LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Hypotheek voor expat

Hypotheek of hypotheekverstrekkers kan je hier bespreken.
Franka4
Berichten: 1
Lid geworden op: 07 nov 2014 15:19

Hypotheek voor expat

Ongelezen bericht door Franka4 »

Waar kan ik hypotheek krijgen (welke bank?) als Expat (woon en werk en Nederland) zonder dat ik maar 85% van de waarde van de woning aan hypotheek kan krijgen? Zoals de meeste banken als acceptatienorm hanteren.

sjohie
Berichten: 11237
Lid geworden op: 29 okt 2011 10:36

Re: Hypotheek voor expat

Ongelezen bericht door sjohie »

Franka4 schreef:Waar kan ik hypotheek krijgen (welke bank?) als Expat (woon en werk en Nederland) zonder dat ik maar 85% van de waarde van de woning aan hypotheek kan krijgen? Zoals de meeste banken als acceptatienorm hanteren.
Voor zoiets zou ik een tussenpersoon inschakelen, aangezien dit iets redelijk specifieks is, en niet iets waar een callcenter van en hypotheekverstrekker dagelijks mee te maken heeft.

Xpert
Berichten: 463
Lid geworden op: 27 aug 2005 15:54

Re: Hypotheek voor expat

Ongelezen bericht door Xpert »

@ Sjohie,

Ik denk dat je met je opmerking "niet iets waar een callcenter dagelijks mee te maken heeft" iets te kort door de bocht is. Je onderschat de kracht van het Callcenter met een aparte Hypotheeksdesk. Daar zitten specialisten die de hele dag hypotheekadviezen geven. Deze mensen zijn de drijvende kracht van een bank voor wat betreft kennis en service op ket gebied van hypotheken. Daar zitten dé specialisten en geen generalisten.

Menig "callcenter" (ik noem het adviescentrum) is goed uitgerust en kan de klant 90-95% van de vragen direct beantwoord krijgen. Ook voor vragen omtrent Expats. Een aantal banken heeft zelfs een aparte helpdesk voor Expats.

GJvdZ
Berichten: 7404
Lid geworden op: 03 nov 2010 13:49

Re: Hypotheek voor expat

Ongelezen bericht door GJvdZ »

Hoe lang ben je van plan in Nederland te blijven? Is kopen uberhaupt aantrekkelijk voor expats?

Gesloten