LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Kunstof Kozijen Rebema of Belisol?

Goede of slechte ervaringen met aannemers, installateurs en/of glazenwassers? Geef hier jouw mening.
pilotter
Berichten: 2
Lid geworden op: 06 nov 2009 12:28

Kunstof Kozijen Rebema of Belisol?

Ongelezen bericht door pilotter »

wil mijn kozijnen laten vervangen door Rebema uit Pijnacker of Belisol uit heerhugowaard. Heeft iemand hier ervaringen mee, of als iemand een betere weet in Purmerend?

Is 40% vooruit betalen normaal?

felicitas
Berichten: 159
Lid geworden op: 17 jun 2005 20:12

Re: Kunstof Kozijen Rebema of Belisol?

Ongelezen bericht door felicitas »

zou is goed de offertes vergelijken en kijken of de wensen die u wilt verwezenlijkt worden.
ik denk dat en aanbetaling in overleg wel van tafel gehaald kan worden en dat men niet eerder betaalt als de dag van montage.

laat je goed voorlichten en ga indien ze er zijn naar een showroom en laat je alles duidelijk maken en uitleggen je kunt je geld maar een keer uitgeven.

veel wijsheid en succes in jullie beslissing.

pilotter
Berichten: 2
Lid geworden op: 06 nov 2009 12:28

Re: Kunstof Kozijen Rebema of Belisol?

Ongelezen bericht door pilotter »

blijft moeilijk, je leest er zoveel slechte dingen over. Heb hier in Purmerend ook nog KAB Dolliebouw gevonden, ga ik morgen kijken.

leentjesiep
Berichten: 1
Lid geworden op: 05 jul 2011 19:37

Re: Kunstof Kozijen Rebema of Belisol?

Ongelezen bericht door leentjesiep »

REBEMA DOE ER GÉÉN ZAKEN MEE IK HEB ALLEEN MAAR VEREVLENDE ERVARINGEN EN TOT OP HEDEN NOG NIETS OPGELOST....IK ZIT AL WEKEN MET KOZIJNEN DIE ER VERKEERD OM IN ZIJN GEPLAATST EN HET VERKEERDE BOVENRAAM DIE OPEN MOET GAAN..........
REBEMA NIET DOEN????

kawamba
Berichten: 1
Lid geworden op: 14 sep 2011 14:36

Re: Kunstof Kozijen Rebema of Belisol?

Ongelezen bericht door kawamba »

Rebema levert goed materiaal -eerlijk is eerlijk-, maar laten dat vervolgens installeren door mensen die nog niet eens met een schroevendraaier kunnen omgaan en voor wie zelfs een hamer een uitdaging vormt.

Al met al heeft het bijna een jaar geduurd voordat de situatie t.a.v. onze kozijnen enigszins overeenkwam met het plaatje dat ons voor aanvang geschetst was. Bij eerste oplevering niet minder dan 10 punten die niet goed waren (dit scheef, dat onafgewerkt etc.). Het heeft vele, vele bezoeken gekost om dit te herstellen.

Ik lees dat Rebema Kozijnen is uitgeschreven uit het Handelsregister bij de KvK als eenmanszaak en onder de naam RKD dakkapellen B.V. (RKD = Rebema Kozijnen en Dakkapellen) verder is gegaan. Hopelijk hebben ze niet alleen een nieuwe naam maar ook nieuw personeel aangenomen. Anders laten ze wederom een spoor van vernieling achter.

desireevn
Berichten: 1
Lid geworden op: 14 dec 2011 09:46

Re: Kunstof Kozijen Rebema of Belisol?

Ongelezen bericht door desireevn »

Hallo,

Wij hebben een dakkapel laten zetten door RKD zit nu in zoetermeer. :evil:
De heer is zeer onbeschoft en komt beloftes niet na. :!: :!:
Hebben in mei 2011 laten in meten en 4-6 weken daarna zouden ze komen plasten.
Dat werd uiteindelijk na heel veel gezeur en ellende met de heer B. 30 september.
Nu zijn zij in december en zijn nog niet klaar met rkd dakkapellen. Lekkage rolluiken die niet goed zijn. En dan was er ook nog dat plaatsing niet goed ging verkeerde raam in het kapel verkeerde deur rolluik dat mist......En nu nemen ze ondanks een aangetekende brief geen contact meer met ons op omdat ik de heer B op een andere site heb genoemd met zijn voor en achter naam. En willen ze niets meer doen voor ons. Vandaag ga ik weer een poging doen om tot een akkoord te komen en gaan we ze nog 1 kans geven anders word het toch maar maar de rechter.

Sepke78
Berichten: 2
Lid geworden op: 19 mei 2011 18:32

Re: Kunstof Kozijen Rebema of Belisol?

Ongelezen bericht door Sepke78 »

Bij deze wil ik mijn mening kwijt over RKD DAKKAPEL.
[namen verwijderd door moderatie]
Ze zijn meerdere malen over de kop gegaan en onder andere namen opgestart.
ze plaatsen dakkapellen verkeerd niks wordt afgewerkt en sterker nog ze zagen eerst een gat in je dak en vervolgens moet je eerst betalen anders gaat het dakkapel er niet op.SCHANDALIG!
Er lopen zeer veel klachten tegen hun op het internet en ze zijn 6 dec 2011 schijnbaar weer over de kop gegaan Op dit moment weten we dat het bedrijf in Zoetermeer weg is en in Benthuizen en Rotterdam ingeschreven is en nu samen werkt met HKM????
Echter laten [namen verwijderd door moderatie] niks meer van zich horen en zit ik met een zeer lelijk en onproffesioneel Dakkapel te kijken. Verder ga ik niet mijn hele problemen met hun uitleggen maar er zijn meerdere mensen het duppe van hun praktijken.Er zijn procedures tegen RKD gestart.
Verder wil ik nog kwijt....GA NIET MET HUN IN ZEE.Onthoud de namen van deze mensen want ze zijn schijnbaar weer onder een andere naam opgestart.

kloos352
Berichten: 8
Lid geworden op: 02 feb 2012 17:01

Re: Kunstof Kozijen Rebema of Belisol?

Ongelezen bericht door kloos352 »

Hallo lezers en lotgenoten,

Ik wil jullie waarschuwen voor de praktijken van [namen verwijderd door moderatie]. Ze noemen zich dakkapelspecialist en zijn werkzaam (geweest) onder diverse namen o.a. Rebema en RKD Dakkapellen (Zoetermeer) en blijkbaar maken zij nu weer een doorstart onder een andere naam op een ander adres [adres verwijderd] , zie hun website http://www.dakkapelbouwen.nl/).

Ik moet toegeven, vlotte babbel, vlot contact in eerste aanleg, keurige offerte en competitieve prijs. Ik ben zelf gaan kijken in hun fabriekshal waar de dakkapellen en materialen te zien waren. Tot zover het goede. Daarna begon de ellende. Te late start van het project, kozijnen niet op goede maat, barst in 1 van de ramen, verkeerde kleur kozijnrubbers, ontbrekend ventilatierooster en uitvoering ging steeds trager onder het mom van 'kerstverlof' en 'zieken op de zaak'. Na kerst 2011 bijna geen contact meer mogelijk met hen. Nu blijken ze failliet! Ik heb een aanzienlijk bedrag uit een erfenis aan het project besteed. Foetsie! Mijn huis is niet klaar, ik moet op zoek naar een andere aannemer om alles af te maken. :twisted:
Laatst gewijzigd door Radar op 19 nov 2013 15:19, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Deel bericht verwijderd. Reden: noemen van persoonsgegevens

kloos352
Berichten: 8
Lid geworden op: 02 feb 2012 17:01

Re: Kunstof Kozijen Rebema of Belisol?

Ongelezen bericht door kloos352 »

:twisted: nu is de boef ook op televisie te zien bij RTL4 :lol:
http://www.rtl.nl/xl/#/u/c3a46113-2631- ... b00a6f44be

Gesloten