Hallo allemaal,
Momenteel zijn we bezig met het uitzoeken van een keuken. Uit financiele overwegingen zijn wij na gaan denken over een composiet keukenblad (Diresco, gepolijst) van 2 cm ipv 3 cm. Wij nemen dit in overweging omdat we het er wél mooi uit vinden zien, zo'n dun blad (dus niet alleen om te besparen). Nu is mijn vraag, kleven er eigenlijk nadelen aan zo'n dun keukenblad? Ik snap dat een dunner blad minder sterk is in absolute zin, maar is het nog steeds sterk genoeg? En is het misschien zo dat de bovenkant van de kastjes of lades sneller beschadigt? Graag uw ervaringen!
Vriendelijke groeten, Mariposa
LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd. |
[ archief ] Kleven er nadelen aan een dun composiet keukenblad (2cm)?
-
- Berichten: 3
- Lid geworden op: 30 nov 2010 15:58
Re: Kleven er nadelen aan een dun composiet keukenblad (2cm)?
Wij hebben een granieten blad van 2 cm dik besteld. Dit wordt pas in april/mei geleverd. Onze keus voor 2 cm heeft niks te maken met de prijs, maar we vinden dit mooier.
Qua sterke maak ik me geen zorgen. Een blad van 4 cm dik is ook niet echt 4 cm dik, maar heeft allee een rand van 4 cm dik.
Volgens mij geldt voor composiet hetzelfde.
Qua sterke maak ik me geen zorgen. Een blad van 4 cm dik is ook niet echt 4 cm dik, maar heeft allee een rand van 4 cm dik.
Volgens mij geldt voor composiet hetzelfde.