LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Mandermakers misleiding

Goede of slechte ervaringen met keukens? Geef hier jouw mening.
rijerkerk
Berichten: 14
Lid geworden op: 18 jun 2005 13:34

Mandermakers misleiding

Ongelezen bericht door rijerkerk »

Onlangs waren wij bij Mandemakers Zwolle. Vriendelijk geholpen, maar uiteindelijk onder zeer veel druk een handtekening gezet, echter slechts na uitvoerige mondelinge overeenstemming over de voorwaarden. Ietwat vermoeid niet adequaat het schriftelijk contract gelezen en getekend, wat uiteindelijk toch verschilde van het mondeling overeengekomene. (over de prijsgarantie en vergelijkbaarheid van andere keukens) Daardoor voor ongeveer 7000 Euro het schip ingegaan.
Vervolgens praten de verkopers keurig met je mee maar zetten dat natuurlijk niet op papier waar je juridisch wat aan hebt.
Mijn advies: mijd Mandemakers, misschien geen slechte keukens maar zeker geen eerlijke handel.

pansier
Berichten: 17
Lid geworden op: 20 aug 2005 22:16

Re: Mandermakers misleiding

Ongelezen bericht door pansier »

heb je geen keuken van 12.000 uitgezocht,moeten ze maar naar je luisteren.uiteraard niet meer betalen dan 7000.komt er eindelijk een einde aan die oplichters praktijken.als alle consumenten dat nou doen is er binnen het jaar geen sprake meer van orderovereenkomsten waar je het schip mee in gaat.reken maar dat de regels veranderen.

keukenspecialist
Berichten: 640
Lid geworden op: 08 jan 2004 20:40

Re: Mandermakers misleiding

Ongelezen bericht door keukenspecialist »

Pansier for President!




not!

Leo10
Berichten: 2
Lid geworden op: 28 okt 2005 14:39

Re: Mandermakers misleiding

Ongelezen bericht door Leo10 »

Een collega van mij heeft jaren geleden bij Mandemakers in Zwolle gezocht naar een nieuwe Siematic keuken. Vriendelijk personeel en vertelden mijn collega dat de samengestelde keuken uitkwam op 18000 euro. Omdat ze nog niet gelijk ja wilden zeggen was het niet mogelijk om een vrijblijvende offerte te krijgen. (m.u.v. de prijs van 18000 euro)
Dezelfde middag is mijn collega met haar man naar Duitsland gegaan naar Kuchenhaus Eklenhoff. Deze keukenzaak heeft ook Siemetic. Daar hebben ze precies dezelfde keuken gezien en gevraagd wat de prijs daar was. Schrik niet! 13.000 euro!! Wel even 5000 euro minder en ook nog eens keus uit meerdere granieten aanrechtbladen. Bij mandemakers was de keus uit drie soorten. Ook bij Eklenhoff hebben ze bedenktijd aangevraagd hetgeen geen probleem was.
Toch dezelfde middag weer terug naar Zwolle om eens te vragen hoe dit toch mogelijk was. Het enige wat ze zeiden was: "Ja mevrouw, maar dit was een eerste opgave, er kan n.l. altijd nog wel wat vanaf!"
Gezien deze reactie heb ik sterk het vermoeden dat ze bij mij geen geld weg kunnen halen maar bij een ander wel weer die afgaat op de "vriendelijke benadering". Dus daar halen ze de winst wel weer weg. Het vertrouwen in goede vakmensen laat bij Mandemakers Zwolle te wensen over!
Als ik een keuken nodig heb (binnen een aantal jaren) dan weet ik wel waar ik niet wezen moet!

Pfffff

Re: Mandermakers misleiding

Ongelezen bericht door Pfffff »

:lol:
Laatst gewijzigd door Pfffff op 02 nov 2007 10:32, 1 keer totaal gewijzigd.

sjaakie
Berichten: 41
Lid geworden op: 31 jan 2005 20:11

Re: Mandermakers misleiding

Ongelezen bericht door sjaakie »

Volgens mij is Mandemakers net zo eerlijk als de rest. Gewoon eerlijk dus.

Maar; ze hebben verkopers in dienst. Met de nadruk op verkopers. Niet perse keukenkenners. En ze zijn bonusgestuurd. Ze rekenen in hun eigen voordeel.
Maar ach; wie niet? Gewoon opletten wat je koopt. Overal.

Er is veel commentaar op DMG. In ons land is het schijnbaar normaal af te geven op andermans succes.

S.

Gesloten