LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Fietsgigant Vriezenveen

Problemen met jouw auto of motor? Geef hier jouw mening.
toyotafan
Berichten: 2
Lid geworden op: 06 nov 2006 14:51

Fietsgigant Vriezenveen

Ongelezen bericht door toyotafan »

Graag wil ik nu eens iets onder het oog van anderen brengen wat me al een tijdje dwars zit. Vorig jaar november dacht ik daar een mooie goedkope mountainbike te kopen voor 1000 euro. Normale nieuwprijs zou 2300 euro zijn maar vanwege het feit dat dit de laatste was, een enorme korting van 1300 euro. Afgesproken dat ik de fiets de volgende zaterdag op kwam halen. Die week zie ik echter dat de normale vraagprijs vorig jaar voor die fiets 1100 euro bedroeg. Heb een boos mailtje gestuurd naar fietsgigant en gezegd dat ik die fiets niet meer hoef te hebben, en vervolgens kreeg ik nog een boze mail terug dat men niet gediend was van zulk gedrag en dat ze de fiets toch al aan een ander konden verkopen.

Nu keek ik vandaag nog eens op hun site, staat daar een MTB, Intersens superlite XT van 2099 euro voor 1049 euro, dus een korting van 51%................. zie link:
http://fietsgigant.com/aanbiedingen-fie ... ntainbikes

Echter, ik heb dezelfde fiets ook in diverse fietsenzaken zien staan met een normale vraagprijs tussen de 1000 en 1200 euro.....
Die 1049 euro is dus een normale gangbare vraagprijs en geen "Superdeal".

bijvoorbeeld: http://www.wheelstweewielers.nl/viewfie ... fit_id=141
daar kost 'ie 1069 euro.....

Mijn vraag aan jullie: mag zulke misleiding in Nederland? Ik vind het geen stijl om zulke foute informatie te vermelden op je site....

Ali Bensalah
Berichten: 913
Lid geworden op: 25 feb 2006 17:32

Re: Fietsgigant Vriezenveen

Ongelezen bericht door Ali Bensalah »

Als je kan aantonen dat de fietsen bij diezelfde firma! nooit die normale nieuw prijs hebben gehad zou je naar de reclamecode commissie kunnen stappen.

http://www.reclamecodecommissie.nl/pagi ... aginaid=72

Ooit wel eens een zaak willen beginnen wegens ongeoorloofde koppelverkoop door een Paradigit vestiging maar niet doorgezet omdat je gewoon zwart op wit moet aantonen dat de reclame niet klopt (en daar had ik even geen tijd voor) ;-)

Gesloten