LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] www.ebwsuyu.com (Fang Huang) fraude website!!!

Heb je goede of slechte ervaring op het internet of met het internet? Hier kan je jouw mening geven over de zaken rondom het internet.
Mkaptein
Berichten: 1
Lid geworden op: 29 jan 2010 09:35

www.ebwsuyu.com (Fang Huang) fraude website!!!

Ongelezen bericht door Mkaptein »

Let op deze website is een fraude website goederen komen niet aan !!!!
ebwsuyu.com (eigenaar: Fang Huang). veelal wordt een emailadres gehacked en wordt er vanuit een gehacked emailadres naar alle contactpersonen een mailtje verstuurd zodat het vertrouwelijk overkomt.

De prijzen zijn te mooi om waar te zijn en dit is dan ook het geval!

Guardian72
Berichten: 6856
Lid geworden op: 04 jun 2008 13:37

Re: www.ebwsuyu.com (Fang Huang) fraude website!!!

Ongelezen bericht door Guardian72 »

Sorry , maar je kan op je klompen aanvoelen dat dit nep is.

1) Chinese 'eigenaar' (voor webwinkels is China wat Nigeria is voor loterijmails en erfenissen of gevoinden geld - allemaal nep dus)

2) erg recente registratie (Januari 2010) http://www.networksolutions.com/whois-s ... bwsuyu.com

3) vage, nietszeggende website naam.

Te goedkope prijzen.


Gesloten