LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] eneco

Heb je bepaalde ervaringen met een energiebedrijf? Deel hier jouw mening.
lucienne

eneco

Ongelezen bericht door lucienne »

eneco heeft bij ons in Den Haag een nieuwe regeling waar we helemaal niet blij mee zijn.
zonder ons maar ook iets medetedelen is die betalingsregeling samen met de gemeente gemaakt. nu word er elke maand van ons gekort. als we eneco bellen en vragen hoe of wat dan moeten we dat aan onze amtenaar vragen want dat mogen we niet zelf doen.hoe kan het dat eneco toegang heeft tot onze betalingen van de socialedienst, straks willen andere instancies het ook ( wooningbouwen,enz) :evil:

Gast

Re: eneco

Ongelezen bericht door Gast »

Het verhaal is mij niet helemaal duidelijk. U begint zomaar midden in een verhaal. Misschien eerst eens uitleggen waar het nu werkelijk om draait? Zoals "die betalingsregeling". Wat is dat dan voor regeling??

lucienne

Re: eneco

Ongelezen bericht door lucienne »

het schijnt dat de eneco samen met de gemeente een overeenkomst heeft af gesloten zonder ons daar van te berichten.
nu haalt eneco elke maand geld van onze rekening ( die van de socialediens) wij zijn daar niet van op de hoogte gebracht. als we aan eneco vragen hoe het zit worden we weg gestuurt met ga maar naar je amtenaar.ze sturen ons van het kastje naar de muur.het kan toch niet zo zijn dat instansies zonder jou medenweten inkaseert.straks wil ook je huisbaas het of de telefoonmaatschapij het.

overdevest53
Berichten: 15
Lid geworden op: 09 aug 2004 09:39

Re: eneco

Ongelezen bericht door overdevest53 »

Ehhhh.....ja.....van dit verhaal begrijpen we dus geen snars. Kan je het misschien nog eens uitleggen?

jabo

Re: eneco

Ongelezen bericht door jabo »

Lucienne,

Ik denk dat de sociale dienst dit je had moeten vertellen. Het is trouwens geen nieuw verschijnsel. In sommige gemeente's houdt de sociale dienst geld in van uitkeringen voor de energie-rekening. Dit om te voorkomen dat mensen in betalings-problemen komen en uiteindelijk zonder energie komen te zitten.

Groeten,
Jasper

~Kim

Re: eneco

Ongelezen bericht door ~Kim »

~Hier voor moet inderdaad wordt aangeklopt bij de Sociale Dienst, die contactpersoon regelt al dit soort dingen. Eneco energie kan dit helemaal niet zomaar doen!

Gesloten