LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] vraag

Goede of slechte ervaring met banken? Ergens in belegd en twijfels?
Ventileer hier jouw mening.
boerm123
Berichten: 5
Lid geworden op: 12 nov 2009 21:37

vraag

Ongelezen bericht door boerm123 »

mag er op deze site een link gezet worden naar een forum voor gedupeerden van dsb?

blijdorp
Berichten: 83
Lid geworden op: 08 okt 2009 17:32

Re: vraag

Ongelezen bericht door blijdorp »

Bedoelt u één van deze :

Stichting Hypotheekleed (SHL), http://www.hypotheekleed.nl
Stichting Steunfonds Probleemhypotheken (SSP), http://www.stichting-steunfonds-probleemhypotheken.nl
Consumentenclaim, http://www.consumentenclaim.nl

boerm123
Berichten: 5
Lid geworden op: 12 nov 2009 21:37

Re: vraag

Ongelezen bericht door boerm123 »


Marieke1231
Berichten: 58
Lid geworden op: 08 nov 2009 15:49

Re: vraag

Ongelezen bericht door Marieke1231 »

Dat mag toch wel? Ik ben zelf ook regelmatig te vinden op dat forum. Het is een onafhankelijk forum gestart door een gedupeerde, maar er zitten veel mensen die proberen de gedupeerden zo goed mogelijk te informeren over hoe ze het beste hun recht kunnen halen en hoe ze hulp moeten zoeken.

Wat er prettig aan is, dat je gewoon je mening kan zeggen, dat iedereen in zijn eigen waarde wordt gelaten en dat er vragen beantwoord worden. En.... dat het onafhankelijk is, alhoewel iedereen natuurlijk wel z'n mening mag geven over de belangenbehartigers.

Wat nu vooral aan de orde komt is dat er mediastilte is, dat belangenbehartigers niet duidelijk zijn in wat ze kunnen doen, op welke termijn en wat het kost om door hen geholpen te worden. Vooral SSP, Stichting Steunfonds Probleemhypotheken, maakt er een potje van. Ze laten vrijwilligers, die zelf al geen dikke portemonnee hebben, gratis voor ze werken en komen beloftes niet na. Dreigen met van alles, maar...... voeren geen enkel dreigement uit.
Het is voor gedupeerden erg jammer dat de belangenbehartigers niet samenwerken, niet een front vormen. Jammer is eigenlijk te zwak uitgedrukt, het is dramatisch.

Dus ik nodig jullie van harte uit een kijkje te komen nemen en mee te denken over hoe nu verder...

boerm123
Berichten: 5
Lid geworden op: 12 nov 2009 21:37

Re: vraag

Ongelezen bericht door boerm123 »

dsbleed.bbforum.nl

Marieke1231

het betreft inderdaad een onafhankelijk Forum. Het forum is inderdaad opgestart door een gedupeerde van de DSB en aan het forum werken mede gedupeerden mee en deskundigen op het allerlei gebied. Piet Koremans van de stichting Pal, laat daar ook regelmatig van zich horen. Het forum is behalve informatief ook voor velen een manier om op luchtige manier met elkaar over elkaar gedachten te wissselen.
Er wordt geen censuur toegepast en ieders mening telt. Basisregel is, ga fatsoenlijk en met respect met elkaar om. Laat elkaar in elkaars waarde.
Iedereen is er welkom die op een of andere manier iets met de DSB te maken heeft of heeft gehad. een kijkje waard, zou ik zeggen.

Gesloten