LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Xs4All

Heb je goede of slechte ervaring op het internet of met het internet? Hier kan je jouw mening geven over de zaken rondom het internet.
A.Iriks
Berichten: 1
Lid geworden op: 23 jul 2009 18:57

Xs4All

Ongelezen bericht door A.Iriks »

Ook ik werdt door XS4ALL zonder pardon afgesloten. Geen internet, e-mail of telefoon. Ik lees in de forums dat ik niet de eerste ben. Volgens hun helpdesk was ik afgesloten omdat ik volgens hun spam of spyware zou versturen via mijn adsl lijn. ( XS4ALL kan dit niet duidelijk aangeven en de inmiddels geinstalleerdde programma's geven aan dat alles veilig is)Van het [email protected] kreeg ik een mailtje met punten die ik moest uitvoeren en als dat allemaal gedaan was kon ik ze terug mailen. Dit waren 3 links naar sites met programma's die gekocht moesten worden (op een van die links werd zelf porno aangeboden). Een van die programma's heb ik gekocht voor het andere heb ik een abonnement genomen op een software fabrikant uit Ierland Mc.... Dit is echter voor XS4ALL onvoldoende, ik wordt niet terug aangesloten voordat ik de door hun opgegeven programma heb gekocht of een veel duurder abonnement (€139,-- ex btw) heb afgesloten. Dit is het resultaat van uren bellen (mobiel) ,en dit is vervelend, voor een particulier maar zeker als je een zaak(je) hebt en net de economische crisis denk te kunnen gaan overleven.

jan_b
Berichten: 15
Lid geworden op: 07 jan 2007 22:08

Re: Xs4All

Ongelezen bericht door jan_b »

Dat u bent afgesloten door XS4all is vanuit XS4all logisch
Als u spam verstuurd , en daar merkt u meestal nuiets van doordat hackers een programmaatje op uw pc hebben geinstalleerd, en XS4all onderneemt geen actie, dan gaat ALLE e-mail adressen van XS4all op een zg zwarte lijst. De beheerders van deze lijst zijn nogal bot. Niet 1 e-mailadres van XS4all worden daarop opgezet maar alle e-mail adressen. Ik heb dat eens meegemaakt met (toen nog) athome. Kreeg alle verstuurde mail weer terug. Athome was op een zwarte lijst gezet
Dat is de reden dat XS4all u afsluit. Lijkt bot maar voor XS4all is het logisch. KLiever 1 e-mailadres te lang afgesloten dan all e-mailadressen van XS4all op een zwarte lijst (black list)

Gesloten