LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Slachtoffers ELQ HYPOTHEEK!!!!! aanmelden......

Hypotheek of hypotheekverstrekkers kan je hier bespreken.
ashleyrose
Berichten: 3
Lid geworden op: 16 okt 2009 10:13

Slachtoffers ELQ HYPOTHEEK!!!!! aanmelden......

Ongelezen bericht door ashleyrose »

Klachten ElQ HYPOTHEEK!!!! meld je aan.....
Ik ben opzoek naar ELQ Hypotheken slachtoffers!!!! Heb jij ook z'n ELQ Hypotheek en dreig je daardoor je huis te verliezen (executieverkoop) of over te blijven met hoge schulden? meld je aan het is nu tijd voor actie!!!

Laat u stem horen. aanmelden via (nieuw mail): [email protected]

RobbieS.
Berichten: 157
Lid geworden op: 10 mei 2009 11:36

Re: Slachtoffers ELQ HYPOTHEEK!!!!! aanmelden......

Ongelezen bericht door RobbieS. »

ELQ hypotheekverstrekker richt zich op risicogroepen.

Gaat iedereen met een te dure/hoge hypotheek nu klagen in de hoop op compensatie?

__oi__
Berichten: 441
Lid geworden op: 16 apr 2008 20:11

Re: Slachtoffers ELQ HYPOTHEEK!!!!! aanmelden......

Ongelezen bericht door __oi__ »

Inderdaad een kansloze exercitie. Onnodig dus om deze oproep inmiddels 3 keer te plaatsen met tot op heden 0 forum reacties.
ELQ is erg duidelijk geweest in het stellen van de voorwaarden, en is altijd duidelijk geweest in de groepen waar ze zich op richtte. Daarnaast is de verstrekking van een ELQ hypotheek tov de executiewaarde realtief erg laag. ( max 125%, maar gemiddeld onder de 100%).
Ik word een beetje moe van iedereen die maar jankt om niks.

Packmann
Berichten: 6
Lid geworden op: 20 okt 2009 22:06

Re: Slachtoffers ELQ HYPOTHEEK!!!!! aanmelden......

Ongelezen bericht door Packmann »

ELQ leed?
Als tussenpersoon ben ik aktief geweest in de bemiddeling in dergelijke hypotheken van ELQ. ELQ heeft nooit geheimen gemaakt op wie zijn zich richtte of meegedaan aan over creditering of onverantwoorde leningen verstrekt. Ik ken dergelijke geluiden niet.

Het is veelal de consument lees klant geweest die kennende de voorwaarde van ELQ alles op alles hebben gezet om toch vooral een hypotheek te kunnen krijgen. Nu de tijden slechter zijn zullen er ongetwijfeld mensen zijn die zich willen roeren en die beweren nu ook slachtoffer te zijn van misdragingen van dit keer de ELQ uiteraard een handje geholpen door gebeurtenissen bij de DSB-bank. DSB-klanten dat zijn de echte slachtoffers en niet het kleine groepje ELQ klanten die bewust voor deze bank hebben gekozen.
ELQ is altijd duidelijk geweest in het stellen van de voorwaarden, en is altijd duidelijk geweest in de groepen waar ze zich op richtte.

Leg anders contact met Pieter Lakemann die heeft vast en zeker wel ergens een strijdplan klaarliggen.

Richard-ams
Berichten: 6
Lid geworden op: 31 okt 2009 22:54

Re: Slachtoffers ELQ HYPOTHEEK!!!!! aanmelden......

Ongelezen bericht door Richard-ams »

Om even hun site te quoten:
ELQ Hypotheken is actief op de Nederlandse hypotheekmarkt en richt zich als geldverstrekker met haar dienstverlening op een specifiek marktsegment. De klanten in dit marktsegment kunnen, over het algemeen, niet of minder goed terecht op de reguliere hypotheekmarkt. Het risicoprofiel van deze klanten wordt door de reguliere hypotheekaanbieders namelijk als te hoog beschouwd met als gevolg dat ze geen hypotheeklening kunnen verkrijgen.
De mensen die dus daar een hypotheek hebben genomen weten dus dat ze elders geen kunnen krijgen (BKR notering en/of een notering in het Insolventieregister (WNSP))

Je krijgt daar ook duidelijk de renteopslag te weten en wat je per maand moet gaan betalen.

Als je hypotheek niet toereikend blijkt te zijn dan kunnen ze het eventueel oplossen maar dat gaat zeker ten kosten van. Denk hierbij aan een verplichte taxatie (van 5 minuten) en het tekenen van een verkoop volmacht ("acte van sessie") echter dat weet je ook van tervoren.

Niets verrassends dus.

Gesloten