LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Gratis Tomtec Tablet schrikkeldagactie van Algemeen Dagblad

Reclame acties die niet kloppen of correct lopen? Ventileer hier jouw mening.
habets
Berichten: 10
Lid geworden op: 07 mei 2009 16:45

Gratis Tomtec Tablet schrikkeldagactie van Algemeen Dagblad

Ongelezen bericht door habets »

Op 29-2 gebruik gemaakt van de schrikkeldagactie van het AD. Dit hield in: 2 kwartalen het AD voor 37,50 euro per kwartaal en als welkomsgeschenk een Tomtec tablet. De tablet zou men 2 tot 4 weken na de eerste betaling ontvangen.
Op 8-3 werd 37,50 geincasseerd. Daarna kreeg ik een brief met de mededeling dat men de tablet 2 tot 4 weken na de tweede betaling zou ontvangen. Hier heb ik telefonisch contact over opgenomen en toen werd mij verteld dat deze brief incorrect was en ik hem de eerste week van april zou ontvangen. Na de eerste week van april, gelijk weer gebeld, omdat ik niets ontvangen had en toen werd me verteld dat er een vertraging in de levering was en ik hem uiterlijk 23 april moest hebben. In de tussentijd heb ik de site: klacht.nl bezocht en zag dat ik niet de enige was. Ergens las ik als reactie van het AD dat ze pas de laatste week van april geleverd gaan worden, waarop ik weer gebeld heb. Het laatste wat men mij nu vertelde was dat ze pas half mei geleverd gaan worden.
Als ik alle klachten lees over het AD m.b.t. acties en geschenken, moet ik nog zien of er uberhaupt tablets uitgeleverd gaan worden of dat we weer afgescheept worden met een alternatief, zoals al zoveel mensen overkomen is. Een tv beloven en een tablet leveren, een tandelborstel beloven en een dvd leveren enz.enz.
Ik vraag me dan ook af of er mensen zijn die de tablet al ontvangen hebben en of het AD niet gestopt kan worden met dit soort acties, die ze toch niet waarmaken. In ieder geval niet binnen de afgesproken termijn.
Ik heb dit ook gemeld bij de consumentenwijzer en hoop dat zij er iets mee gaan doen.

een andere consument
Berichten: 1
Lid geworden op: 23 apr 2012 09:57

Re: Gratis Tomtec Tablet schrikkeldagactie van Algemeen Dagblad

Ongelezen bericht door een andere consument »

Ook ik heb vrijwel hetzelfde gereageerd en dezelfde soort smoezen te horen gekregen: Er zouden te weinig tablets besteld zijn, de belangstelling bleek groter dan verwacht, mijn tablet zou 'al in de verzendprocedure' zitten, ik zou hem dus de eerste week van april thuis hebben, vóór 15 april in mijn bezit hebben, na een nieuw telefoontje werd dit vóór 15 mei en tenslotte zou ik hem in ieder geval ontvangen, natuurlijk, gewoon??? omdat ik er toch recht op had!

Dus AD, goede actie om potentiële abonnees te verliezen!!!

mdeheus
Berichten: 2
Lid geworden op: 24 apr 2012 09:37

Re: Gratis Tomtec Tablet schrikkeldagactie van Algemeen Dagblad

Ongelezen bericht door mdeheus »

Ik heb ook het zelfde meegemaakt.
Op 29 februari 2012 meegedaan aan de actie dat je als welkomstgeschenk een TomTec Android tablet zou krijgen. In de actievoorwaarden stond op dat moment dat de tablet 2 tot 4 weken na de eerste betaling geleverd zou worden. 8 maart is de eerste betaling voldaan, echter een paar dagen later lag er een brief op de deurmat met daarin het bericht dat de tablet 2 tot 4 weken na de 2e betaling geleverd zou worden. Hierop heb ik gebeld met de lezersservice van het AD, en deze wisten mij te vertellen dat het een foutje in de brief was, en dat de tablet echt na 2 tot 4 weken geleverd zou gaan worden. Het zou volgens de mevrouw van de lezersservice namelijk belachelijk zijn als je je welkomstgeschenk pas na een half jaar zou krijgen (haar eigen woorden).
4 weken na de eerste betaling nog niets ontvangen...
5 weken na de eerste betaling nog steeds niets ontvangen... Gebeld met de lezersservice. Zij wisten mij te vertellen dat mijn tablet klaar stond voor verzending en dat ik hem iedere dag zou kunnen verwachten.
6 weken na de eerste betaling nog steeds niets ontvangen... Wederom gebeld met de lezersservice. Nu wisten zij mij echter te vertellen dat de leverancier leveringsproblemen had en dat ik mijn tablet pas 20 mei verzonden zou gaan worden. Op zich knap aangezien 20 mei een zondag is. Het vervoersbedrijf zou mij nog een email of brief sturen met daarin excuses.

Belachelijk gewoon. Je wordt misleid en voorgelogen door het AD. Ze liegen dat ze de tablet hebben liggen en dat hij onderweg is. Ze liegen over de oorzaak (want de een krijgt te horen dat het een te groot succes was en dat er te weinig tablets waren terwijl de ander krijgt te horen dat het probleem bij de leverancier ligt). Ze lichten je niet tijdig in (nog steeds geen brief of email ontvangen), en ze laten de vervoerder een excuusbrief sturen... Rare praktijken!

neleob
Berichten: 4
Lid geworden op: 01 mei 2012 15:03

Re: Gratis Tomtec Tablet schrikkeldagactie van Algemeen Dagblad

Ongelezen bericht door neleob »

Aan de redactie van Radar,

Op 29 februari hield het AD een actie om nieuwe abonnees te werven, het AD had hiervoor actie voorwaarden die zij gedurende de eenmalige actie dag van 24 uur ook nog eens tussentijds wijzigde , kortom het AD heeft zich met deze actie 3000 nieuwe ontevreden abonnees op haar hals gehaald het regent klachten op internet sites omdat het AD de boel bedonderd heeft en niet reageert op deze klachten de nieuwe abonnees zijn kwaad en voelen zich in de maling genomen.

Hieronder zo maar wat links naar klachten van nieuwe abonnees maar u kunt er veel meer vinden op internet, hieronder vindt vindt u mijn klacht aan de directie van het AD maar ik mocht daar geen reactie op ontvangen, ook andere hoorde niets van het AD dit terwijl de website Klacht.nl aangeeft dat de klachten voor 100% zijn opgelost , absoluut onjuist , maar ja zij worden betaald door het AD

Misschien kan Radar iets doen aan deze bedrieglijke handels wijze van het AD en hun bevragen over deze Tablet actie en wanneer de nieuwe abonnees nu hun Tablets krijgen.

AD Aktie 29 Februari 2012


11 mrt.


aan info
Aan CEO Persgroep Nederland
Dhr. C.L.L.M. van Tillo


Geachte heer van Tillo,

Op 29 februari lanceerde het Algemeen Dagblad een 1 daagse abonnement actie die tot doel had nieuwe abonnees te werven daarvoor voerde het AD een 1 daagse kampanje op internet en bood nieuwe abonnees bij het afsluiten van hiervan een Tomtec 7" Game Tablet aan, deze actie was blijkbaar een groot succes en het AD kon op 1 dag meer dan 3000 nieuwe abonnees bijschrijven. leuk voor het AD maar minder leuk voor de deelnemers want het AD belazerde de boel en veranderde na zo'n 1000 aanmeldingen de spelregels.

Deze waren het volgende :

Deze actie is alleen vandaag geldig en op=op. U bent geen abonnee en heeft de afgelopen 6 maanden geen abonnement gehad op het AD. De actie is alleen geldig indien u 18 jaar of ouder bent. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen. Bij afname van het abonnement betaalt u per automatische incasso de eerste 2 kwartalen € 37,50 per kwartaal. Dat komt neer op 3 maanden gratis. Daarna betaalt u € 24,95 per maand tot wederopzegging. Tariefswijzigingen voorbehouden. Het AD behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen de actie te wijzigen en/of te beëindigen. De algemene leveringsvoorwaarden van het AD zijn van toepassing op deze actie (http://www.ad.nl). De TomTec krijgt u thuisgestuurd circa 2-4 weken na uw eerste betaling.

Vervolgens veranderd het AD halverwege de dag de voorwaarden in U betaald 6 maanden € 12.50 per maand en de daaropvolgende 6 maanden € 25.95 per maand , hetgeen inhoud dat het nu om een jaarabonnement gaat, volksverlakkerij !!!!

De actie Tablet wordt vermeld op de website als zijnde een TomTec Game 7" en dat deze na de eerste betaling binnen 2 tot 4 weken wordt thuis gestuurd.
vervolgens wordt ook dit gewijzigd, in de bevestigingsbrief spreekt men van een Tom Tec Tablet (Welke er zijn 5 type) en levering 2 tot 4 weken na uw tweede betaling. de boel in de maling nemen noem ik dat !!!

Ook vermeld men dat de AD te lezen is op de Tablet dat klop, maar men vermeld niet dat als je dat wilt je daar extra voor moet betalen, de leveringsvoorwaarden worden diep op de website verstopt en niet bij de actie duidelijk vermeld, ik zie dit ook als een staaltje van de boel bedotten in ieder geval niet klantvriendelijk.

Dan ga je vervolgens bellen met de klantenservice en meld dat je het met de gang van zaken niet eens bent, dan wordt je als nieuwe abonnee afgebekt en wordt er gezegd u zit er (Toon Lekker ) een jaar aan vast HaHa, lees we hebben u te pakken !!!

Vervolgens laat een schriftelijke of email bevestiging 10 dagen op zich wachten zodat als mensen er van af willen dit niet meer binnen de wettelijke termijn van een week kan, dus men zit er aan vast , dit is onbehoorlijk zaken doen.

Het is niet zo dat ik van het abonnement af wil maar ik wens gewoon op een nette en behoorlijke manier zaken te doen en verwacht niet dat gedurende een actie van een dag alle voorwaarden en spelregels gewijzigd worden, dat doe je niet, en dit schep zeker bij een nieuwe klant geen vertrouwen,
ik verwacht dan ook van het AD dat het aanbod zoals dat aan het begin van de dag gold gerespecteerd wordt.

Graag hoor ik van u of de verantwoordelijke bij het AD een reactie .

Vriendelijke Groet,


AD Abonnement no: 21148486


U begreep het waarschijnlijk al, ik kreeg geen enkele reactie van het Algemeen Dagblad of van haar Directie








http://www.klacht.nl/algemeen-dagblad/k ... u-krijgen/

http://www.klacht.nl/algemeen-dagblad/k ... -tablet-2/

http://www.klacht.nl/algemeen-dagblad/k ... kel-actie/

http://www.klacht.nl/algemeen-dagblad/klacht/tablet-19/

http://www.klacht.nl/algemeen-dagblad/k ... tvangen-2/

http://www.klacht.nl/algemeen-dagblad/k ... -tablet-2/

http://www.klacht.nl/algemeen-dagblad/k ... g-nu-echt/

http://www.klacht.nl/algemeen-dagblad/k ... niet-na-2/

http://www.klacht.nl/algemeen-dagblad/k ... lacht-850/

http://www.klacht.nl/algemeen-dagblad/k ... -geleverd/

http://www.klacht.nl/algemeen-dagblad/k ... jn-tablet/

http://www.klacht.nl/algemeen-dagblad/k ... ontvangen/

http://www.klacht.nl/algemeen-dagblad/k ... en-tablet/

http://www.klacht.nl/algemeen-dagblad/k ... nement-ad/

http://www.klacht.nl/algemeen-dagblad/k ... n-niet-na/

http://www.klacht.nl/algemeen-dagblad/k ... lijntje-3/

http://www.klacht.nl/algemeen-dagblad/k ... ontvangen/

http://www.klacht.nl/algemeen-dagblad/k ... ontvangen/

http://www.klacht.nl/algemeen-dagblad/k ... let-aktie/

http://www.klacht.nl/algemeen-dagblad/k ... itgesteld/

http://www.klacht.nl/algemeen-dagblad/k ... ldagactie/

http://www.klacht.nl/algemeen-dagblad/k ... elt-aktie/

http://www.klacht.nl/algemeen-dagblad/k ... n-dagblad/

http://www.klacht.nl/algemeen-dagblad/klacht/tablet-16/

http://www.klacht.nl/algemeen-dagblad/k ... iding-106/

http://www.klacht.nl/algemeen-dagblad/k ... orwaarden/

marion habets
Berichten: 1
Lid geworden op: 14 mei 2012 10:53

Re: Gratis Tomtec Tablet schrikkeldagactie van Algemeen Dagblad

Ongelezen bericht door marion habets »

Beste mensen, die net als ik al sinds de eerste week van april aan het wachten zijn op de Tomtec tablet van de schrikkeldagaktie:
Vanmorgen de laatste update ontvangen via de mail. nu zouden ze in tegenstelling tot eerdere beloftes geleverd worden: EIND MEI.
Dus weer twee weken langer aan het lijntje gehouden, als we ze al krijgen!
Al met de lezersservice gebeld, maar ik ken maar weinig bedrijven waar onbeschofter personeel je te woord staat. :mrgreen:

alfatrion
Berichten: 21959
Lid geworden op: 25 jul 2006 21:05

Re: Gratis Tomtec Tablet schrikkeldagactie van Algemeen Dagblad

Ongelezen bericht door alfatrion »

habets schreef:Ik heb dit ook gemeld bij de consumentenwijzer en hoop dat zij er iets mee gaan doen.
Wat wil je dat ze doen?

habets
Berichten: 10
Lid geworden op: 07 mei 2009 16:45

Re: Gratis Tomtec Tablet schrikkeldagactie van Algemeen Dagblad

Ongelezen bericht door habets »

ze hebben het doorgestuurd naar het betreffende "loket". ik ben in afwachting.

habets
Berichten: 10
Lid geworden op: 07 mei 2009 16:45

Re: Gratis Tomtec Tablet schrikkeldagactie van Algemeen Dagblad

Ongelezen bericht door habets »

Niet te geloven. Tomtec tablet vandaag ontvangen.
Android 2.2 i.p.v. De laatste nieuwe software 4.0, zoals beloofd via de email.
En het ergste is nog, de tablet werkt niet. Reageert niet. Al met de helpdesk gebeld en deze zeggen dat we hem terug moeten sturen naar het AD!!!!
Dus maandag maar weer contact opnemen met de lezersservice van het AD.

WillemLW
Berichten: 158
Lid geworden op: 19 apr 2012 00:09

Re: Gratis Tomtec Tablet schrikkeldagactie van Algemeen Dagblad

Ongelezen bericht door WillemLW »

De tablet is echte troep. Ik zou m juist zo snel mogelijk KWIJT willen in plaats van in huis.
Snap niet dat mensen in deze aktie zijn gestapt met zo n een slechte vervelend kwaliteit tablet. TomTec haha wat een merk. En het AD is sowieso meer een story dan een nieuwskrant. Sprookjes verkopen is wat ze doen: niet alleen in de krant, maar ook met deze actie: een grote luchtbel.

neleob
Berichten: 4
Lid geworden op: 01 mei 2012 15:03

Re: Gratis Tomtec Tablet schrikkeldagactie van Algemeen Dagblad

Ongelezen bericht door neleob »

Aan de Chef AD Lezers service

Ongelooflijk dat het AD opnieuw doorgaat met het in de maling nemen van zijn abonnees het is werkelijk onbestaanbaar hoe de afdeling lezers service doorgaat met het bedonderen van haar lezers die abonnee zijn geworden op 28-29 Februari en gebruik hebben gemaakt van deze schrikkeldag actie waarbij de nieuwe abonnee een TomTec Game “7 Tablet met Android 2.3 werd belooft.
Echter tot op heden is het het AD niet gelukt om deze belofte na te komen en verschuilt het AD zich achter allerlei excuses waardoor de abonnees steeds bozer worden en zich bedonderd en belazerd voelen.

De eerste les in marketing is erken openlijk je fouten als bedrijf en leg uit aan je klanten waar het fout is gegaan en verschuil je niet achter anderen en geef zeker deze niet de schuld, wees duidelijk en probeer het goed te maken door iets extra’s voor de klant de doen zodat hij zich serieus genomen voelt, en reageer op deze klachten.

Zo in het geval van deze actie zou het het AD sieren door schriftelijk of per email schuld te erkennen en uitlegt wat er fout is gegaan met deze actie en vervolgens duidelijk en exact beschrijft dat zij de abonnees een nieuw type Tablet gaat sturen, beschrijf daarbij exact met alle punten en komma’s de juiste specificaties en niet zo als in de email van 18 Mei hieronder waarin opnieuw een type wordt aangeboden welk niet te leveren is, want er bestaat namelijk geen TomTec Game ’7 Tablet met Android 4.0 TomTec levert nu als laatste type wel de TomTec Excellent met Android 4.0 en deze Tablet is zeker ook niet duurder dan het in eerste instantie beloofde type dus ook hier is uw voorstelling van zaken wederom misleidend.

Na alle misère die het AD over zich zelf afgeroepen heeft zou het AD er aan kunnen denken om als genoegdoening haar nieuwe abonnees die mee deden aan de Tablet schrikkeldag actie vanaf de dag dat zij de nieuwe tablet ontvangen toe te laten tot het AD digitaal abonnement zodat zij het AD ook op de tablet kunnen lezen, de zou een leuke geste zijn als pleister op de wonden om het vertrouwen van de Nieuwe Abonnees weer een beetje terug te winnen, maar we wachten af en hou alstublieft op met de boel te bedonderen schei daarmee uit het past een krant niet die zelf anderen dagelijks de maat neemt om zich zo onbetrouwbaar zich op te stellen.

Deze klachten van vele nieuwe abonnees en de door mij aanbevolen oplossingen zal ik ook aan de Directie van het AD sturen en aan de de Raad van Bestuur van de Persgroep NV. alsmede aan de diverse Klachten websites die zich met deze zaak hebben beziggehouden in de hoop dat met name de AD directie het boetkleed aantrekt en met een passende oplossing komt en reageert op deze e-mail !!

In afwachting van uw reactie,

Hieronder de Email van 18 mei

Geachte heer / mevrouw,

Onlangs heeft u een abonnement bij ons afgenomen waarbij u een TomTec tablet zou ontvangen. Helaas heeft de levering van dit product niet alleen grote vertraging opgelopen, maar zijn er vanwege overweldigend succes ook tekorten ontstaan.
Voor de ontstane overlast bieden wij u onze excuses aan.

Hierbij bevestigen wij graag dat wij u over drie weken een beter en duurder model tablet kunnen aanbieden.
Het gaat om model Game7 met Android 4.0.

Specificaties:
• Cortex A8 chip 1.2 GHz
• 4 GB geheugen
• 7”Resistive TFT scherm 800×480
• 3D sensor
• Micro SD kaart slot
• Luidspreker
• Video-, Muziek- en Fotoweergave
• Internetbrowser, eMail
• 0.3 M camera
• 2 x USB aansluiting
• Toebehoren: oplader

De Tablet ontvangt u halverwege juni. Het spijt ons dat we u moeten teleurstellen.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons tijdens kantooruren bereiken via 088-0505050. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wij wensen u veel leesplezier met het AD.
Gewenste oplossing

Het is duidelijk als men de klacht leest wat de oplossing zou moet zijn als het AD het nu nog niet begrijpt dan moet onmiddellijk de hele afdeling lezersservice van het AD ontslagen worden want zij zitten er wat mij betreft niet om klanten te helpen maar om ze in de maling te nemen

marpi123
Berichten: 1
Lid geworden op: 23 mei 2012 19:49

Re: Gratis Tomtec Tablet schrikkeldagactie van Algemeen Dagblad

Ongelezen bericht door marpi123 »

onze dochter heeft ook meegedaan aan de actie. ze heeft de tablet eindelijk gisteren ontvangen maar... hij werkt niet. de aansluiting van de voeding past niet. morgen maar weer contact opnemen met AD :(

Albov
Berichten: 1
Lid geworden op: 23 mei 2012 23:46

Re: Gratis Tomtec Tablet schrikkeldagactie van Algemeen Dagblad

Ongelezen bericht door Albov »

marpi123 schreef:onze dochter heeft ook meegedaan aan de actie. ze heeft de tablet eindelijk gisteren ontvangen maar... hij werkt niet. de aansluiting van de voeding past niet. morgen maar weer contact opnemen met AD :(
Als je de verouderde tablet hebt ontvangen met Android 2.2, kun je deze retour sturen naar:
AD
Antwoordnummer 16647
4780 WS Moerdijk

Als je de nieuwste versie wil met Android 4.0 moet je dit even doorgeven, anders krijg je de versie met Android 2.3.
Je moet dan nog wel een paar weken wachten, want de nieuwste versie is pas half juni leverbaar.

Billi
Berichten: 1
Lid geworden op: 06 jun 2012 23:08

Re: Gratis Tomtec Tablet schrikkeldagactie van Algemeen Dagblad

Ongelezen bericht door Billi »

Ik herken als zovelen uw verhaal.
Ook ik ontving de oude 2.2 versie en ga deze ook terugsturen, maar krijg ik daarna daadwerkelijk een 4.0 exemplaar?

fzi
Berichten: 1
Lid geworden op: 07 jun 2012 11:43

Re: Gratis Tomtec Tablet schrikkeldagactie van Algemeen Dagblad

Ongelezen bericht door fzi »

Ik ben er dus ook ingetrapt! En mijn abonnement is Maar ik dacht: AD komt zijn afspraak niet na dus ik hoef dat ook niet te doen. Dus ik heb mijn machtiging ingetrokken. Gevolg: boze brief van Interim Incasso :shock: Ik ben daar zo van geschrokken dat ik gelijk weer betaald heb. Ik baal er wel van want ik wou zo graag een tablet voor mijn zoon :(

dennisvanderes
Berichten: 1
Lid geworden op: 07 jun 2012 17:01

Re: Gratis Tomtec Tablet schrikkeldagactie van Algemeen Dagblad

Ongelezen bericht door dennisvanderes »

ik heb gister eindelijk mijn tablet ontvangen dat is dus bijna 14 weken na me betaling en ook ik heb de 2.2 android ontvangen. een erg kwalijke zaak velen malen met het ad gebeld en elke keer word je in de maling genomen. in plaats van dat ze openheid geven zodat je het kan begrijpen. voor de rest wacht ik ook al weken op me ad luchtfoto en word me krant dagelijks in de brievenbus gepropt. ik ben zo klaar met het ad. er kan na te laat leveren niet eens een excuusje vanaf! doe mij maar de telegraaf. ik betaal me laatste termijn niet totdat ik me nieuwe 4.0 tablet binnen heb met daarbij het excuus van het ad!

runemaster98
Berichten: 1
Lid geworden op: 07 jun 2012 20:46

Re: Gratis Tomtec Tablet schrikkeldagactie van Algemeen Dagblad

Ongelezen bericht door runemaster98 »

Dat de tom tec game 7 android 4 atf3482 niet bestaat klopt niet want ik heb van tom tec een nieuwe tablet game 7 android 4.0.3 ice cream sandwich gekregen! DUs geen 2.2 of 2.3

neleob
Berichten: 4
Lid geworden op: 01 mei 2012 15:03

Re: Gratis Tomtec Tablet schrikkeldagactie van Algemeen Dagblad

Ongelezen bericht door neleob »

Tomtec Game 7 met Android 4.03 deze bestaat officieel niet maar wat hebben de link Miechels gedaan AD heeft een oude partij die vorig jaar in de handel was met daarop Android 2.3 voorzien van een Crack met 4.03 het is namelijk geen officiële versie vandaar dat deze ook niet op het scherm staat als je de tablet openend je
moet dus eerst alles zelf downloaden om hem werkend te krijgen daar ben je een dagje mee zoet uiteindelijk heb ik hem werkend gekregen , maar je ziet wat een stelletje oplichters en leugenaars het bij het Algemeen Dagblad zijn ze blijven de boel bedonderen en gebruiken ook nog illegale software om hun gelijk te krijgen,
Het is natuurlijk onzin dat de leverancier de verkeerde doos gebruikt zou hebben.

Gewoon het Algemeen Dagblad aangeven bij de stichting Brein wegens het verhandelen van illegale software

Geachte lezer,



Onlangs heeft u een tablet 4.0 ontvangen, waarvoor door onze leverancier een oude doos is gebruikt.

Voor de ontstane overlast bieden wij u onze excuses aan.



Hierbij bevestigen wij u dat de tablet de juiste is, een Android 4.0.3.,

zoals u kunt zien in de tablet zelf, onder het knopje ‘instellingen’, onder ‘over tablet’.



De juiste handleiding kunt u alvast vinden op https://helpdesk.tom-tec.eu/android4-nl

en zullen wij u zo spoedig mogelijk via de post doen toekomen.



Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons tijdens kantooruren bereiken via 088-0505050.

Onze medewerkers staan u graag te woord.



Onze excuses voor de verwarring die wij veroorzaakt hebben.

Wij wensen u veel leesplezier met het AD.



Met vriendelijke groet,

Klantenservice AD

neleob
Berichten: 4
Lid geworden op: 01 mei 2012 15:03

Re: Gratis Tomtec Tablet schrikkeldagactie van Algemeen Dagblad

Ongelezen bericht door neleob »

runemaster98 schreef:Dat de tom tec game 7 android 4 atf3482 niet bestaat klopt niet want ik heb van tom tec een nieuwe tablet game 7 android 4.0.3 ice cream sandwich gekregen! DUs geen 2.2 of 2.3
zie mijn bericht van heden

berndv
Berichten: 9044
Lid geworden op: 29 dec 2005 11:10

Re: Gratis Tomtec Tablet schrikkeldagactie van Algemeen Dagblad

Ongelezen bericht door berndv »

neleob schreef:
Gewoon het Algemeen Dagblad aangeven bij de stichting Brein wegens het verhandelen van illegale software
Wat is er illegaal aan open source? Eerst jezelf iets meer verdiepen in de materie voordat je loze uitspraken doet. Android is nog steeds een open source platform. Dat tomtec dit niet zelf verspreid betekent niet dat het ad auteursrechtelijk beschermd materiaal verspreidt.

mdeheus
Berichten: 2
Lid geworden op: 24 apr 2012 09:37

Re: Gratis Tomtec Tablet schrikkeldagactie van Algemeen Dagblad

Ongelezen bericht door mdeheus »

neleob schreef: Gewoon het Algemeen Dagblad aangeven bij de stichting Brein wegens het verhandelen van illegale software
Android is een gratis besturingssysteem. Er is geen crack voor nodig om dat ergens op te installeren. Ze hebben alleen de meest recente versie er op gezet.

Oplichters zijn het overigens wel. Vorige week eindelijk mijn TomTec Game 7 tablet met Android 4.0.3 er op gekregen. Alleen het scherm zat onder de krassen en de doos was zwaar beschadigd.
De tablets die het AD verstuurd zijn waarschijnlijk allemaal refurbished modellen. Oftewel, modellen die met een defect teruggestuurd zijn aan TomTec, opgelapt zijn en nu aan ons gestuurd worden. Vandaar dat je ook zoveel meldingen tegen komt van mensen die een gebruikte tablet opgestuurd hebben gekregen.

Gesloten