Ik heb een prachtkeuken gekocht, het enige wat nog "afgetimmerd"moeten worden is de materiaalkeus vh werkblad.
Ik neig naar composiet?
Heeft iemand ervaringen met composiet??
| LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd. |
[ archief ] ervaring composiete werkblad
Re: ervaring composiete werkblad
hai,
Composiet is ideaal als je houdt van gelijkmatig, het glanst minder als een natuurstenen blad, wel iets vlekgevoeliger tenminste als het een licht blad is (een roestig blik geeft zeer snel kringen die niet of nauwelijks te verwijderen zijn), hoe de donkere varianten zich gedragen weet ik niet. Persoonlijk houd ik van graniet maar ieder zijn keuze, kijk wel uit met hete pannen. succes met je keuken
Composiet is ideaal als je houdt van gelijkmatig, het glanst minder als een natuurstenen blad, wel iets vlekgevoeliger tenminste als het een licht blad is (een roestig blik geeft zeer snel kringen die niet of nauwelijks te verwijderen zijn), hoe de donkere varianten zich gedragen weet ik niet. Persoonlijk houd ik van graniet maar ieder zijn keuze, kijk wel uit met hete pannen. succes met je keuken
-
Pfffff
Re: ervaring composiete werkblad
Composiet is als je houdt van rotzooi, veel service en het "net niet" hebben van een mooie keuken
Re: ervaring composiete werkblad
Beste Pffff,
Toch eens kijken naar een andere werkbladleverancier. Wijzelf hebben geen gekke dingen met composiet werkbladen.
Natuursteen/graniet is niet op iedere keuken het mooiste alternatief. Ik heb zelf een spierwitte Leathertouch Silestone op mijn keuken. Alternatief voor spierwit is er niet in natuursteen of anders had het Cera Nuovo moeten worden.
Veel mensen hikken op tegen het periodieke onderhoud bij natuursteen. Daarnaast heeft bijvoorbeeld Silestone een stof genaamd Microban als extra wat bacterien geen kans geeft.
Natuurlijk hebben sommige soorten natuursteen een uitstraling die niet geevenaard kan worden door composiet. Andersom kan composiet in kleuren geleverd worden welke in natuursteen niet voorkomen.
Pffff, stuur de composietklanten maar door, dan hoef je niet tegen jouw principes in te gaan
MVG
Toch eens kijken naar een andere werkbladleverancier. Wijzelf hebben geen gekke dingen met composiet werkbladen.
Natuursteen/graniet is niet op iedere keuken het mooiste alternatief. Ik heb zelf een spierwitte Leathertouch Silestone op mijn keuken. Alternatief voor spierwit is er niet in natuursteen of anders had het Cera Nuovo moeten worden.
Veel mensen hikken op tegen het periodieke onderhoud bij natuursteen. Daarnaast heeft bijvoorbeeld Silestone een stof genaamd Microban als extra wat bacterien geen kans geeft.
Natuurlijk hebben sommige soorten natuursteen een uitstraling die niet geevenaard kan worden door composiet. Andersom kan composiet in kleuren geleverd worden welke in natuursteen niet voorkomen.
Pffff, stuur de composietklanten maar door, dan hoef je niet tegen jouw principes in te gaan
MVG
