van de bank. Deze kosten zullen dan voor de individuele belegger relatief gering zijn, omdat door ons steeds een groot aantal procedures gebundeld bij de rechtbank wordt aangebracht. Daar staat tegenover dat als u in het gelijk gesteld wordt, de bank waarschijnlijk een flink deel van uw kosten zal moet betalen. – meer info

Door ons wordt steeds een aantal zaken gebundeld aanhangig gemaakt. Dat wil zeggen dat een dagvaarding wordt opgesteld die uit een algemeen juridische gedeelte bestaat, waarin alle algemene juridische argumenten worden aangevoerd en onderbouwd, en een individueel gedeelte waarin de persoonlijke omstandigheden van iedere belegger afzonderlijk worden uiteengezet. Deze werkwijze levert niet alleen aanzienlijke besparingen op maar zal ook tot gevolg hebben dat als de beleggers de zaak onverhoopt op alle fronten zouden verliezen, hetgeen naar onze inschatting niet erg waarschijnlijk is, een eventueel door de rechter op te leggen kostenveroordeling naar verwachting per belegger beperkt zal blijven tot een relatief gering bedrag van hooguit enkele honderden euro’s omdat de in dat geval aan de bank toe te kennen kosten over een groot aantal beleggers verdeeld zullen worden.


Hoe kan Leaseproces procederen op basis no cure no pay ?
Hoewel het in Nederland voor advocaten wettelijk verboden is om zaken te behandelen op basis no cure no pay, werkt de initiatiefnemer van Leaseproces,
Van Dijk & Co te Amsterdam (www.vandijkco.com), sinds 1988 wèl op deze basis.
Dat kan omdat de aan dit kantoor verbonden juristen niet (meer) als advocaat zijn ingeschreven, doch wel over de nodige proceservaring beschikken. Procedures worden door de eigen juristen van het kantoor gevoerd, waarbij alleen in bepaalde verplichte trajecten ingeschreven advocaten worden ingeschakeld. Zie voor meer informatie de link Over Leaseproces.

Hoe kunt u uw zaak bij Leaseproces aanmelden ?
Uw zaak aanmelden bij Leaseproces is heel eenvoudig:

Vul het vragenformulier in, print dit uit en plaats daarop uw handtekening.
Maak copieën van de contracten en alle andere stukken (zie formulier).
Stuur het formulier en de copieën op naar ons postadres.
Doe nog geen betaling.
Na ontvangst van uw dossier wordt dit zo spoedig mogelijk door een van onze juridische medewerkers bestudeerd, waarna u van ons een schriftelijke advies ontvangt over uw kansen in een procedure. Indien ons advies positief is, wordt u uitgenodigd om met ons een afspraak te maken om alle details van uw zaak door te nemen. Daarna wordt de procedure aanhangig gemaakt en wordt u door ons van het verdere verloop op de hoogte gehouden. Intussen wordt door ons aan de bank meegedeeld dat alle verdere correspondentie via ons kantoor dient te lopen, zodat u geen aanmaningen meer van de bank of van incassobureau’s ontvangt.

www.leaseproces.nl telef.020-3868289

croosjes
Berichten: 2816
Lid geworden op: 03 jul 2003 14:25

Re: PROCEDEREN VOOR VASTE BEDRAG VAN €895 TEGEN DEXIA!

Ongelezen bericht door croosjes »

hoe durven ze gedupeerden dit te vragen in een strijd die al beslist is voor 75% in het voordeel van de gedupeerden.



Procederen voor een vast bedrag
+ een percentage van het resultaat (no cure no pay)
Leaseproces biedt u de mogelijkheid om tegen Dexia en andere banken te procederen voor het vaste bedrag van € 895,- + de volgende percentages van het resultaat:

12% van het bedrag dat u niet meer aan de bank hoeft te betalen (zoals de restschuld)
25% van het bedrag dat door de bank aan u wordt terugbetaald (zoals uw inleg)
Het bedrag van 895,- kan eventueel gespreid worden betaald. Zie voor volledige informatie de links Tarieven en kosten en Gespreide betaling


Een procedure afwachten of zelf een procedure beginnen?
Wij adviseren onze clienten om niet af te wachten tot zij gedagvaard worden, maar om zelf een procedure tegen de bank te beginnen. De


Totaal betaald u 37% + €895,- (12% is restschuld en 25% is inleg)dit is te erg om waar te wezen.Dit is net zo iets als een incassoburo.Niet ingeschreven staan heeft een reden als advocaat.let op gedupeerden?
Laatst gewijzigd door croosjes op 28 aug 2004 10:36, 1 keer totaal gewijzigd.

16again
Berichten: 16169
Lid geworden op: 02 jul 2003 22:18

Re: PROCEDEREN VOOR VASTE BEDRAG VAN €895 TEGEN DEXIA!

Ongelezen bericht door 16again »

Het lijkt mij dat hier een club van advocaten diensten aanbiedt, gedeeltelijk op no cure-no pay basis.
Is dat al toegestaan in Nederland?

croosjes
Berichten: 2816
Lid geworden op: 03 jul 2003 14:25

Re: PROCEDEREN VOOR VASTE BEDRAG VAN €895 TEGEN DEXIA!

Ongelezen bericht door croosjes »

16again,er staat niet ingeschreven advocaten met ervaring.


Hoe kan Leaseproces procederen op basis no cure no pay ?
Hoewel het in Nederland voor advocaten wettelijk verboden is om zaken te behandelen op basis no cure no pay, werkt de initiatiefnemer van Leaseproces,
Van Dijk & Co te Amsterdam (www.vandijkco.com), sinds 1988 wèl op deze basis.
Dat kan omdat de aan dit kantoor verbonden juristen niet (meer) als advocaat zijn ingeschreven, doch wel over de nodige proceservaring beschikken. Procedures worden door de eigen juristen van het kantoor gevoerd, waarbij alleen in bepaalde verplichte trajecten ingeschreven advocaten worden ingeschakeld. Zie voor meer informatie de link Over Leaseproces.

JH
Berichten: 2919
Lid geworden op: 30 aug 2003 14:37

Re: PROCEDEREN VOOR VASTE BEDRAG VAN €895 TEGEN DEXIA!

Ongelezen bericht door JH »

Ook hier zit weer het bekende addertje onder het gras. Mensen laat je niet weer misleiden en overdonderen. Uiteindelijk betaal je toch de kantoorkosten en de besteedbare uren dat men aan je zaak werkt.

impact
Berichten: 2157
Lid geworden op: 04 jul 2004 17:04

Re: PROCEDEREN VOOR VASTE BEDRAG VAN €895 TEGEN DEXIA!

Ongelezen bericht door impact »

...
Laatst gewijzigd door impact op 06 dec 2004 16:00, 1 keer totaal gewijzigd.

Captain-America
Berichten: 861
Lid geworden op: 02 jul 2003 20:10

Re: PROCEDEREN VOOR VASTE BEDRAG VAN €895 TEGEN DEXIA!

Ongelezen bericht door Captain-America »

Overigens, ook hier weer, niets nieuws onder de zon.

Paul van Straaten houdt zich al enige tijd met hetzelfde bezig via de
Vermogensmonitor http://www.vermogensmonitor.nl in nauwe samenwerking met het juristenteam van Sirus N.V. http://www.sirus.nl

Op zich is het niets mis mee, het is een van de mogeljikheden om, wel tegen bepaalde kosten die echter wel ruimschoots van te voren bekend zijn!, je recht te halen.

Waar ik zelf echter nogal wat moeite mee heb is het toch wel hoge bedrag wat je dient (bij/na) te betalen, na alles wat je de afgelopen jaren, m.i. onterecht, hebt moeten ontberen...

In het geval van het deels kwijtschelden, dien je los van het bedrag wat je dan nog bij moet betalen aan de aandelenleaseaanbieder (Dexia cs) een (flink) deel, tussen de 12% & 20% + daarover 19% BTW!, aan dit soort organisaties (Leaseproces/Vermogensmonitor/Sirus) te betalen.

In het geval van het winnen van je zaak, en het terug ontvangen van de gehele inleg, inclusief rente, kost het je minimaal tussen de 25% en 40% van datgene wat je terugkrijgt. Ter illustratie de rechter/rechtbank wijst je incl. rente e.d. € 50.000 toe, je dient dan een bedrag tussen de
€ 12.500,- (incl. BTW € 14.875,-!) of
€ 20.000,- (incl. BTW € 23.800,-!)
aan deze voornoemde voor jou procederende organisaties te betalen.
Het een en ander gebasseerd op de hieronder vermeld staande informatie welke afkomstig is van hun homepages.

Al met al lijkt het direct inschakelen van een eigen advocaat mij goedkoper, zeker voor bijzonder hoge rest-schuldbedragen.

Kosten Sirus (uitgaande van een eerste procesgang, dus geen hoger beroep!):
Positief resultaat: na aftrek kosten Sirus > Cliënt ontvangt 60-80% afhankelijk van omvang claim/complexiteit procedure > Restant is risicovergoeding Sirus > Negatief resultaat: kosten voor Sirus

Kosten Leaseproces (uitgaande van een eerste procesgang, dus geen hoger beroep!):
Kosten rechtbankprocedure
Griffierechten (kosten rechtbank) € 190,00
Kosten Leaseproces - 592,44
BTW 19% over € 592,44 - 112,56
--------------
Totale vaste kosten € 895,00
• 12% van het bedrag dat u niet meer aan de bank hoeft te betalen (zoals de restschuld)
• 25% van het bedrag dat door de bank aan u wordt terugbetaald (zoals uw inleg)


Tot slot nog een aanvullende opmerking, het is mij gebleken dat ook deze instantie genegen zijn om bepaalde concessies te doen. Zo is mij toentertijd een korting op de totale (gehele) kosten aangeboden. Om mij motiverende redenen, deels terug te vinden in dit relaas, ben ik daar niet op ingegaan.

Doe er uw voordeel mee.

impact
Berichten: 2157
Lid geworden op: 04 jul 2004 17:04

Re: PROCEDEREN VOOR VASTE BEDRAG VAN €895 TEGEN DEXIA!

Ongelezen bericht door impact »

...
Laatst gewijzigd door impact op 06 dec 2004 16:01, 1 keer totaal gewijzigd.

16again
Berichten: 16169
Lid geworden op: 02 jul 2003 22:18

Re: PROCEDEREN VOOR VASTE BEDRAG VAN €895 TEGEN DEXIA!

Ongelezen bericht door 16again »

Ik heb de indruk dat leaseproces nog sneller geld wil verdienen als destijds de aanbieders van de lease producten!
895,- euro voor een gebundeld proces van meerdere klanten is sowieso al niet goedkoop lijkt mij.
Indien men 10 klanten bundelt dan is er al 8950,- beschikbaar voor 1 zaak.
Bij gunstige uitkomst (en inmiddels staan er flink wat seinen op groen)strijkt leaseproces ook nog even flink deel van de restschuld + inleg op.

Advies naar de mensen is dan ook: Trap er niet in! Deze organisatie laveert zelf door de mazen van de wet met deze no cure-no pay aanbieding en is louter op uw geld (dat deels in handen van Dexia is) uit.

Advies aan leaseproces: emigreer onmiddelijk naar de verenigde staten, en ga daar ambulances achtervolgen. Van dat soort praktijken zijn we hier namelijk niet gediend!
Laatst gewijzigd door 16again op 28 aug 2004 11:43, 1 keer totaal gewijzigd.

Janny
Berichten: 2094
Lid geworden op: 27 aug 2003 21:15

Re: PROCEDEREN VOOR VASTE BEDRAG VAN €895 TEGEN DEXIA!

Ongelezen bericht door Janny »

Even terug naar de kop van de topic.

€ 895.00 voor de hele rit.

Goedkoop zeg, daar ga ik naartoe, toch maar even doorgerekend.

12% van de restschuld
25 % van de inleg

opgeteld€ € 4000.00 meer dan ik nu kwijt ben.

dus zo goedkoop is goedkoop niet.

Kijk eerst even onder het gras of daar niet nog een adder zit!!!!!!!!!!!

impact
Berichten: 2157
Lid geworden op: 04 jul 2004 17:04

Re: PROCEDEREN VOOR VASTE BEDRAG VAN €895 TEGEN DEXIA!

Ongelezen bericht door impact »

...
Laatst gewijzigd door impact op 06 dec 2004 16:02, 1 keer totaal gewijzigd.

M. de Boer
Berichten: 13
Lid geworden op: 25 aug 2004 23:27

Re: PROCEDEREN VOOR VASTE BEDRAG VAN €895 TEGEN DEXIA!

Ongelezen bericht door M. de Boer »

Gaan ze zeker ook om twee handtekeningen vragen, no way - no cure no pay.

Advocaten mogen dit niet doen, staat op hun site vermeldt als zijnde niet ingeschreven advocaten, maar juristen...dus lekker geloofwaardig proces wordt het dan... zeker met net om de hoek kijkende junior-juristen.(die denken hun slag te slaan).

Lekker snel geld verdienen, aan mensen die waarschijnlijk geen cent meer hebben om hun kont mee te krabben. Mijn advies luidt TRAP ER NO WAY NO CURE NO PAY IN!!

N.B. Is er geen gedupeerde in dit forum met een juridische functie o.i.d., zodat mensen via het forum iets kunnen ondernemen! Voor mij geldt de eegalease regel niet, dus om bij leaseverlies aan te kloppen lijkt mij ook geen goede zet. Dan kan je beter met een groep gedupeerden op pad gaan naar een betrouwbare advocaat die aangesloten is volgens de wet.

gr. M. de Boer

croosjes
Berichten: 2816
Lid geworden op: 03 jul 2003 14:25

Re: PROCEDEREN VOOR VASTE BEDRAG VAN €895 TEGEN DEXIA!

Ongelezen bericht door croosjes »

m.de boer,misschien hebben ze met Dhr.Zalm gesproken over versnelt proces.Dus genoeg rechtsgangers in dienst(niet ingeschreven advocaten)




Advocaten mogen dit niet doen, staat op hun site vermeldt als zijnde niet ingeschreven advocaten, maar juristen...dus lekker geloofwaardig proces wordt het dan... zeker met net om de hoek kijkende junior-juristen.(die denken hun slag te slaan).

impact
Berichten: 2157
Lid geworden op: 04 jul 2004 17:04

Re: PROCEDEREN VOOR VASTE BEDRAG VAN €895 TEGEN DEXIA!

Ongelezen bericht door impact »

...
Laatst gewijzigd door impact op 06 dec 2004 16:03, 1 keer totaal gewijzigd.

M. de Boer
Berichten: 13
Lid geworden op: 25 aug 2004 23:27

Re: PROCEDEREN VOOR VASTE BEDRAG VAN €895 TEGEN DEXIA!

Ongelezen bericht door M. de Boer »

Croosjes,

Inderdaad MISSCHIEN > DUS... WIE WEET...OOIT, in zo'n situatie heb je niets aan bovenstaand.

Zekerheid is welkom, voor alle gedupeerden, dus zolang er over de herkomst/site van leaseproces niets bekend is qua betrouwbaarheid, zeg ik: VOORZICHTIGHEID GEBODEN.

Brabander
Berichten: 354
Lid geworden op: 05 jul 2004 23:17

Re: PROCEDEREN VOOR VASTE BEDRAG VAN €895 TEGEN DEXIA!

Ongelezen bericht door Brabander »

Met deze werkwijze is niets mis mee.

Er zou wel een maximumbedrag als vergoeding gesteld mogen worden.

Ik ben aangesloten bij Leaseleed.

Daar betaal je een vast bedrag voor het dossieronderzoek en de kosten die Leaseleed moet maken. De advocaat krijgt daarnaast een gedeelte als vaste proceskosten betaald.

Daarnaast betaal je 10 % van het bedrag wat wordt terugontvangen van DEXIA met een maximum van € 7.500,--.

croosjes
Berichten: 2816
Lid geworden op: 03 jul 2003 14:25

Re: PROCEDEREN VOOR VASTE BEDRAG VAN €895 TEGEN DEXIA!

Ongelezen bericht door croosjes »

leesleed,ruimt zijn eigen boeken kast op.



Westmeijer Financial Planning, Heerhugowaard.
Westmeijer Financial Planning speelt een voorname rol in onze aanpak.

Recentelijk is Westmeijer Financial planning in een andere klachtenprocedure bij
de DSI in het gelijk gesteld jegens een vermogensbeheerder.
Deze laatste dient een forse schadevergoeding te betalen aan zijn client.

Oprichter, de heer J.G.P. Westmeijer, kan bogen op een 25-jarige bankcarrière waarin hij de cliënten in het topsegment van de bank adviseerde.
Sedert april 2001 is hij als zelfstandig onafhankelijk gecertificeerd financieel planner gevestigd te Heerhugowaard.
Hij is aangesloten bij de beroepsorganisatie Federatie Financiële Planners te Utrecht en beschikt onder meer over veel beleggingservaring en kennis.
(Meer informatie op www.westmeijer.com.)


eerst hypotheken verkopen met aandelenlease en dan een stichting op richtingen, twee keer verdienen aan je klanten wel slim bedacht want de klanten kunnen niets anders dan volgen.

tony
Berichten: 20
Lid geworden op: 17 jun 2004 23:24

Re: PROCEDEREN VOOR VASTE BEDRAG VAN €895 TEGEN DEXIA!

Ongelezen bericht door tony »

tony:
Ik had enkele jaren geleden een advocaat geconsulteerd en met hem no cure/no pay afgesproken. Die goeie man heeft jaren voor mij geprocedeerd zonder dat dat mij een cent gekost heeft.
Bij een gewonnen proces moet de tegenpartij de kosten betalen.
bij de Raad voor Rechtbijstand betaal je naar aanleiding van je inkomen en een eigen bijdrage is afhankelijk van de draagkrachtcategorie en is op zijn hoogst 761 euro.
Mensen laat je niet Naa.....n door dit soort praktijkneu......ers.

rust
Berichten: 516
Lid geworden op: 13 jan 2004 21:39

Re: PROCEDEREN VOOR VASTE BEDRAG VAN €895 TEGEN DEXIA!

Ongelezen bericht door rust »

er is een gunstige uitspraak en een nieuwe lichting oplichters is geboren, mensen ga naar een goede advocaat die alleen advocaat kosten rekent.

Kappen met die ongein.

Ikwaseenbeetjedom
Berichten: 2956
Lid geworden op: 20 nov 2003 11:33

Re: PROCEDEREN VOOR VASTE BEDRAG VAN €895 TEGEN DEXIA!

Ongelezen bericht door Ikwaseenbeetjedom »

Ach, al trapt er maar één procent in van die meer dan 100.000 door dexia bedrogen spaarders, dan is het toch een leuke bijverdienste voor die aasgieren.

Gesloten