LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Landal vroegboekcheques niet aantrekkelijk

Goede of slechte ervaringen met vakantieparken / campings? Geef hier jouw mening.
Heinz
Berichten: 64
Lid geworden op: 09 nov 2004 08:27

Landal vroegboekcheques niet aantrekkelijk

Ongelezen bericht door Heinz »

Bij Landal ontvang je na een geboekt verblijf vroegboekcheques voor een volgend verblijf. Er wordt dan 30,- Euro korting op de gidsprijs van een volgend midweek- of weekendverblijf verleend en 50,- Euro korting op een weekverblijf. Je mag niet meer dan 1 cheque per boeking gebruiken. Lijkt een aardig gebaar maar dat valt tegen. Niet alleen omdat deze cheques alleen gebruikt kunnen worden voor een verblijf tussen 23 okt. '09 en 2 april '10, maar ook omdat het verblijf al vóór 23 okt. '09 geboekt moet zijn.

Op de website van Landal geldt voor de meeste accommodaties echter ook een last-minute korting met soms een korting van 150,- Euro of meer op de gidsprijs, vanaf ongeveer 6 à 8 weken weken vóór aankomst te boeken en ongeacht het seizoen. Dat is veel aantrekkelijker en biedt ook op korte termijn nog ruime keuze, terwijl je met de vroegboekcheques met veel lagere korting vastzit aan de al geboekte accommodatie en ook nog aan het winterseizoen.

Komt erop neer dat deze vroegboekcheques een lokkertje zijn dat ongunstig uitpakt. Je kunt bij Landal veel beter op basis van last-minute boeken.

jor
Berichten: 4524
Lid geworden op: 08 nov 2006 11:10

Re: Landal vroegboekcheques niet aantrekkelijk

Ongelezen bericht door jor »

Komt erop neer dat deze vroegboekcheques een lokkertje zijn dat ongunstig uitpakt. Je kunt bij Landal veel beter op basis van last-minute boeken.

Bedankt voor de tip. :wink:

Heinz
Berichten: 64
Lid geworden op: 09 nov 2004 08:27

Re: Landal vroegboekcheques niet aantrekkelijk

Ongelezen bericht door Heinz »

Er is nog meer wat bij Landal lijkt te schitteren maar toch geen goud is. In hun brochure en op de website staat:
Landal GreenParks biedt u de mogelijkheid om op een groot aantal parken op afwijkende dagen aan te komen dan de gebruikelijke maandag of vrijdag. Ideaal voor wie op bepaalde dagen niet kan in verband met werk of afspraken. Heerlijk flexibel en afgestemd op uw wensen!
Als je verder leest wordt een voorbeeld gegeven van een midweek met flexibele data. Gebruikelijke aankomstdag is altijd maandag, vertrekdag is vrijdag. Maar dat is in een groot aantal parken ook mogelijk van dinsdag tot zaterdag, meldt Landal. Daar staat echter een voetnootje bij. De prijs van zo'n midweek wordt dan namelijk berekend door de weekendprijs voor die periode te nemen + 1 nacht verlenging erbij op te tellen. Probeer dat eens uit en je zult zien dat de totale prijs van zo'n midweek veel hoger uitvalt dan de gebruikelijke midweek van maandag tot vrijdag.

Gesloten