LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] internetplusbellen

Heb je goede of slechte ervaring op het internet of met het internet? Hier kan je jouw mening geven over de zaken rondom het internet.
yvonne s
Berichten: 122
Lid geworden op: 05 feb 2004 19:54

internetplusbellen

Ongelezen bericht door yvonne s »

Hallo,

Heeft er iemand al ervaring met alice internet plus bellen?
Graag informatie.
Wil overstappen van het net.

groetjes yvonne s

MaffeDarkie
Berichten: 142
Lid geworden op: 06 mei 2007 04:02

Re: internetplusbellen

Ongelezen bericht door MaffeDarkie »

Gezien het feit dat in de uitzending van Kassa2, KPN wederom met haar internetplusbellen in de Top3 staat... is het niet raadzaam hen te nemen aangezien deze problemen vandaag de dag nog steeds niet opgelost lijken te zijn overal.

agro
Berichten: 1989
Lid geworden op: 05 mar 2004 15:52

Re: internetplusbellen

Ongelezen bericht door agro »

Mogelijk dat verstandig is nog even te wachten, het kan goed gaan maar het kan ook niet goed gaan, de techniek wordt wel steeds beter, over paar jaar wordt analoog helemaal opgedoekt en krijg je vanzelf IPB.
Zelf heb ik nu 2 jaar IPB van kpn en tot op heden geen problemen ondervonden, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat anderen ook geen problemen kunnen hebben.
Bereken eerst hoeveel het je scheelt, en neem dan de beslissing, kan je ook beter afwegen of dat het risico waard is dat het mogelijk fout kan gaan.

Big-V
Berichten: 979
Lid geworden op: 04 sep 2005 21:02

Re: internetplusbellen

Ongelezen bericht door Big-V »

TS Zegt juist dat ze over wil stappen van KPN náár Alice. Of er nog problemen zijn met IPB van KPN doet er dus niet echt toe.
Over Alice heb ik nog niet zo veel gehoord. Natuurlijk is het abonnement wel maandelijks opzegbaar. Je zou het dus in elk geval eens kunnen proberen.

Gesloten